Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Deci bine v-am regasit! (ca sa citez si eu din clasici, ce, eu nu poate ?!?! )
Citind in viteza si cam in diagonala (deh ...timp limitat, net k .... asta e ..) constat cu bucurie ca da, avem copii super destepti si prea bestiali. Si cu grija pentru animale, chiar daca nu sint de fata! Intrucat ele exista, care este!
Dragelor, mi-ati lipsit.
Daca ma mai primiti, bag si eu repede niste laude la adresa minunatei de fie-mea, care stie poezii si cantece (spune ea cu gurita din dorate ultimul cuvant al fiecarui vers din vreo 2-3 cantece si tot atatea poezii, dci se cheama ca avem repertoriu! ) Numaram pana la zece DACA AVEM CHEF, dar sarim cu grija cifra 6, pt ca nu intelegem ce rost are sa spunem sase, sapte, mai bine spunem sapte direct, si scapam mai ieftin.
Ce mananca Bianca nu are rost sa spun, din aceleasi motive pentru care nu prea spuneam nici inainte. Nu, Raluca, nu e ca si cum nu ar manca NIMIC, dar .... Inca mananaca pasat, masa de 18 o refuza cu obstinenta , in schimb baga pufuleti, chips si bea cate o gurita - doua de cola. A cerut si tigara, dar nu i-am dat. Nu mi se pare corect sa ii dau tigara atata timp cat nu papa de ora 18!
Cam asta cu noi, deocamdata.
Avem cateva poze noi in albumul "vara 2006", si ne straduim sa mai punem, daca netul se simte marinimos cu noi.
Va pupacesc cu mult drag.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna fetelor
voi vorbiti de funie in casa spanzuratului, pai 5 mese pe zi, 2 feluri la pranz, in mod cert copii vostri nu sunt normali singurul normal fiind fimiu evident, care are cel mult 3 mese pe zi, in cantitati industriale la modul un danonino, sau echivalentul in branza cu fructe, iaurt cu fructe, la ora 10 la ora 17 cel mai devreme un sfert de castronas cu supa sau piure sau diverse ,oricum la marea cantitate care ajunge in stomacul lui cred ca e ca si cum nu ar fi, si in cazul asta in 2-3 ore mai baga inca ceva de haleala la aceiasi cantitate( un sfret castronas de nestle asa ca sa nu va imaginati castron cat oala) sau daca cumva la masa dinainte se ajunge la jumate de imensocastron urmatoarea nu mai exista , e deja prea mult, mult prea mult, si 2 biberoane 1 seara si unul dimineata cu laptic cu cereale, biberoane care le serveste unul inainte de adormire si unul inainte de trezire si pe care din exces de zel si de sfaturi am incercat sa i le scot ( vezi doamne manaca noaptea si se satura) fapt de care nu a fost deloc deranjat iar ziua a mancat tot cantitati industriale asa ca le-am reintrodus
pai la noi ficatel, vita, ou, spanac etc.= otrava, cianura, pelin, sau derivate
fructe.... daa mananca de rupe niciodata, mai savuraeza cate o banana, pepene de oricare, piersici in amestec cu ceva altfel nu ,si mango, in rest nuuuuu nu sunt bune "e chhh"
legume crude la fel , preferatul si singurul aceptat este "moco" in traducre libera morcov de fapt si de drep castravete, dar nu accepta sa il corectezi mami vrei morcov? daaaa dar daca e intradevar morcov nu e bun daca intrebi vrei castravete zice nu , si daca il dai si ii zici castravete nu "moco" nu mai e comestibil
cola e buna , minunata dar trebuie sa fie "totu" adica cana plina noroc ca inca tine varianta cana plina cu apa si un strop de cola pus sub ochi lui
sucuri naturale nuuuuuuu , nici macar faimosul tedi

la intrebarea cu ce sau din ce traieste copilul meu..... raspunsul singurul existent de altfel este" din nervi lui masa" si noroc ca daia sunt mereu si o duce bine

va pup ca v-am facut capul calendar

Alexa9+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Lasa, Paxeluto, ca faci acu unul care o sa te razbune. Cel mai copil mancacios creste chiar acum la mami in burtica!!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

He, he, Paxelino, lasa, mai, ca are Silviu al tau pereche...pe mandra mea...despre care ma intreb si eu cu ce traieste...
Noroc de lapticul de seara, noapte(pe care nu l-am scos, din aceleasi motive ca si tine!) si putin-putin dimineata. In rest, fructe nu mai papa deloc! Cate putin piure de cartofi cu Almette... olecuta de iaurt baut cu paiul...cateva legume din mancarica(da' sa le apuce ea cu mana si sa se storceasca!!!)...cate o bucatica de cascaval sau sunculita de pui...
Na, ca m-am racorit si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor....la capitolul papa Bianca sta binisor: 4 mese pe zi(dimineata, la pranz, gustare de dupa somn si seara), cea de pranz cu doua sau trei feluri...e Ok din partea mea...insa nu mai vrea de nici o culoare sa bea lapte: nici cu cacao, nici simplu, nici cu miere....de nici un fel. Singurul lapte din alimentatia sa e cel cu care fac orez cu lapte, gris cu lapte sau taitei cu lapte...ce sa-i faci, incepe varsta preferintelor.

In schimb acum ii ies trei canini (de fapt abia daca s-au spart gingiile, inca nu se vad coltii) si cred ca-i da si al patrulea....va imaginati ce "distractie"....e nervoasa foc, insa eu sunt bucuroasa ca inca mai mananca, n-a facut (inca) febra si nici diaree...sper sa nici nu faca. Insa dormim maxim trei ore pe noapte...si noi si vecinii...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
Pai constat cu mahnire ca pe langa altii..Mariuca mea papa cat un pui amarat de Crevedia..auzi la ei,2 feluri la masa..plus desert!Ce-i aia desert?Fata mea refuza in continuare tot ce are gust dulce,inclusiv biscuitei,prefera iaurtul ala acru,simplu.Am incercat cu napolitane,chec,prajituri,chiar si un pic de ciocolata..nik!Asa ca,desertul inseamna pufuleti/grisine...Fructe nu mananca nepasate nici batuta!Iar de paine cu ceva..nici atat(aici nu seamana cu mine,eu "bag" si 2 paini pe zi).o mai pacalesc cu 1 felie de cascaval sau branza Hochland(asa se scrie?),sau branza..mezeluri ma cam feresc sa-i dau,recunosc sunt,....altceva nu prea.
Ioana,fetele noastre seamana mai!Pai Mariuca la fel il cam "sare" pe 6,recita doar ultimul cuvant din strofa(bine,mai spune si un vers intreg,gen "tei iezi cucuieti,usa mama decuieti").
Roserb,mai sa nu-l faci "nevricos" pe ginerele meu de la cacao..sa se ia de fata mea!
Aime....de unde Iasi iubita?Bucuresti,birou,fund pe scaun la ora aia!
Pupici si WE placut la toata lumea

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Am uitat ceva important: pentru taticul lui Vladut!
Sa fie sanatos si fericit langa cele mai de pret ale sale!!!
Aime, sorry de intarziere...da' nu-i misto sa primesti felicitari si inainte si dupa ziua ta?
PS A mai ramas ceva din tortul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Cookilina, cum sa nu fie misto, mai ales dupa, cand gata, a trecut....si lumea a uitat, multumim si da, mai e si ceva tort. -ici la Bulinutza.

Mey Andreea, am vazut ieri o tipa, iti semana tare bine, normal ca nu puteai fi tu...

Roxana, cand plecati mey in vacanta?

Noi am cazut ca de pe front...am fost in parc cu Robert de Miha, am alergat, ne-am murdarit ca purcelu'....am facut tot felul de nazbatii, am tipat, catarat, urcat, scalambaiat, ma rog...stiti voi...si cand am ajuns, am facut un dushulet, am papat bo, fara felul 2 ca nu mai putea de somn...si direct in patut...a adormit instant...dupa asa activitati...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey astazi notez in calendar cu rosu:a papat Ken pt prima oara ciorba de vacuta cu multe,multe legume.cred ca foamea era de vina.pana acum nu vroia decat supa de soya cu ridiche.

Paxello am lesinat de ras.las ca bebe 2 o sa fie mancacios(a) ca sa compenseze nervii facuti de Silviu.

18,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Cookie ti-am admirat-o pe Sabinuta si m-a pus pacatul sa deschid albumul cu tortuletele.sa-mi dai si mie te rog reteta de la brownies cappucino.am ras copios cand am vazut"tort nashparliu".

wow da ce pofta mi s-a facut de prajituri numai ca pe caldura asta cin e sta la facut

18,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput