Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Janina...activeaza-ti PM-UL!!!!!Please!!!!!!!!
Fetele..dariuca m-a capiat!!!!De la dintisori...E miriita...nu-i intru in voie cu nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
Am aparut si noi in peisajul albaiulian.

Pe tren a fost ok, am stat la cls.I, cu Intercity. Am ajuns tarziu in Arad, cu 10 min.inainte de plecarea trenului.
Pe tren a fost un super cuminte, radea la un om in compartiment, a papat si a dormit.
Acasa a navalit lumea pe el, dar le-a ras la toti, indeosebi la copii.

Citesc imediat din urma.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Pupicei la toata lumea din zona, acum am ajuns in sfarsit si eu la net. Maine sau cel tarziu poimaine mergem la Cluj si mai stam si pe acolo ca acum s-a mai racorit.
Noutati despre noi, in continuare refuza papica, doar ce ii dau mixat in biberon, sta f bine in picioare si se tine de patut, ieri l-am pus prima data in premergator, s-a dat cu el vreo 10 minute si vroia afara, ii place sa umble daca il tinem noi de manute, premergatorul nu-l prea incanta. Mi-a fost f dor de voi, de toata lumea, merg sa citesc din urma si revin.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

poze

Mergi la inceput

Moni imi trimiti un Pm cu datele? caci aici in Alba nu am tabelul si pot sa scriu numai dupa nunta.
Silvi esti la birou la tatal tau? Nici Marco nu mananca mancare, doar lapte si cereale. Cred ca din cauza dintisorilor, caci e asa de 3 zile, de cand face kk moale, e iritat la putica si gingiile umflate.

Bai pe aici se fac pregatiri nu gluma. Soacra baga curatenie, si-a pus termopane peste tot. mama cu vecinele zugravesc scara. Eu la calculator.

pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Giova scumpi, pupicei, da sunt la birou la tata, nu mai puteam sta fara sa vad ce s-a mai intamplat...parca sunt rupta de lume fara net. Ti-am vazut pozele, ai o rochie superba, ai slabit , arati excelent. Sa vezi ce schimbare se produce in ziua nuntii, cu toate accesorii puse, o sa arati de vis plus lumina pe care o radiaza toata miresele........vei vedea ce experienta minunata este. Rochia ta e deosebita, cum stai cu pregatirile? Imi pare rau ca nu am gasit servetele aurii, pana la urma ai gasit? Am vazut ca ai cam pregatit totul cu muzica si cu pozele, f bine, sa stabiliti din timp ce muzica vreti si sa va faceti poze in locatii frumoase, sunt niste amintiri deosebite. F bine ca stai la calculator, tu esti mireasa, bucura-te de acest privilegiu si rasfata-te cat poti de mult. Am citit prin ce stres ai trecut cu rochia, bine ca a ajuns cu bine si e totul ok, pupicei si lui Marcolino si sa-icreasca dintii cat mai repede si fara dureri, eu ii mai dau lui Alain inelele gingivale sa le roada si acum ii plac, le mai si racesc cand imi amintesc dar la el nu dintii sunt problema cu mancatul, pur si simplu e el mofturici, seamana cu Jean care am inteles ca asa era cand era bebe. pana la urma o sa pape el, ce sa fac.Pupicei si spor la pregatiri.

poze

Mergi la inceput

Am reusit si eu sa citesc capitolul 80, sa vedem ce imi mai amintesc ca s-au intamplat o multime de lucruri.
Anasebe, felicitari lui Tibi pentru ridicatul in picioare, e un scumpic. Cu mancatul nu face el figuri asa de mari, sa-l vezi pe Alain ce face, cum scuipa tot ce ii dau, nimic in afara de lapet nu-i place. Cred ca il supara pe Tibisor si dintisorii, ii dam un pupic sa-i treaca supararea.
Maraki, super "tare" si nu in sensul bun soacra ta, f bine ca esti pe faza si ii spui ca nu procedeaza bine. Poate nu-si mai aminteste cum trebuie sa grijeasca un bebe, frumos ca i-a adus cadouri, sa repete gestul cat mai des . Cat despre invatatul greceste, daca nu-l streseaza pe bebe e ok, pe copilasi ii capteaza f bine orice informatie dr sa nu se exagereze. Va pupam.
Ursoaica, am vazut poze cu Raisa, e o scumpica, din pacate n-am mai prins poza cu pata dar sper sa fie ok. Alain are o pata de culoare inchisa f mica pe o coapsa, nu-i semn dar nu stiu ce e, cred ca injectie nu se putea face acolo, as pune poze dar e asa de mica ca nu se vede.... O felicitam pe printesica ta ca sta in fundic, cu olita ce mai faceti, o mai folositi?
Teolinda, pupici si La multi Ani !! cu intarziere , ce mai face Nicolas al tau? Ai fost simpatica cu enciclopedia medicala, eu am facut liceul sanitar..acum vreo 10 ani ....am uitat f mule ca n-am mai profesat de o groaza de ani dar tot imi prind bine informatiile pe care le-am insusit atunci. Va pupacim sa va creasca repede si fara dureridintisorii si sa dansati fericiti cat mai mult.
Astery, sory ca ati avut probleme, bine ca n-a patit nimeni nimic, asta e cel mai important.
Tina, imi pare nespus de rau pentru micuta , sper sa va faceti bine cat mai curand, va tinem pumnii si zicem si noi o rugaciune pentru voi. Te inteleg perfect, eu eram necajita si Alain nu a avut sa probleme mari. Lasa ca o sa treaca totul, pupicei la intepaturi sa nu o mai doara.
Anasol, eu nu pot sa uit sa-i dau lui Alain sa pape ca el se apuca se ploscaie si ma prinde cu gurita de fata sa ma pape el, plus ca mananac la ore fixe ca un ceas elvetian.
Moni, bine ca nu are nimic Dienutza, cand va citesc meniul unei zile imi dau seama ca Alain nu mananca intr-o saptamana cat voi intr-o zi, pupicei la mancacioasa, normal ca e activa dupa cat papa. Noi mancam de patru ori cate 270-300 de lapte, dimineta ii pun o masura de cereale si seara doua lingurite de gris in lapte. Mai mananca cateodata, nu in fiecare zi acte un biberon de supa crema si atata, in rest cate 2-3 lingurite de fructe rase sau barnzica de vaci cu ceva.
Bee, pupicei la printesica ta si tie, e o cumintica si o simpatica.
Mai am de citit paginile din capitolul asta si sunt la zi, in sfarsit. Am inteles ca din secta noastra David si Matei mai fac figuri la papica, deci nu-i Alain singurul mofturos, dar cred ca el e cel mai cel dintre ei.
Zicem si noi La multi ani bebelasilor care au sarbatorit un numar de luni si nu le-am urat nimic!! Sa creasca mari si sanatosi! Revin...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Janina, mersi mult pentru sfat . Din fericire vad ca nu e vanata decat la baza nasului. Si nici nu o mai doare foarte tare decat daca e apasata mai puternic.
Of !

Giova, odihneste-te, draga mea. E foarte bine asa.
Abia astept sa te vad mireasa.

Ce-o fi cu Astery ?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

In sfarsit am terminat de citit tot c aveam restant.
Dana, pupicei Oanei sa-i treaca repede, e bun sfatul cu radiografia, cel mai bine e sa mergi la un ORL-ist si iti spune el daca trebuie sau nu radiografie. Vanataie trece mai repede acda pui comresa de apa cu burov, dar nu stiu daca mai gasesti ca nu se prea gaseste prin farmacii. Sa speram ca nue nimic grav si dupa ce trece vanataie e ok, cred ca o doare tare, urmareste daca are pofta de mancare si intreab-o daca nu are dureri de cap sau ameteli, nu-i de joaca cu loviturile astea.
Ana_M, imi pare rau ca micuta Clara are probleme, eu am o prietena care are un copilas de un an cu dermatita atopica, a urmat un tratament homeopat si era f multumita de rezultate, o intreb ce i-a mai dat si iti scriu. Spor la treaba, te felicit ca te descurici si cu bebe si cu serviciu. si
Cusca Nicole, felicitari pentru dintisorul Dariutei, o pupacim pe bombonica, s-a dezvoltat f bine, Alain ii trimite pupici. O sa pun si eu poze in contul comun sa vezi ce mult s-a schimbat si Alain, sper sa-l placa nora in continuare..ca-i cam vampiras acum cu dintucii lui
Mira, pupicei si iti tinem pumnii a iti gasesti job-ul pe care il vrei tu. pana atunci distracti placuta si o vacanta frumossa alaturi de minunata ta familie, pupicei la toti.
Bumbita, Toanca si restul va pupam si pe voi.
Am ramas masca citind ce meniuri au bebelasii din secta, bravo lor si voua !. Despre lapte de vaca si eu m-am hotarat sa nu incerc inainte de un an cu toate ca eu din acela am baut de la nastere dar de, alte vremuri, acum daca pot sa-i dau ceva mai bun, cel putin teoretic nu voi ezita sa o fac. macar aici citesc pe cutieun carnat de vitamine si mai linistesc, daca nu prea mananca altceva, macar ata sa pape siel cu vitamine . Chiar am uitat sa va intreb, voi le dati fier la bebelasi, eu iii dau zilnic cate 6 picaturi in biberonul de la pranz. Cat despre faze periculoase, cum a patit Anasol cu cutitul, raportez si o faza mai mult simpatica dar m-am speriat pe moment. Eu ii dau lui Alain sa rontaie un inel gingival de la Farlin, e galben cu un maner de plastic alb, pe asta il prefera el din toate cate le are. Ma duc azi si il iau din patut si vad acolo un maner de plastic alb, am inghetat, pe moment am crezut ca a mancat inelul ( cu cei trei dintisori ai lui ), ma uit la el, vesel nevoie mare i stateam prostita cu inelul in mana cand imi pica fisa ca e de la clovnul muzical pe care il are legat de patut, a tras de ata pana i-a desfacut inelul, prapaditul.
A mai facut o faza tot cu patutul, are in lateral o usita cu fiermoar, i-am desfacut-o sa ne jucam si am uitat sa o prind la loc, ce ziceti ca l-am pus la culcare pe intuneric si n-am observat si mi s-a coborat din patut cu paturica cu tot, si moraia pe jos, patutul e f jos( la 5 cm de sol) si a alunecat incet pe bucata de fas care era usita. Nu s-a lovit deloc, din contra l-a distrat faza dar eu am inghetat cand l-am vazut jos, deci fetelor, trebuie avut grija pana in panzele albe si tot nu poti sa-i feresti de toate, noroc ca au ei un ingeras care ii grijeste......
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

poze

Mergi la inceput

Moni ce bine ca s-a rezolvat si plecati la moneasa.
Silvi am gasit servetele aurii, mai scumpe decat cele crem, dar sunt misto si merita.
Janina, Dana pai eu ma odihnesc cat pot, adica nu ma lasa sa smotruiesc eu nimic, dar ma voi consuma psihic.
Abia astept sa vina si sora mea luni. Maine merg la restaurant si la o pensiune sa platesc nistye camere.

pe mai tarziu.

pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Giova, ma bucur ca ai gasit servetelele. Pune-i lui Marco in formula decoct de orez, eu il mixam si orezul si il amestecam apoi cu lapte si poti sa-i dai cateva zile ceiut de chimen, ajuta f bine la scaunele moi. Nu trebuie sa-ti faci prea mari griji dar nici nu-i de neglijat faza asta ca e pacatoasa rau, eu am tras-o cu Alain o saptamana jumate.

poze

Mergi la inceput