Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetelor v-am , s-a trezit strumfuletul meu...ma duc sa ii dau piureul de fructe, dupa care iesim pe afara.

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

toanca vreau si eu pm, cu reteta cu pricina!!!!!! pls!!!!!pls!!!pls!!!!! multumesc.

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

bumbita, am rugat-o pe ANASEBE sa-ti dea un PM

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bumbita, pt ca nu ai PM-ul activat, iti dau reteta aici.

Razi cam jumatate de dovelec (prin razatoarea mica) si il storci cat de cat.
Ungi craticioara cu un pic de ulei de masline sau unt si pui dovlecelul.
Deasupra pui un pic de braza de vaci (facuta de tine) amestecata cu jumatate de galbenus de ou (crud) si le bagi pe toate la cuptor.
Le ti la cuptor cam 30 de minute (da mai amesteci din cand in cand sa nu se lipeasca) si cand e aproape gata pui deasupra o jumatate de cubulet de branza topita.
Si gata.
Si vorbesc la modul cel mai serios: E DELICIOS!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

anasebe mutam mult de tot

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Fetelot,
Etapele astea ale diversificarii : alaptat pana la 4 sau 6 luni, cereale fara gluten, nu lapte de vaca pana la un an, etc..au fost stabilite dupa niste studii ale organizatiei mondiale a sanatatii. …..nenii astai au observat ca sunt muult mai multi bebei cu probeleme de alergie si altele in randul acelora la care se sare peste aceste etape decat cei la care se respecta regulile de diversificare….se poate intampla sa dai unui copil lapte de vaca la 3 zile si totul sa fie ok, iar altuia sa-i dai la 9 luni sau la un an si sa fie probleme. In principiu cu cat ii introduci alimentul respectiv la perioada indicata cu atat sunt mai mici « ne-sansele » ca el sa aiba o probleme…..eu am decis sa respect atat cat pot aceste reguli pentru ca prietena mea are o fetita care este alergica la laptele de vaca…….a incercat sa i-l introduca la 6 luni . din nefericire, a si intarcat-o atunci , asa ca afost mai mult decat costisitor pentru ei sa ii cumpere tot timpul lapte de soia, ca sa nu mai vb de tot stresul cu mersul la medici, depistatul la ce facea alergie, etc. iar acum , cand fetita are 2 ani, si-a lasat sotul in italia si ea sta de 5 luni in romania incercand un tratament homeopat.au ajuns la performanta 2 lingurite ep zi si toti medicii la care s-a dus ii spuneau : ati inceput prea devreme. Daca s-ar fi intamplat asta la un an era clar ca fetita se nascuse cu o astfel de alergie, dar asa se considera « alergie dobandita »(nu stiu exact expresia)………..eu sper ca toti bebeii sa nu aiba probleme, indiferent cand si ce aliment le dam sa incerce……..m-am gandit sa va scriu desprea asat ca am vazut ca tot discutati pe ac tema si ne paste si pe noi cadoul de 6 luni : lingurita de morcov.

Bumbita- sunt olteanca 100% cu vaccinurile la zi si acte in regula de dinainte de pashopt…….acu am mai zbarcit nitel lucrurile si o coti de la traiectoria familiei ca sotul meu are o mana ungureasca, o mana si-un picior nemtesti- de la zalau, dar cu certificat de nastere de bucuresti(asta a fost socrul meu). Si ca sa fiu in ton cu alte persoane de pe aici am soacra bucuresteanca de langa ploiesti si cu ceva radacini moldave, dar, va rog frumos, alexandre e parizan de arrondismentu 14…
Revenind la olteanca din mine..... cu portu normal ca stau prost, iar cu vorba…… delicata problema.sunt : obiect neidentifica-bil……in general folosesc perfectul simplu doar unde-i e locul “gramatical “, cine ma aude nu stie din ce regiune ma trag,dar daca sunt in vizita acasa ma adaptez repede la situatie si dupa cateva zile sunt partial reconvertita.. insa, in prima faza,mi se pare ca se vb prea repede.
Si sa stii ca monica a fost prima pe aici care si-a anuntat aparteneta olteneasca....
dar, cum spuneam , eu iubesc toate regiunile si ma consider o fericita ca am putut strabate romania si sa am prieteni peste tot.....umblareata am fost dintotdeauna
Strainataturi……..vechime……….hmm.. ..am varsta de inceput a gardinitei………maria dragomiroiu nu am, dar am colectie completa tudor gheorghe si toti prietenii, indiferent de natie, sunt fani
Tablou complet……..
Anasol- la cum arata restaurantul giovei ma cam indoiesc ca are gaina in program
Liliana – pe unde umba ? ca o asteptam cu jurnalu de chef

m-am gandit sa-i pun si eu sosete lu asta micu ca e frig rau si zici ca-i noapte……….o scoate pe prima o morfoleste bine, o arunca , o scoate pe a doua , idem…………eu tot insist…….dar te joci dezbracacila.. ;lasa ca-l ducem la vanturi…….abai astept sa –l vaz infofolit

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

anas- la noi in moldova nu conteaza cum arata erstaurantul acesta este un obicei al bucatarului. noi am facut la restaurantul cel mai din is...onix si tot s-a jucat gaina.....cred ca e mai moldovenesteio stiu,ziceam si io asa
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

gat ies im la plimbarici.
pupici la bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nico Am luat cereale d-alea, sunt curioasa daca-i plac. Pe drumul de intoarcere am luat-o pe la Sebastian si ghici cu cine m-am intalnit? Cu Anduta! I-am facut cu mana din masina ca nu aveam cum sa opresc. Cand iti reinstalezi mess-ul?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare secta si salutare oltencelor, ca de sunt si eu una de acolo:)

Multumim de aprecieri referitor la poze si la Emma.
Legat de diverisificare, noi pappam este cu legume, dar doar pastrav, salau si bas prins din lacul nostru,galbenus fiert si frecat cu legume, azi incercam si cu pulpa de rosie din gradina,azi incercam brinzica din lapte de capra ( e mai bn decta toate si intra la categoria organice)si aici NU se da lapte din comert, decat dupa 12 luni.
Emam nu mai bea de vreo 10 zile decat maxim 600ml( 250-270ml cu cereale la culcare, la 6 dimi 170-180 si la 3 la cuclare vreo 120 cu cereale) si are inca 3 mese de solide dar nu depseste 130gr,e drept ca i le dau consistente.

Cereale ea papa de cele de 6 luni si de vreo 1 sapt si cele de la 8luni de la Milupa, cu iaurt si fructe.

Pup toate fetele si bebelinii!
Saptamina viitoare merg si stau cu Emma la cabana si cu tata. vreo 10 zile ca plecam de fapt de vineri- si la sf. lui august vrem sa mergem 2 saptamini in insuel in Mexic sa ne vedem cu cumnata si cumnatu din partea lui Dragos si poate mai merge si de aici uncuplu, sa vedem.

Revin mai incolo a merg sa fac shopping-aspirator nou pt aici, nimicuri pt emma si un ibric

CUSCRA- te vad on-line, ce mai faci?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput