Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 17
doina_laila spune:
Giova, maine seara iti trimit si eu PM cu datele pentru lista. Multumesc pentru grija.
Nu lucrez la AT, ma gandeam unde poti sa ajungi tu in TM sa cumperi coronita. Eu lucrez la o firma din Iasi se numeste Donna Alba. Au si site, dar de acum nu te mai intereseaza, caci ai deja rochita. Felicitari pentru rochia aleasa. Spor la munca.
Anasol, in ce cartier stai?
Nico, felicitari Dariei pentru dintisor. 
Ana si eu sunt fan Tudor Gheorghe, AI ascultat "Diligenta cu papusi"? S-ar putea sa-i placa si lui Alexandre.
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
anasol spune:
doina stau in lunca cetatuii la casa,socrii stau in nicolina 2,mai stam si pe la ei,ca il mai las pe david pe acolo. voi?
anasol si david-andrei(06.01.2006)
dana_ene spune:
Mira, pufoasa e si Roxana mea, tare-s dulci asa.
Mai asteptam poze cu puii tai.
Fetelor, am patit-o ieri rau de tot.
Aseara, culmea !, in casa, a cazut Oana de ne-am speriat cu totii.
Juca sotron
cu tati pe gresia din hol. A alunecat si-a cazut cu fata in usa debaralei. Rezultatul? Nasul vanat si foarte umflat, buza de sus sparta, o unghie innegrita.
A URLAT si Oana, a URLAT si Roxana (trezita din somn de urletele sora-sii)... ce mai ! Imi venea sa-mi iau campii.
Of !
Greu !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
oachi_79 spune:
Hop si noi. Mi-am adormit odorul si acum bintui putin pe net. Sotul e la munca. Intre timp s-a trezit, i-am dat ceai si a adormit iar.
Miine plecam la bunici, la Iasi. Abia astept, sa scap si eu putin de facut mincare, sa ma plimb prin magazine, ca aici in Focsani nu prea ai ce vedea.
Azi mi-a mincat dimineata 200 g de mar, nectarine, morcov, 2 biscuiti si brinza. Iar la prinz nu s-a mai strimbat atit la piureul de legume. In schimb tot nu ne place laptele praf, nici macar cu cereale. Dar perseveram si acolo, incet-incet.
Mai stau putin si apoi la somnic ca miine avem de facut bagaje.
Oana si
Razvan-Stefan
anasol spune:
dana-
pt cea mica sa treaca vanataile
gagici c faceti ati trecut la somn?
ansol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
fetele a venit circul in iasi(din ungaria) c credeti duminica iau sotul bebelinul si la circ cu noi
doina_laila spune:
Anasol noi locuim in Tataras. Pacat ca stam departe.
Toanca si AnaSebe suna bine reteta.
Am sa o incerc si eu.
Fetelor am pus si noi poze ca sa ne cunoastem. Eu v-am vazut deja. Bebei unu si unu.
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dgiurcanu/album?.dir=/71d8re2
anasol spune:
doina-tu mergi la serv? unde au sediu donna alba in mall sau unde. eiiiiii nu e chiar departe ca doar ne deplasam cu masina acu ca avem si scuaun
io lucrez la media galaxy,de fapt lucram ca nu merg la serv acum.
oachi_79 spune:
Anasol Donna Alba din cite stiu eu are sediul pe Lapusneanu, mai sus de romtelecom.
Oana si
Razvan-Stefan
anasebe spune:
'Neata fetele!
Ete ca mai sunt s dimineti cand ma trezesc la 6 juma. Am zis sa-l las pe Alex sa doarma mai mult. Fii-miu concerteaza de la 5juma
.
Dana Ene Urata cazatura, saracuta. Pup sa treaca.
Anasol Si eu folosesc sare.
Doina Am vazut pozele cu Theodor. Doamne, ce scump e cum doarme!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica