Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

La multe lunisoare Stefan!(Rorosu)
La fel si tie papusica mica!(Chichina)

Am pus si eu poze de ieri de la intalnire

Diana,te simti mai bine?Cum fu la concert?

Alorea,multumim

Catrinutza,asa rau imi pare de rochitica aia,nu ai idee....Toata seara m-am framantat cum sa fac sa ma revansez.Las' ca o sa va trimit una mai frumoasa din Austria.
Bineinteles,si una pentru "nora mea",Ochi albastri.

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mihaser,cu Anairda tin eu legatura telefonic din cand in cand.Of,....ma bucur ca a gasit in zona,aproape de ea un ginecolog roman de vreo 60 si ceva de ani a carui fiica de vreo 30 si ceva este tot obstetricean si care o vor urmari si ajuta cu viitorul bebe,de care personal abia astept sa aud.Intre timp nu-i este deloc usor,va dati seama.I-am spus ca din pacate inca 2 mamici de la noi au ramas fara puiut.Da doamne repede pui mic si sanatos la toate 3!!!!!

Mergi la inceput

Delia, ce bine zici! Da Doamne repede bebelusi la toate trei ca prin grele incercari au trecut!

Nu am apucat sa pun nume la toate pozele...dar sunt frumoase si asa si va prindeti voi despre cine e vorba in ele.Fug la bucatarie!

Mergi la inceput

www.dropshots.com/AMP" target="_blank">Iar aici un mic filmulet de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

In primul rand, LA MULTZI ANI urmatoarelor vedete:

Matei-Calin - MP (5 lunishoare)
Anne Bianca - NOE (5 lunishoare
Stefan - ROROSU (4 lunishoare)
fetita Chichinei (4 lunishoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Noe, MP, Catrinutza, vizionat pozele! tare faine! ce n-as fi dat sa fi fost si eu acolo, sa pup ardeiasul si printzesele!
Noi suntem bine, bebe Iustin invata alfabetul, in fiecare zi descopera cate o litera noua si incepe sa combine silabe. Pana acum, am descoperit aiiiiiiii, aeeoo, beee, maaaaaaaa, iiiiiii si bineinteles clasicele agu, aga, anch. Ieri ne-a sunat tati sa ne intrebe de sanatate. Am trecut cu brio de proba telefonului, am reusit sa vorbim ca foarte calm, ca doi foarte buni amici... Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Mara,multumim!
Aveti grija de voi!Pupam Iustinelul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Vizionat si noi pozicile.

Avem si noi cateva pozici recente din weekend!Pupim pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Buna mamici,
bine v-am gasit! Noi am fost un pic pe la mare in camping, (a doua oara), si ce credeti? am avut parte de prima cazatura din viata lui Traian. mi-a picat din carut drept in cap.Am tipat de am sculat tot campingu,avea pamant si in gura, si in ochi.am crezut ca se sfarseste totul in jurul meu. asa ceva nu am simtit in viata mea. cand l-am auzit ca tipa, a fost ca la nastere, cand a tipat cu intarziere da mi-a venit inima la loc. Avem aici langa ochisor, primul semn de buna purtare.
In rest suntem bine, papam san si o masa piureu de legume, un castron plin si o masa de mar, banana, biscuite,portocala, gref rosu. E foarte sociabil, cumintel, si plange doar de foame.
Pup bebelusi frumusei ,
ceela

Traian 24.02.2006
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Delia aveti un frumusel de baietel de nu se poate!(daŽare si cu cine semana,e drept )

Catrinel esti o draguta! Noutati ar mai fi in sensul ca:Markus are de vreo saptamina 2 dintisori(coltisori) si de cind a venit mama doarme dus noaptea! Ce bafta am avut! Despre mine,tot asa cu greturi dar mai atenuate.De dat jos am dat 1kg si jumate si mi-e rusine sa scriu cit am.

Ceela eu cred c-am mai scris pe aici despre "patania" cumnatului meu care intr-un moment de neatentie(se uita la meci)l-a scapat din vedere pe bebe si poc(!) a cazut din balansoar pe la vreo 2 luni! Imi plac asa de mult pozele lui Traian!

Noe/Monica/Catrinuta hai ca m-ati dat gata cu pozele si filmuletele voastre!

La multi ani urmatorilor sarbatoriti si sarbatorite:

Matei-Calin
Anne Bianca
Stefan

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput