Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
nicoleta raducu spune:
Anasol..sa stapiniti sanatosi scaunelul....

Doina...
...N-am apucat sa-ti urez si eu BINE AI VENIT IN GASCA!!!!
Nicaieri nu-i mai bine ca acasa..nu-i asa?Daria mea simte imediat cind ajungem acasa..asa se bucura..devine guraliva....![]()
Moni..apropo de borcanele...azi a gustat si fimea de la Tiberica niste dovleac..si i-a placut..numai ca nu se gaseste..fir-ar..am cautat in seara asta..si..pauza....I-am luat legume cu curcan..de la Hip..o s ao incerc ...tare curioasa sunt...
anasebe spune:
Nico A papat fii-miu de-a spart! I-am dat o piersica cu muuulte cereale d-alea (a iesit un terci de vreo 250 gr), nici nu stiu cand l-a papat. Ti-am zis eu ca e buna branzica de la Monor!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
nicoleta raducu spune:
Bravooo Tibi....
...
Deci Monor era Anuta....Ok....
Am luat 2 cutii..sa pap si io dimineata....![]()
Ma bucur ca i-au placut..dar e fain gustul...nu?
anasol spune:
anasebe-da dovleac cu cartofi,am gustat io dar nu-s pe placul meu
monica si david mananca piureurile de fructe, dar de legume ioc
aaaa era sa uit voi folositi sare in mancarurile pt bb?
anasol si daid-andrei(06.01.2006)
anasebe spune:
Super Nico. Mercic de pont.
Vezi ca ti-am trimis un PM.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
ANNASOL da,eu folosesc si un pic de sare,ca normal ca nu le place fara gust! Altele nu folosesc,depinde de fiecare!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
anasol spune:
doina,si david al meu tot cu tea tea tea o tine toata ziua ,iar tasu e mandru de nu mai poate ca cica zice tata.acum mai nou ne innebuneste cu bbbbaaaaaaaabbbbbbbbaaaaaaaaaaa.
David are o problema cu snururile de la papuci,e belea io il leg el se dezleaga si se chinuioe sa le bage in gura de numai.Am zis ca de acu ii iau papuci fara ate.
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
nu e nici o mamica din suceava, ca sambata my husband are o sedinta la suceava si mergem si noi ca ne plictisim acasa. Si cat e el la sedinta poate faceam o intalnire de bebei

anasol spune:
nu e nimeni din suceava,gata am verificat pe prima pagina,mama da multe sunteti din bucuresti, ce marfa de voi, va intalniti prin parcuri.bucuresti timisoara arad buzau baia mare bistrita cluj napoca brasov sibiu craiova constanta bacau-si strainataturile si in lipsa de altceva am facut si rencensamantul

multa treaba am.........
miraklucker spune:
Fetelor, va scriu fuga, fuga, abia m-am asezat la calculator, am inceput sa va citesc dar daca vreau sa va si termin, precis nu mai apuc sa scriu nici un cuvintel!!!
noi suntem bine, tot fara timp ca mai intotdeauna!
Selin va multumeste de urari, nici nu-mi vine sa cred ca am fata asa de mare......dar imi arata tot mai mult cat a crescut.
Nu mai vrea sa stea in scaunel, se incoarda si daca nu e legata ajunge in final pe jos, pe jos, se intoarce intr-un moment pe burta si de cele mai multe ori e neinteresant asa ca in momentul urmator urla!!!.....vrea sa stea in fundulet dar inca nu poate.....deci nu e bine nici cum
Nu mai prea vrea laptic, cu toate ca nu mi se pare ca ar fi putin, dar dupa cat infuleca probabil ca nu-i mai e foame.
Ieri am fost sa o cantaresc a pus 750 gr intr-o luna si aia s-a mirat cand a vazut....e tare pufoasa de-mi vine s-o mananc
......dinti n-avem inca... de vorbit nici atat!
Altfel, sotul deja se gandeste la vacanta, face planuri, cauta rute, asculta toate stirile, ii e frica de meduze si alge....in Italia e plin de alge otravitoare iar in Spania de meduze.....si noi suntem in Franta pe undeva pe la miljoc. eu nici nu ma pot gandi inca la vacanta mi se pare atat de departe, am capul in o mie si una de alte parti.......ieri am fost la un alt interviu pentru un post nu asa de interesant ca celalat, luni merg o zi la lucru apoi daca o fi si joi inca odata....in 15 e ziua lui David.......in 20 avem botezul lui Selin .....si abia apoi la mare!!!
David a reinceput gradinita , 2 zile sunt mai libera!!!
Ma duc sa strang rufele de afara si mai revinš!
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI