Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Silvi ... olita am folosi-o noi daca ... am face pipi ca baietii (din picioare) dar nu facem asa ca mai astept un pic.

Dana imi pare rau pt Oana, am in intentie sa zic ca stiu cum este sa te doara nasul in urma aterizarii in el (eu am aterizat de la etajul 2 in el)

Fetelor va anunt ca am intepenit de spate ... gata sunt lemn... asta este.

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am reusit si eu sa pun niste poze, n-am apucat sa ma mai si uit prin album, maine o sa-mi fac timp special pentru asta. Va pup si va urez noapte buna si linistita tuturor.
Silvi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Andreea Dar ce-ai patit?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

buna seara de la noi pentru cele care nu v-ati culcat inca,
noi am revenit acasa si suntem tot obositi ... a fost fain dar tot n-am avut o clipa de liniste cu Filip. Am plecat la Brasov cu gandul ca il las la mama vreo doua zile, dar el s-a prins ca vrem sa plecam fara el si a urlat cat l-au tinut plamanii cand s-a vazut singur cu buni, asa ca l-am luat cu noi peste tot.
Am fost in Apuseni, langa Arieseni cu cortul si Filip a fost incantat de-a dreptul ...
Deea tare as fi vrut sa ne vedem, dar am ratat intalnirea si cine stie cand mai venim la Brasov. Poate mergem undeva la munte ca vad ca si mandra ta iubeste muntele.
Giova vad ca esti la Alba deja si s-au rezolvat multe intre timp. Trebuie sa iti spun si eu ca rochia e superba si tu arati foarte bine.
Moni vad ca se apropie concediu si la voi. E fain la Moneasa si sper sa prindeti vreme buna si sa va simtiti bine.
Dana Ene pupici la Oana sa ii treaca repede "buba".

Ma duc ca s-a trezit strumful si cere laptic

Angi de motanel (5.02.2006)

poze Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Salutare mamici,

Anasol, eu nu vreau inca sa merg la munca, (desi cei de la firma deja m-au intreaba cand ma intorc) m-am chinuit mult sa-l am pe Theodor si vreau sa petrec cat mai mult timp cu el. Media galaxy parca e la mall, nu? Vrei iar la munca? Pe David cu cine vrei sa-l lasi?
Oachi
Any, sa nu mai stam pe ganduri si sa punem de-o intalnire. Iesencelor, ce parere aveti sa ne vedem in gradina Copou? Cand preferati? Va rog nu week-end-ul asta ca-s plecata la munte.
Dana iti trimit sapt viitoare un PM cu pozele lui Theodor. Multumesc.
Monica distractie maxima la Moneasa. Sper sa ai vreme buna. Eu am emotii ca au anuntat ploi si noi vrem sa plecam pentru 3 zile la Vatra Dornei. Esti dependenta de DC? Cauti internet-cafe?
Ursoaica, etajul doi? Si mai traiesti? Detaliaza!

Doina si Theodor (6 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
N-are omul net cateva zile si umpleti pagini dupa pagini sa aiba acelasi om cu ce se delecta in clipele de ragaz (care or fi alea, ca eu una le caut cu lumanarea, dar sper sa fie mai bine ca din seara asta am iara sot pe langa casa). Asa ca la toate care sunteti harnicute la scris si la copii si la toate treburile!
Ce-mi vazura ochii care inca n-au citit tot?
Ca Oana Danei s-a lovit la nasuc. sa-i treaca.
Andreea e intepenita de spate. De ce mama? O fi de la vreme? Ai vazut ce ne napadira ploile?( PE noi ploaia ne-a prins la mall. Fata era in marsupiu si eu ma pregateam sa-mi iau oja+ ruj + creion de ochi, ca de 2 ani nu-mi mai luasem nimic. Sotul lua un Zapp pt firma- ca doar de aia ne-a dus la Mall sa nu va inchipuiti alte scopuri frivole, cum imi imaginam eu-gen: prajitura delicioasa si cafea decofeinizeta asezonata cu tzigara canceroasa de relaxare maxima. Si fii-mea ce facea? Trantea o kk-re monumentala de iesi prin toate cele si nu stiam cum sa ajung mai iute la mashina parcata mult prea departe. SI am schimbat fata la mashina, am lasat-o in body scurt, fara pantalonasii distrusi si eu am ramas neconsolata cu visele de relaxare spulberate).). Nu stiu cate paranteze aveam de inchis. Sorry, Ursoaica, dar parantezele mele n-aveau neaparat legatura cu tine. Superba Raisa. Eu am vazut si pata (am apucat), dar nu mi se pare ingrijorator. Eu nu stiu sa le fi facut injectii in spital in fundulet. A mea are o pata pigmentara pe o coapsa.
Janino si a mea fix de ieri zice dada si tata si nana.. CA nu zicea decat "ghe".. Acum ne distram copios.
Moni, distractie placuta la Moneasa si sa aveti vreme buna!
Fug ca veni sotul cu o shaworma pe care o voi ataca spre ciuda celor 60 kg care ma cocoseaza (ceva mai putin decat cele 68 de acum o vreme). la toate fetele si bebeii.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Noi am fost azi la medicul de familie sa vedem cum am mai evoluat. LA 6 luni are 10,200 gr si 71 cm. A spus ca putem sa-i introducem in alimentatie si cereale dar sa le fac mai diluate fata de cantitatea incrisa pe cutie. De saptamana viitoare ii servesc si galbenus de ou amestecat in supa crema de legume de la ora 14. In rest, e din ce in ce mai vioi, a inceput sa iasa din faza de "contemplatie". Rade la toata lumea. Sta in brate la oricine. Vorbeste intruna. Ne vine sa-l mancam, da' ne abtinem
V-am pupat, ne vedem marti, ca noi fugim la munte.

Doina si Theodor (6 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IN THE END e gata bilantzul (nu el constituia problema ci datele ca sa-l pot face ).
As mai avea eu niste chestii,dar le fac maine ,n-are decat sa le duca fratelo Oricum am termen 25 august.Asa ca hop pe net!
BEE ma bucur ca mai scri,parca lipsea ceva pe aici
CANDA bine ai sosit acasa,ma bucur ca v-ati simtit bine.
URSULINA ce naiba faci, cazi din una in alta ??? Vrei sa ma intreci (desi cu dintii nu ma intrece nimeni )
JANINA cum sa ma supar,dimpotriva,vad ca s-au mai animat discutiile pe aici de cand cu pastravul cu mujdei papat de Daria Asa ca hop si eu cu salata de vinete ,calm, ca cel mult o linguritza i-am dat Si am mai primit si pe mess niscaiva sfaturi
SILVI si de tine mi-era dor
Avand in vedere ca strumfa mea a fost trimisa cu sotzul in apartamentul lui fratelo, ca mama cea denaturata sa poata termina bilantzul,plec s-o recuperez.Precis doarme neimbaiata, de nu s-au intors.Nu-i de mirare pentru ca a turnat cu galeata mai devreme.
Somnolenta si ko cum sunt precis am uitat pe cineva,asa ca pusi
Revin,dupa ce mai pun la punct pe aici := imbaiat (oare),alaptat si culcat definitiiv mandra.

Apropo, BOMBO si DIANA pe unde mai bantuiti??? Ca vad ca ati cam disparut.Ia dati raportul!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, salata de vinete? sa-i fie de bine! Eu una nu prea indraznesc la prea multe specialitati pt ca a mea din motive de dinti a avut probleme cu burtica aproape o luna. Dar in mod clar, dupa ce a iesit dintisorul nr 2, toate s-au rezolvat ca prin minune, asa ca azi l-a pranz a servit draga mea: mamaliga cu branzica si iaurt si galbenus (putin, asa cat sa spun ca a mancat consistent), urmata de pepene galben cu careale, urmat de caise Hipp (ultima gaselnita si aproape singura chestie la care Ana casca gura). Iar pe seara a bagat vreo 300 de lapte (in 2 reprize) si un borcanel in care am bagat urme din caise, iaurt si cereale (totul a fost comrimat in borcanel, ca eram in deplasare).
Cine zicea de carne de pui/ sau vita si daca tb insistat? EU n-ash insista prea mult daca refuza. Tb incercat peste 2-3 zile, poate revine la sentimente mai bune.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ce faceti fetelor, noi am ajuns pe la 5 la vaslui la bunic ,cu ocazia asta am probat si scaunelul de masin. A stat f. cuminte in scaunel, 1/2 de drum a ros centurile de siguranta cealalta jumatate a dormit bustean.
doina-nu, nu vreau sa ma intorc la munca si io vreau sa stau cu david cat mai mult.in legatura cu intalnirea iesencelor, weekendul asta si io is la vaslui ,dar si weekendul viitor plecam si noi la munte.,dar am vb cu anymony si a promis ca se ocupa ea sa ne intalinim cumva la sf lunii.de abia astept. maine facem si noi poze lu bb si le postam sa vedeti cum am mai crescut.
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput