Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neata fetelor,noi suntem treji de la 6 dimineata ne jucam pe salteluta si acu ne pregatim de papica si apoi de somnic.
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici si o zii buna va doresc.Noi suntem ok dupa vaccinul facut ieri stefanut a dormit bine .I am luat dentinox sa i dau pe gingiute si se pare ca l a ajutat,Abia astept sa i vad un dinte ce mai.Am foarte multa treaba deoarece sambata plec la tara si o sa botez un baietel pe care l creste bunicul lui singur deoarece mama lui l a lasat de izbeliste si sunt foarte saraci si amarati.Asa ca tb sa fac cumparaturi dar nu prea stiu ce ca baietelul are 2 ani si ceva si deja ma doare capul.Va dati seama ca nu prea imi dau seama cat de mari tb sa fie hainutele dar sper sa ma descurc.Probabil o sa l botez duminica sau ma gandeam ca o pot face in ziua de sf marie voi ce ziceti?Sper sa ma descurc si sa i port noroc si sa l pot ajuta pe acest copil.
In alta ordine d e idei fata mea a plecat inainte la tara sper sa fie cuminte si s o n o gasesc plina de vanatai julituri si ceva ganganii prin capul ei
Fetelor va pup si dati mi idei ce sa i cumpar la copil ca habar n am si sa i fie si de ajutor .Va pup si s pe aici

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ANASOL ce matinali suntetiiiiiiiiiiiiiii

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mai stie careva de Ioana? Ce-o mai face Razvanel?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Scriu si eu rapid ca mai am putina treaba si de hranit piciul care tocmai s-a trezit.
Deea mie mi-a placut cum ai fost imbracata. si daca tot ai avut o creatie anvangardista trebuia sa fi la inaltime.
Moni si la marco i-am dat vinete si i-au placut.
Toanca drum bun si distractie faina la munte.
Anasol nu avem aceste obiceiuri si ma bucur mai mult.
Doina frumoase rochitele de la D.A.Le-am vazut pe site, cand cautam rochii in disperare.
Dana, of, of, imi pare rau de cazatura Oanei.un sa treaca.
Anasebe ce-i place lui Tiberiu in leagan, si a fost si ieftin.poate gasesc si eu in Alba,ca aici nu ma lasa Clau sa-l prind de usa.

Despre noi:
-stam bine in 4 labe.
-tocmai s-a ridicat din 4 labe in fundic
-dintisori nu
- kk moale da, cu toate ca luam biotics. Tre sa o sun pe dr.

Eu mi-am gasit voal la A. Toma, din aceeasi organza ca si rochia. L-am luat, acum sa vedem daca ma conving sa-l pun si in cap, sa nu fi aruncat cu banii pe fereastra.

va merg sa hranesc copilul si sa impachetez ultimele lucruri.
Ne auzim mai deseara, dupa ce scap de vizitatori, in Alba, binenteles.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina23 spune:

Neata fetelor!

Si eu sunt o semiolteanca adica tata este oltean de langa Scornicesti si mama este teleormaneanca dar la granita cu judetul olt, nascuta si crescuta in Oltenita si bucuresteana doar de 11 ani, oricum m-am considerat olteanca mereu desi la vorba nu s-ar zice pentru ca vorbesc rar si calm, insa la manie......... i-au foc.
Apropo de nunti cand era mica imi doream mereu o nunta( la cort) ca la tara in olt cine este olteanca stie cat tine si cat se joaca acolo si cat bucurie. Si acum ascult cu placere muzica populara olteneasca si eu sunt fun tudr ghe. dar si Liviu Vasilica, pacat ca nu stiu sa joc insa Anuka cand o tin in picioare baga o " Floricica din Calus".
Fetelor am si eu un fix mi se pare ca bbelina mea ar avea strabism cat am fost cu ea in spital am facut si un examen oftamologic este drept pentru fund de ochi i-am spus si dr de problema asta dar nu s-a pronuntat a zis sa mai vin pe la un control peste 2-3 luni. Cred ca nu avea chef sa-mi spuna ca am facut-o de comanda ca m-a tinut cu copilul cu febra la usa ei si baga alti copii in fata si apropo de sangele oltenesc m-am certat rau cu ea pe tema asta si ca urmare nu mi-a zis nimic clar.
Anasebe eu ies cu anuka in parc la sebastian in jur de ora 6.30 seara daca iesi si tu pe la orele astea o sa ma uit dupa voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
Mai sa fie s-a deschis robinetul cu oltence
Doina l-am vazut pe Theodor grasulinul,e un frumusel si mi se pare ca iti seamana leit
DANA imi pare rau de Oana sa-i treaca!
GIOVA chiar acum i-am dat si eu din salata de vinete ca tocmai rodea pe o coaja de paine (e jale cu gingiile).Si ii place! Nu s-ar mai fi oprit! Dar deocamdata i-am dat doar putin,ca acum urmeaza sa ii dai piureul de fructe cu cereale.Poate mai pe la amiaza ii mai dau un pic!
COSMI lasa ca nimeresti tu ceva cadouri pentru baietzel! Bravo tie! Lui sigur i-ar placea jucarii,dar probabil de folos i-ar fi hainele (mai bine mai mari,ce-i sigur e sigur!) si ceva de mancare.Asa ca te orientezi!
Vad ca sunt cateva matinale pe aici!
Dia s-a trezit pe la 7,a baut laptic de la san si a mai tras un pui de somn pana pe la 8,30 doar.Asa ca pe la 9 mi-au dat desteptarea (dupa supt i-am predat-o lui Ghita )
Va pupic si pe restul,termin de baut cafeaua si trec iar la conta.Azi trebuie sa termin urgentzele.De restul nici nu mai pomenesc Si inca mai as vrea sa tin la o firma conta,ca am primit o oferta. Inca ma mai gandesc Adevarul e ca daca as lucra macar o ora zilnic dupa ce vin de la birou,as fi la zi.Dar eu am bantuit pe la strand ,ca doar stiam ca vine concediul.

UAUUU, i-am facut o poza Dianei ... in cos! O sa o pun azi.

Ana,cred ca Ioana bantuie pe la mare,nu? Parca era la maica-sa!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA noteaza te rog (cand ai timp) si la Diana la 7 luni, 6,400 kg si 68 cm.Batem recordul
Am pus poza aia in dropshots ca era mai comod.

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

saluate fetele, in sfarsit am dormit si eu pana pe la 7 jumate ca aseara am pacalit-o pe Iarinuta si nu am lasat-o sa doarma numai pe la 11 jumate sa vad pana la cat doarme dimineata si vad ca a dormit binisor, a papat si s-a culcat la loc. Ne supara cam tare gingiile de umflate sunt umflate si albicioase si cred eu ca tre sa iasa si asa ca suntem in asteptare. De 2 zile papam si noi cereala cu 3 fructe si tare tare ne mai place.Stam si noi in fundulet dar numai putin ca tare ne place sa ne aruncam pe burtica si sa tipam, mai nou cand sta pe burtica isi ridica funduletu sus sus de tot, eu cred ca vrea sa isi bage picioarele sub ea si nu stie cum, ii mai arat eu cum dar nu vrea sa stea.Criza noastra cu plansul la persoanele straine a trecut si acum radem la oricine.Revin imediat ca s-a trezit papusa cu un plans de nu imi vine sa cred , nu mi-a mai plans asa tare niciodata.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Gata am linistit-o saracuta , dintii sunt sigur ca am dat-o cu putin calgel pe gingii si acum mi-a facut si o surpriza isi baga piciorul in gurita, se uita la desenele de pe perete si povesteste cu ele.Ce mila mi-e de ea saracuta...cu dintisorii astia.

la pitici...
...si la voi mamici

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput