Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienush spune:

Multumesc pentru intampinare! Ale, ai ghicit perioada! Cezara s-a nascut pe 1 Martie (martisoru' lu' mama! ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetele, nu prea pot sa intru, cre ca la titza mika ii ies dintzii, si plinge des si e tare nelinistita, adoarme greu, (ma bucur ca doarme noaptea!!) ziua nu doarme deloc si stau mai mult cu ea in brate si pe linga ea.

Am vrut sa ii spun la multi ani printzesei lui NOE – la multi ani, Anne Bianca si multe bucurii! Si sa nu te chinui cind ies dintzisorii!!
MARIANA, am vazut ca ai scris ca lui Markus i-au iesit coltzuletzii!
Sper ca a fost usor!

MONICA, sper sa ajung maine sa ma uit la poze!

COSMINA, pupici lui Harris cel chipes!! faine pozele! Trebe sa ne intilnim cumva!!! si cu Cristina...

CRISTINA - nus- chiar colici, zicea moasa... numai ceva dureri de burtica, nu tin mult, citeva zile. Eu am dat 2 zile Sab Simplex. Magnus bea biberon? Moasa zicea sa ii fac laptele cu ceai de fenicul in caz ca nu vrea sa bea! Nici inainte de culcare?
Pupici!!

Sper maine sa am timp mai mult, dar nu prea cred. Gingia nu e rosie, dar e ingrosata. Plinge mult, e smiorcaita, are un pic de diaree... Ii dau cu Dentinox, la inceput era apa de ploiae, vad ca asta seara a ajutat mai bine.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Abia am ajuns de la Brasov,n-am apucat sa citesc ce s-a mai scris insa trebuie sa cantam MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA,LAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUULTI AAAAAAAAAAANI!CINE SA TRAIASCA,CINE SA TRAIASCA,LAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAAANI,BIA SA TRAIASCAAAAAAAAA SI MATEI SA TRAIASCA,LAAAAAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUULTI AAAAAAAAAAAAANI!
Si sa traiasca toti bebeii nascuti pe 11,12,13 august,cat noi am chiulit.Adica:Alesia,Ana Alexia,David Nicholas,Bogdan,Alexandru,Filip.nenumarati si scuze pt intarziere.

Fug.Revin cu noutati,poze si alte barfici maine,mai pe seara,pe racoare,dupa rezolvarea celor 1 milion de treburi stringente legate de job si bebe mic.Pup!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

pt ALEXANDRU (DIANAD-12),ALESIA IOANA (BITAB-13),ANA ALEXIA (LADY HAWK-13),MATEI CALIN (MP-14),ANNE BIANCA (NOE),STEFAN (ROROSU), FETITA (CHICHINA)!!!!

Mariana bine ai revenit!!Cum te simti?Multumesc pt raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Gata...sunt aici..
1. La multi multi multi multi multi ani puilor de zmeoaice!!!!! sa va fie sanatosi, frumosi, cuminti si cum mai vreti voi!!!! David-ginericu', Bia-ocoasa, Matei-sumo ...imi pare rau de inatrziere, da nenea netu' e cu toane....

2. Vazui poze, filme ....bineinteles Matei si Bia stateau ca niste copii cuminti ce sunt, in schimb atomel al meu vroia sa plece din carut...promit ca la urmatoarea aventura il iau si pe pozaciu meu, nu il mai las la pescuit....desi buuuuuuuuuuun pestele, buuuuuuuuuun

3. Monicutza mama...stai linistita...rochita e ok....oricum trebuia sa o desfac ca sa o largesc...tu doar m-ai ajutat si eu apreciez si uite asa ca sa nu mai fii suparici si doi pupici si pt flacaii tai, in special pentru cel care vrea "apa fara plata"

catrinutza - mamicutza ... de mariuci
Mariuca la mare
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
varsta Mariucului (28 februarie 2006)

Mergi la inceput

Diana cum fu concertul??? nu mai zici nimic??? inca esti in transa???

Ceela...pupam Traianii mancaciosi si frumosi...cu o linguritza ca a lui suntem si noi, cred ca pe drumul cel bun...

Am luat-o de la capat cu difersificarea...tineti pumnii ca sa fie bine de data asta, ca daca nu ma tin de cuvant si cand s-o duce la scoala ii dau sandwich-ul pasat, la biberon....

Am pus cateva filmulete cu atomel...

Mariuca la mare
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR,SA TRAITI CU NUMELE,BEBEII SA CREASCA MARI SI FRUMOSI SI MAMICILE SA FIE FERICITE SI IUBITE!!!!!!!!1

poze Iulian la munte

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Si acum
....La multi ani Mariilor si Marinilor, Marianelor si Marianilor......fie ca aceasta zi sa fie inceputul unui sir lung de zile frumoase, pline de tot ceea ce va doriti:,, ,...sa ne traiti si asteptam ca sa ne .

si bineinteles, absolut fara nici o discutie, puiutului meu drag si scup, fara de care lumea mea nu ar mai fi completa si atat de plina de bucurie si veselie: MARIA - RUXANDRA, alias Mariuca, alias Atomel, alias pisoi cu laptic pe la botic..

Mariuca la mare

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Astazi e zi de mare sarbatoare in lumea ortodoxa si nu vreau sa ratez nicidecum ocazia sa le urez celor care astazi isi serbeaza onomastica sanatate, fericire, pace sufleteasca, armonie in familie si bebei mancaciosi si sanatosi!

Mariana, sa traiesti cu numele, sarcina usoara! E drept ca n-am habar ce religie ai imbratisat tu acolo la suedezi, dar ce conteaza, eu vreau sa te pup!

Pupam de asemenea urmatoarele mamici: Maria28 si Mari78 (daca am omis pe cineva, imi cer scuze, insa alte Marii n-am gasit in lista).

Si acum, pe amandoi obrajorii, pupam zgomotos bebelinele:
Ana-Maria(Tcelen)
Maria (Doublemom)
Maria Ruxandra(Catrinutza)
Maria (Nshiro)
Alessia Maria (Lumysti)
Maria (Adibal)
Teodora Maria (Mari78)
Alicia Maria (Kim)
Maria Maia(Adar)
Eliza Maria (Guguluff)
Izabella Maria (Zuzilici)
Eva Maria (Ciuf),
precum si pe bebe Mario Valentin (Ema.72)

Sa nu credeti ca ma uitat de bebelinele
Bianca Alexandra Iris - Tania2
Ana - mama lui Ana
care astazi implinesc 4 lunishoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

LA MULTI ANI MARIILOR!!!!
DISTRATIVA ASTAZI DE ZIUA VOASTRA

BEBE INTR-UN SFARSIT A ADORMIT CA TARE MARAIT MAI ESTE SI ACUM AM PUTIN TIMP LIBER DAR NU APUC SA SCRIU MULT CA MA FURA POZELE SI FILMULETELE CARE SUNT FFFF FRUMOASE.CREDETI CA ESTE DE LA DINTISORI?????????? ESTE TREAZ DE LA 4 DIMINEATA A MAI ADORMIT UN PIC PE LA 5:30 DAR TOT MARAIT ESTE.
CATRINUTZA AM VAZUT-O PE MARIUCA TA ESTE FRUMOASA FOC SI LA MULTI ANI SI EI
UREZ LA MULTI ANI SI SARBATORITELOR DE ASTAZI
Bianca Alexandra Iris -Tania2
Ana - mama lui Ana

PUPIC DULCE PE TOATA LUMEA

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA

Mergi la inceput