Copilasi de nov-dec 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 4
eveline spune:
quote:
Originally posted by Corina75
Eveline pe unde o mai fi??? Cuscrita, mai esti, fata???Da-ne vesti de iubita....
Corina siAndrei (24.11.2004)
Cuscritza citesc deci....exist
suzeta - nu-mi bat capul caci o vrea doar ca sa adoarma asa ca o sa renunte ea candva singurica
olitza - cand o pun face cand nu....face pe ea. Am observat ceva in ultimul timp: pana acum nu se impotrivea sa stea la olitza....acum cand nu-i vine a face nu mai vrea sa se aseze deloc, face crize....asa macar stiu ca "nu-i vine" sa faca nimic si o pun ceva mai tarziu ... pana cand accepta fara proteste si atunci face.
O colega de-a sotului si-a invatat fetita sa faca la olitza (fetita cu o saptamana mai mica decat Bia) prin metoda recompensei: de cate ori facea la olita sau se cerea ii dadea ceva ce-i placea din cale afara (in cazul ei Dot's)...cand se scapa pe ea, ignora pur si simplu fapta. Am incercat si eu de azi (si tot Dot's ii dau ca se pare ca-i place....ii tai bucatele de marimea unei bomboane si-i dau doua, si o felicit...asta cand o pun sa faca, caci de cerut inca nu se cere)....sa vedem ce efect o avea. In restul zilei nu-i dau deloc Dot's ci doar atunci cand face....sa stie ca primeste doar daca face la olita....va tin la curent cu evolutia (seamana cu dresajul de la animale care atunci cand executa ceva primesc zaharelul, dar daca are efect o fac si pe asta caci eu una ma chinui de vreo luna jumate fara nici un efect).
In rest nika nou....pupam toate mamicile, piticii si sambureii din burtici!
Ana si Bianca-iubita
roserb spune:
quote:
Originally posted by bits
mai fetelor ce credeti ca i-a trecut prin cap lui Ken?a luat canita cu care bea apa si a facut pipi in ea!(el sta la popoul gol in casa ca se duce singur la olita sa faca pipi).bine ca nu i-a venit in cap sa-mi scoata vreo oala si sa-si faca nevoile in ea.
Draga, fi-miu acum cateva saptamani a luat frumusel un capac de la deodorant, si-a bagat putza in el (ca era in funduletul gol), si a facut pipi, nu-ti pot spune cat de incantat era de isprava. Noroc ca nu i-a venit mult si nu s-a umplut "recipientul"- asa ca de idei nu ducem lipsa nicicum
.Paxela , ma bucur ca bebe din burtica este bine, tineti-o tot asa!
Bobita, bine ati revenit din vacanta!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
bits spune:
mey eu cred ca la voi nu e destul de cald sa se opareasca la fundulete si sa vedeti apoi cum nu mai vor cu pampers!la noi asa a fost!
Roseb stiu un baietel care i-a trecut prin minte sa-si bage creionul in gaurica de la cuc
.au ajuns cu el la urgente!trebuie sa avem mare grija cu nebuneii astia ca nu stii la ce-i duce mintea!
octy
17,KENZO(1nov 2004)
Corina75 spune:
Scrisesem ditai mesaju si l-am inchis fara sa-l trimit....oooof

Deci: de acord cu clubul suzetistilor/pampersistilor....noi suntem membri de baza
...
In plus, mai avem o meteahna: Andrei imi umbla prin casa toata ziua cu o carpa, un scutecel cu care il inveleam cand era mic mic..., nu poate frate fara carpa aia..
De vorbit, doar 'pa' la apa si 'cuca' la cucu (stiti voi cantecelu'
), dar in rest se descurca de minune sa ne manipuleze..ne ia de mana si ne duce exact unde vrea el, uneori am impresia ca intelege tot dar face misto de noi....![]()
Cuscritza, tare se aseamana astia doi!!!
nu va mutati la Brasov ??
Pozici noi, ceva? Hai, ca s-au ieftinit camerele....![]()
Andrei se trage de putzulica de cate ori o prinde 'libera', se distreaza foarte tare sa sara in sus sa vada cum 'se balangane' ![]()
Am mai pus niste poze, sa vedeti ce cheliuta avem....acu a inceput sa mai creasca... Poze de iulie 06
Mamici de pitici puturosi! Sa nu disperam....se dau ei pe brazda..
Bits, Roserb....pupici la poznasi!!
Corina si
Andrei (24.11.2004)
mariussimiuc spune:
Se pare ca a inceput epoca nazdravaniilor!
Astazi Robert mi-a turnat in WC 2 tuburi de gel de dus si freca si cu peria de zor!
Tare-i harnic,manca-l-ar mama! 
Bits,ma intrebai daca nu face pe el daca se ia cu joaca.De obicei,nu.Se mai intampla accidente atunci cand percutez eu mai greu la mesaj. ![]()
Nu mai am prospectul la IRS,dar din cate retin,parca se poate face cura de imunizare chiar si atunci cand copilul este bolnavior,dar numai la recomandarea medicului.Noi am luat dupa ce a trecut raceala,ca atunci am aflat de el,cate 2 pufuri in fiecare nara timp de 2 saptamani.Se fac 2 cure,una primavara si una toamna.Uite ca am gasit pe net www.farmaline.ro/?cid=1&pid=2610" target="_blank">prospectul
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
daniella4 spune:
Raportez si eu Alexis:
- nu fac la olita. Ce-i drept mama e putoare ca nu m-a pus pana acu' o saptamana. Scorul pe aceastasaptamana a fost 1 la 7 pt pampers. Acel kk a fost intamplare, desigur. Pe confratii mei de suferinta, ii anunt ca-mi sta bine cu olita pe cap.
- nu vorbesc. Cand vreau apa sunt in stare sa o iau din chiuveta sau daca sunt rapid pot smulge de pe la vreun bb din parc sticla sau scotocesc in poseta lu mama. Dar nu rostesc cuvantul...ca-i rusinos. In schimb zbier cand mama ne arata bibe si ma pune sa repet "apa".
- suzi e prietena cea mai buna a mea. Nu pricep de ce mama mi-o tot ascunde. Dar am educat-o sa nu greseasca si seara la culcare ca nu mai dorm nici eu si nici vecinii.
- ultima mea distractie sunt crizele in parc. Daca nu-mi convine ceva sau am chef sa merg pe undeva unde mama zice ca n-am voie ma lungesc lejer pe caldaram cat sunt de lung. Mama ma apuca de cate-o aripa si ma trage in sus, iar eu nu stau in picioare pana nu socotesc eu ca ca i s-au umflat muschii si c-o sa ma scape. Daca imi da ignore zic mersi si ma duc iute sa fac ce vroiam. La plecarea din parc anunt pe toata lumea ca plec cu un urlet sfasietor si de sfarsitul lumii.
- in rest sunt destul de simpatic...
onitza spune:
CORINA, SUPERPOZAAAAAAAAA!!!
Si Paul e iubitor de...bere!!!
![]()
Vreau sa te intreb ceva, si please sa nu te superi pe mine si nici sa nu te ingrijorezi: Andrei are cumva un inceput de strabism?
sper din suflet sa nu, sa ma insel eu! stii de ce sunt asa de stresata cu chestia asta? Paul are 90% sanse sa imi mosteneasca strabismul si miopia mea..nu mai pun si astigmatismul ca ma intristez si mai tare
. De aceea sunt foarte atenta la aceste detalii, eu mereu il verific pe Paul si mi-e teama sa nu imi scape cumva sa nu imi dau seama sa aiba si eu sa nu vad...oricum la varsta lor nu mai avem ce sa le facem. Eu i-am facut exercitii pana sa implineasca un an, intelesesem eu ca ajuta! Panal a3 ani cand pot asculta sa stea linistiti pentru un control , nu avem ce sa facem!
Hai ca m-am intins..te rog, nu te supara, e doar o parere, Doamne fereste sa aiba strabism, e un defect destul de deranjant pentru persoana care il are, vede dublu, ori ce lucru la care se uita, cand i se duce ochisorul intr-o parte. Eu am si acum. Am inteles ca pentru ca scapa de strabism, se pot opera copilashii pana la maxim 6 ani, chirurgical. CU laser din cate stiu nu te opereaza nimeni la o varsta frageda, trebuie sa ai 18 ani.
Si ce e mai rau nimeni nu it garanteaza ca ai sapat; poate reapare dupa una an iarasi. Si atunci ce am facut? ooof, sper sa scape Paulica!
POate vad eu totul prea "negru" la ora asta!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Corina75 spune:
Daniela parca vorbesti de Andrei...
Onitza, cum sa ma supar...sa stii ca si doctorita a spus chestia asta cand avea Andrei vreo cateva luni....si mie mi se pare ca ochisorul drept cam fuge...in poze pare si mai si decat este in realitate, am vazut si eu....
Trebuie sa mergem la oftalmologie...dar asa e de speriat de doctori, ca mi-e groaza mie... 

Ce exercitii tre sa faci, poate tu stii mai bine...
Pediatra ne-a zis ca pe la 2 ani ar trebui sa mergem la consultatie, si cu celelalte hibe pe care le avem de rezolvat, uite ca am neglijat-o pe asta...
Corina si
Andrei (24.11.2004)
onitza spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Raportez si eu Alexis:
- nu fac la olita. Ce-i drept mama e putoare ca nu m-a pus pana acu' o saptamana. Scorul pe aceastasaptamana a fost 1 la 7 pt pampers. Acel kk a fost intamplare, desigur. Pe confratii mei de suferinta, ii anunt ca-mi sta bine cu olita pe cap.
- nu vorbesc. Cand vreau apa sunt in stare sa o iau din chiuveta sau daca sunt rapid pot smulge de pe la vreun bb din parc sticla sau scotocesc in poseta lu mama. Dar nu rostesc cuvantul...ca-i rusinos. In schimb zbier cand mama ne arata bibe si ma pune sa repet "apa".
- suzi e prietena cea mai buna a mea. Nu pricep de ce mama mi-o tot ascunde. Dar am educat-o sa nu greseasca si seara la culcare ca nu mai dorm nici eu si nici vecinii.
- ultima mea distractie sunt crizele in parc. Daca nu-mi convine ceva sau am chef sa merg pe undeva unde mama zice ca n-am voie ma lungesc lejer pe caldaram cat sunt de lung. Mama ma apuca de cate-o aripa si ma trage in sus, iar eu nu stau in picioare pana nu socotesc eu ca ca i s-au umflat muschii si c-o sa ma scape. Daca imi da ignore zic mersi si ma duc iute sa fac ce vroiam. La plecarea din parc anunt pe toata lumea ca plec cu un urlet sfasietor si de sfarsitul lumii.
- in rest sunt destul de simpatic...
Daniella siAlexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

Mey DANIELLA mey, m-ai facut sa rad cu lacrimi!!! credeam ca numai Paul face asa in parc!!!

Apai, sa raportam si noi:
1. fugim de olita ca ne papa funduletul gol..cand suntem imbracati, nu trec coltii olitei de pampershi!!
2. vorbim si noi, zicem: tze? cand ne striga tati si cand nu il lasam la tv seara zice: teievizoru'; nu zice papa, apa, sau altceva. Altfel vorbeste intr-una!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
eveline spune:
Si eu as vrea sa stiu ce exercitii se pot face pentru asa ceva.....am senzatia ca si Biei ii fuge un ochisor...dar numai uneori asa ca nu sunt sigura...acum mi se pare acum nu....si (cuscritzo...ca sa nu ne oprim cu asemanarile) bineanteles ca dreptul.... Mie mi-e frica deoarece are soacra-mea si nu stiu daca nu se mosteneste.....
Ana si Bianca-iubita