Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUMBITA stai asa, ca azi doar o bag la probe cu salata de vinete dar daca ii place, n-o s-o refuz

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

A! Si nu va luati dupa noi,ca am inceput cu sucurile pe la 3 luni jumate si cu papa pe la 4 luni! Eu zic ca inca suntem in urma acum la 7 luni! Nici galbenus de ou nu i-am dat decat o linguritza odata,din oul meu fiert moale.Voi cum il dati? Fiert sau crud? Ca mami zicea ca ea ne dadea galbenus crud frecat cu zahar!!! Ma gandesc ca sigur i-o placea asa ceva Dianei Ca si mie imi place

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna fetele,si io zic ca e cam devreme cu laptele de vaca,io stiam ca pana la un an ,nu se da. noi folosim humana 2 si ne place mult,si o sa continuam si cu 3 pana la un an apoi om mai vedea
bumbita-si noi folosim tot bephantene si e f eficient sau cu ulei fiert si racit-e super bun-ulei de floarea soarelei sau de masline e si mai bun
nici david al meu nu se omoara cu legumele astea si carnita,acu a papat 180 dar in timp de o ora si fortat de mine ,isi face greata nu stiu ce naiba......
toanca ,dar mananca bb sa nu fie de deochi lapte bine-bv lui- sa creasca mare si frumos,noi mai putin 180 ml.
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

eu m-am gandit la inceput sa combin galbenusul cu branzica facuta in casa....lubenita sau pepene verde le-ati dat?

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bumbita leaganul e luat din carrefour cu 160.000. Lapte ii dau momentan Hipp2 si cand nu o sa ma gasesc d-asta (adica in curand) o sa-i dau Nan2. Pana la 6 luni i-am dat Nan1.
pepene galben ii dau zilnic. Galbenusul de ou i-l amestec in piureurile de legume.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

as vrea si eu sa stiu cat lapte suge....auzindu-va pe voi...dar imi este sufcient cand il vad pe el ca scoate tatica si intoarce capul...zic " gata se satura!"
pufuleti le dati? biscuiti? grisine nesarate?paine goala?morcovi?rosii?

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

monica noi papat galbenus tare-f bine fiert 1/2 pe zi. In ziua in care ii dau galbenus nu-i mai dau carne, dr mi-a zis ca nu mai mult de 2 galbenusuri pe sapt. io ii dau numai unul in 2 zileIn schimb iaurt nu i-am dat,nu stiu daca ii place
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

BUMBITA eu de vreo saptamana ii bag zilnic in piureul de fructe (banane,mere,piersici etc.) si pepene galben cateva bucati si ii placeeeee!

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONICA70 BRAVO TIE ASA I AM DAT SI EU FETEI MELE SA PAPE DE TOATE IAR LAPTE DIN COMERT BRENAC DE LA 6 LUNI SI E BINE SANATOASA NU CA ACUM CAND NU STIU CE SA I DAU CA M AM TACANIT CU DIVERSIFICAREA AATA .DOAMNE CAND MI OI CRESTE NEPOTII O SA LE DAU AER COMPRIMAT

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

bumbita Pufuletii, grisinele, painea....la ce-i trebuie?! Biscuiti ii dau cu fructe sau rareori ii dau sa muste el si sa mestece.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput