Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ne-am intors si noi de la cumparaturi.Pe Diana a scos-o mami la plimbare aproape 3 ore,cat am stat noi in Selgros.I-am luat o gramada de borcane Nestle si Hipp si ceva cereale,plus alte cele...Ca daca plecam undeva (sper totusi) sa am provizii.
Acum se tavaleste pe saltea si imprastie jucariile
Merg sa ii aduc ceva de papa!

HE... HE... pana la urma a tras o gura de tzatza,deocamdata.Sper sa ma mai tina! mai las sa se zbenguie un pic si dupa aia ii dau iar piure de fructe cu cereale.

Vad ca bate vantul pe aici ...

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

ANDIARORO (sau ANA DE FRANCE ) deci tu nu i-ai dat lui Alexandre inca nici macar suc de mar sau morcov??? Doar san? Olala!
Poate incepeam si eu mai tarziu daca nu aveam mandra in glorioasa aia de greva a sugarului (de la 3 la 5 luni mi-a mancat nervii ). Dar asa am probat cu suc si daca macar pe ala nu-l refuza am continuat.Plus ca ea destul de devreme se uita la noi in gura ce mancam. Dar tot e bine ca macar suntem inca pe laptic de la san,foarte putin a baut lapte praf,cred ca nici trei cutii de cand s-a nascut! Si din alea mai mult de jumate, am mai pus prin piureuri cate doua-trei linguritze la inceputUl diversificarii!

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am uitat sa raportam ca si noi stam de 2 sapt f.bien in funduletz si nu vrem de-a busilea sau in 4 labedeloc,deis putem, vrem doar in picoare.
Andiaro-pupici lui alexandre, ce face el, chiar asa doar lapte, si de la tine?

Moni-vazt filmuletzele de ieri si pozele cu cosul-superbe si pupici dulci lui Di,care la par si al ochi,parca e fii-mea,care azi a dormit record 2h45 de min dar vrea la racaore, s-a invatzat de la cabana,de

Irina-- unde esti si ce mai facetzi,vazut Mario, leit tu este

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

sosit si noi de la cumparaturi,cam tarziu nu? am cumparat in sf scaun de masina din magazin nu de pe net baby care,e k sper sa si stea in el, ca nu l-am instalat inca.
la iasi a inceput sa ploua, am vazut ca au anuntat astia la stiri ca de maine se strica vremea in toata tara, cica furtuni ,grindina, au dat avertizare meteo, deci gata cu plimbarile
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

monica dar ii place dianei mancare la borcanase ca david isi face greata de la ea, nu-i place deloc. i-am luat si io un borcanas de legume(dovlecel cu cartofi de la hipp)si a luat 3 linguite si acelea fortate, m-am enervat si am aruncat borcanul cu tot cu continut

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Salutare mamici,

Dupa doua saptamani de vacanta la bunici, in Barlad, am ajuns si noi acasa. Theodor s-a comportat f bine in masina. Copil exemplar. In rest, din cauza ca l-am facut de rusine acum vreo doua zile ca nu stie decat sa se intoarca pe burta, s-a ambitionat baiatul si acum imi tot arata ce frumos stie el sa se intoarca pe burta si vice versa. Scoate tot felul de sunete si taica-su e incantat nevoie mare ca cica spune ta-ta, dar de fapt e un tea-tea. De, hai sa zicem.
Maine vreau sa ajung la medicul de familie sa-l masor si sa-l cantaresc. Sper sa nu fi luat prea mult in greutate. Asa cum pentru unele fete e stresant ca au luat bebeii prea putin grame, asa e pentru mine sa nu cumva sa fi luat prea multe. El la 5 luni si o sapt avea 9,800 gr. si 70 cm. (cred ca v-am mai spus ) O faza nostima a fost ca in drum spre cabinetul medicului, luna trecuta, aud in urma mea un tata spunandu-i fiului "Ai vazut ce bebeloi!" .

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anasol Vrei sa spui dovleac cu cartof, nu? E bun. (ai gustat?) E singurul borcan de legume care-l mananca fii-miu din comert. Numai ca nu gaseeeeeeeesc!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

ANASOL borcanasele cu fructe ii plac f.mult,iar la capitolul legume ii plac de la Nestle curcan cu mazare si pui cu morcovi.A mai papat si alte tampenii de legume simple, dar nu foarte incantata si am avut eu grija atunci sa le "prelucrez": un pic de piure de cartofi facut de mine sau un strop de sare acolo etc. Azi i-am luat si alte chestii, cica pentu 8 luni ceva cu peste si altele si cu orez si jambon ... nici nu mai stiu pe langa cele care ii plac. N-am ce face ca n-am chef sa ma car cu blenderul dupa mine si in concediu.Si chiar pe strand,daca stam 2-3 ore si i se face foame scot borcanelul! In alea de fructe o sa ii pun si cate un pic de cereale,ca sunt cam lichide. Si am luat si eu niste cereale din alea cu lapte si arome ,ca daca ii plac e mai comod: arunc si eu niste apa plata acolo si gata cina

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ana.....hai ca-s curioasa...cum papa Tibi cerealele...
Auzi,ce crezi ca am luat si eu?Brinzica de Monor..asta era firma de care ziceai???Si iaurt Campina..a balotat fata mea...o amestecatura de cereale..cu caisa..cu mar...cu laptic...Chiar fain era gustul...
Miine fac supa de galuste si ardei umplut...
Abia astept reactia minunatei...
Fetele...scuze....n-am mai semnat condicuta la zi..ca am fost niste plimbarete....si ne mai facem...
Lilianaaaaaa...........unde esti??????????
Cuscraaaaaaaaa......Mireeeeeeeeeeee.....
Gio...cum stai cu pregatirile???
Moni...
Janinaaaaaaaaa......tin'teeeeee..ca iti facem o BIIIIIIG BIG SURPRISEEEEEE.....
Va dulcik....
Daca nu mai revin..Noptik buna....

Mergi la inceput

DENISA Diana se ridica singura in funduletz,acum e o figura...sta sprijinita intr-o mana sa nu pice,fata

Mai, nu stiu ce lapte mi-a cumparat Ghita asta (tot timpul probeaza toate "noutatile" din comert ) ca are miros de vaca si de grajd

ALBUME DIANA

Mergi la inceput