Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Avem……...avem si « diligentza... ». ne distram cu ea de cand era in burtica…..nu face saracul mofturi la muzici ca oricum il chinui cu toate traznaile ce-mi trec mie prin cap………..nu va spun ce ca ma dati afara de pe lista.
Nici prin cap nu-mi trecea ce rascoala lui Tudor Valdimirescu dezlantui aici cu « oltencele »……
Nu i-am dat decat apa pana acum, cand a fost cald si cand ii dadeam vit cu apa.;noroc cu ideea Ioanei cu suzeta ca merge mult mai bine asa cu vitamina........eu nu cred ca ajungeam aici , daca nu eram obligata sa stau acasa cu el si daca nu aveam pompa si asa am putut suplini cu congelatu momentele de pana……… m-am gandit sa nu-l ascult nici pe nenea dr care zicea sa-i dau de la 5 luni, ca e bine dez motric si el il crede pregatit mai ales ca ne tragea (trage) de cani si farfuri). dar daca lapte e ok(nciodata nu am avut cine stie ce prod ci strictul necesar), bebe s-a ingrasat in norme (500 de g ultima luna), nu-mi plange de foame, daca vreau sa-i dau apa ne da peste mana. m-am sfatuit si cu prietena mea pediatru, care tot exclusiv si-a alaptat bebeii pana la 6 luni, si am ajuns aici…mult a fost putin a ramas.. mai sunt cateva zile si facem 6 luni si mancam.borcanele sunt in dulap. Cum am prins o reducere cum am cumparat pentru stoc, avem si cereale si suc si lingurita……….mai ramane sa vina 17 sa-si primeasca morcovelul.

Acum, asa cum spuneam, sunt cazuri si cazuri, daca unui bebe ii merge bine cu mancarea devreme, de ce sa nu-i dai………eu stiu f clar ca daca m-as fi dus in stagiu garantat faceam ca tine ,monica………..+ ca eu aveam si ideea ca s-ar putea sa nu alaptez, fiindca mama mea nua avut nici o picatura de lapte pentru mine……..eu zic ca la noi la gasca diversificarea se petrece bina si, Doamne ajuta, sa nu aiba nici un bebe probleme la vre-un aliment. Asta e cel mai imp. Nu perioada cand ii dai………..

Cosmi- faci o fapta buna. Ia-i hainute, ceva dulciuri si ceva sa stie ca a primit la botez, pentru ca s-ar putea ca botezul, peste ani, sa fie prima lui amintire …….nu uita si niste jucarioare simple.nu trebuie sa cheltuiesti f multi bani pe ele, dar pentru un copil sunt importante…..stiu si eu un set de nisip, un tractor de plastic, o minge.la tara nu trebuie jucarii complicate…….nu ai pe cine sa intrebi ce are ?

Tina- eu sunt abonata la o revista medicala ( pe net) si acolo zicea ca pentru a efectua un examen oftalmologic la un bebe trebuie ca acesta sa nu fie agitat, sa nu-i fie foame, sa nu-i fie somn, sa nu fi stat mult in sala de asteptare si ideal ar fi sa nu aiba alte pb de sanatate in mom consultului. Cica orice pb la ochisori se rez f bine intre 6 si 18 luni. S-ar putea ca dr sa o fi considerat ca sunteti prea agitati la mom ala si asta ar fi impiedicat-o sa aiba un rez concludent…… tot in art resp se ziceaca e bine sa facem controale la ochisori, daca ni se pare ceva suspect pana intr-un an, fiindca intre 1 si 2 ani e mai greu de colaborat cu bebeii pentru un diagnostic.

Moni- e interesanta faza cu firma de conta( profesional vb), dar iti mai ramane timp si pentru lady ?

Gata………..v-am ametit destul pe ziua de azi.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza si de la noi...
Ali...si Dariuca mea..e super plingacioasa...ea care e o cumintica draga mamii...Cred ca tot dintisorii..mama lor....
Noi am fost la posta ..am luat alocatia si indemnizatia..deci azi suntem in bani...
LA INTOARCERE AM DAT PRIN GMARKET...am luat brocoli congelat..morcovi baby kidds...niste borcanele..din care unul l-am desfacut..cereale cu banana si portocala..Bleah..oribil....Nu mai iau fructe la borcan....
In rest..vreau sa ma vopsesc...ma fac un saten auriu.....chiar sunt curioasa cum iese la mine...
Cam atit raportam noi...
A..am papat brinzica cu caisa si cereale..si ne-a placut..a papat cam 140...e ok pentru inceput..acuma la masa de 1-2...facem piure de brocoli..cartofi..dovlecel..morcov...cu pui..si cred ca pun si 1/4 de galbenus...
Facem miine ardei umpluti...
Cam atit.... tota secta...
o zi frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ANDIARORO MERSI DE RASPUNS DIN PACATE NU ARE ABSOLUT NIMIC NICI MACAR CURENT IN CASA............

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

SALUTARE FETELE!!!
cam greu intram si noi...
deh..
bumbita..si noi am avut probl cu iritatia la fundulet..ne-a trecut cu nivea crema pt fundulet...tu spui ca nu a avut efect...finutului meu i-am mers cu ALTERMED crema 2 in 1 si crema si pudra..e produs Walmark.
Anasol...pina la urma ce scaun ai luat...?
Noi inca nu am facut vaccin..ne-am cam zbatut si noi cu kk moale da e ok acum..regim...si fara diversificare o zi...fara medicamente..ceai de menta si atit.
date de greutate si lungime nu avem inca...da crestem...si cred ca e pe vine un dintisor...ca e cam agitata...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Doina...bine ai marit gasca din iasi ....poate o punem si noi de o intrunire ca fetelele din Buc si punem poze pe forum...

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Doina, l-am vazut si eu pe frumuselul tau THEO !
Vrei sa fie si el pe site ? Daca da, ce poze sa aleg ?

Cosmi, aceleasi intrebari si pentru tine in privinta lui STEF.

Multumim fetelor pentru pupicii trimisi Oanei. Azi parca e mai putin umflat nasul, in schimb se invineteste urat de tot. Va imaginati ce figura are !

In schimb e din ce in ce mai bine in relatia cu Roxana.
Oana face tot felul de traznai, iar Roxana e cu gura cascata dupa ea. Si-n plus rade in hohote la nazdravaniile Oanei. Iar ea, mai abitir le face, ca s-o vada pe sora-sa razand.

Ne mai laudam si cu reusita in diversificare.
In sfarsit papam bine si legumele, atata vreme cat sunt cu CARNE .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Doina..faine pozele..si el e cu floarea ...si ioana..
Nu pot sa cred ca Ioana mea a adormit singurica fara scandal DE LOC!!!

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

In sfarsit s-a rezolvat: de duminica plecam la Moneasa,pentru o saptamana! Bine-i si acolo,macar e aer de munte! Si e aproape.Acum sper sa fie vreme buna,sa ma pot folosi de strandul de acolo macar un pic
Diana e inca foarte maraita,i-a cumparat Ghita Dentinox,sa vedem daca e bun de ceva ... Calgelul n-a prea ajutat.
ANDIARORO am uitat sa iti zic - si mie imi place mult Tudor Gheorghe (si lui Ghita care e cum zice el tele-oltean ,adica tine cu Craiova la fotbal - ca norocul,ca asa nu se bate cu ai mei,tati si frate-meu )
Acum ma pun iar pe conta ,dimineatza voi avea plimbari pe la finante si alte coclauri sa depun declaratii si eventual alte cumparaturi.Si sambata program de facut bagaje .
Eu ma gandesc acum la ce credeti? .....Daca se gaseste prin Moneasa vreun internet-cafe
Va las ca a plecat mami s-o adoarma pe Diana,acum e momentul sa ma apuc de treaba!
fetele!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

CIAO FETELE, No, ca v-am citit si eu ca v-ati pus pe scris nu gluma...Sa va scriu si eu in mare ca imediat plecam la plimbarica , ca s-a facut si la noi timp frumos (adica nu mai ploua)dar tot e mai racoare.
Asa deci si prin urmare...
bumbita distractie placuta la mare
monica70 vinete? dar nu are nimic samanta?
Denisa cabana , lacul si imprejurimile . Ai fost cumva in paradis?
dana_ene la Oana sa treaca, e super ca se distreaza printesele tale impreuna

toanca distractie placuta la munte
Doina am vazut si eu pozicile si ce scumpic e bebelinul sa iti traiasca.
anasol sa stapaniti sanatosi scaunelul vrea sa stea in el?
nicoleta raducu felicitari pentru dintisor
V-am pupcit...si la celelalte fete cera nu au fost pomenite 2X mai vb mai tarziu.
la pitici...
...si la mamici ...

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello!

Moni mergi la Moneasa... este superb, am fost acolo cand eram mica si inca imi amintesc de strandul de acolo! DAr... Salata de vinete? MAi cauta pe net, mai gandeste-te ca nu sunt tocmai bune pt Diana la varsta asta! In fine, parerea mea, sa nu te superi pliiiz!
Nico CE SURPRIZA?? Deci te-ai lamurit cu fructele la borcan.
Giova nu mai slabi, mananca - sa nu ti se faca rau in ziua cu pricina! Cum te simti? ceva cold feet?
Dana pupam Oana sa se faca repede bine, sper ca nu si-a rupt nasul, vezi daca se lasa vineteala de la nas la cercane du-te sa faci radiografie.
Denisa sa stapaniti sanatosi cabana, malul de lac si pastravii aferenti! Cred ca Dragos e super-fericit acum ca are unde sa pescuiasca in toata regula!
Si pentru ca ma tot intrebati:

CE MAI FACE CARLA
Pai nimic deosebit:
- in fundulet nu stam inca bine desi mai nou am observat ca putem sa ne sprijinim intr-o mana,
- Dinti nu avem dar ne mananca rau de tot gingiile si cum prindem ceva de ros (de pilda lingurita de silicon) incepem sa o smotocim si sa scoatem maraieli ca un catzel mic. E haioasa rau.
- Am incercat sa papam pui, nu ne-a placut, azi am incercat vaca si parca e mai ok dar tot legumele simple sunt mai bune. Nici nu stiu ce sa fac, sa insist? sa o mai las?
- De ieri am inceput sa zicem da-da-da, dar numai cu degetul in gura, altfel numai brrrrr, aguuubrrr....
- Cand vedem biberonul intindem mainile il apucam si bagam in gura
- ne chinuim sa bagam genunchii sub fund si nu prea ne iese
- saptamana trecuta i-am dat sa se joace cu o punga de pufuletzi plina (ca de-aia ma sparg de bani pe jucarii, sa fie mai bune pungile, pampersii etc) si cum tacea de mult timp si nici nu mai fasaia m-am dus sa vad ce face: sparsese punga si manca pufuleti, exact, ii lua, baga in gura, molfaia - era plina de mamaliga pe fata.
Mai ati observat ca atunci cand fac ceva aiurea gen dat jos din pat, coborat din carutz... TAC?

Cam asta facem! Va pupam pe toate si pe bubulini! Si sper sa am bun-simt sa va pun niste poze azi!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput