Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anasol incearca cu iaurtul...poti avea o surpriza foarte mare.asa am avut eu cu mofturosul meu...acum manaca danone de nu fac fata cu lingurita...pana sa bag lingurita in cutie, deschide gurita...deja cand vede cutia si cand ma vede ca ilmestec sa se omogenizeze, da din picioruse....hot mic ce e!!!!!

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

david papa biscuiti petit beurre,morcovi rosii ,pepene galben nu am incercat-nu-i face rau la burtica?
mai nou acum vb:baba,abada,dadadadad toata ziua
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

COSMI CORECT!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

anasebe eu ii mai dau asa intre mese...de obicei cand suntem pe afara...invata sa mestece, sa nu se innece...in parculet la noi, este un baietel de un an care, in momentul cand i-am dat un biscuite, nu stia ce sa faca cu el...cica nu l-a obisnuit sa manance singur...ca se murdareste....
imi place faza cu " noroc"...voi incerca si eu cu sebi...

eu la 8 luni, voi fierbe bine-bine un cotoi de pui si i-l voi da in manuta...sa se faca cum o vrea el, dar sa se obisnuiasca cu carnita...

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Eu i-am dat de ieri sa roada pe un morcov pentru dinti si cateodata coaja de paine tot pentru asta.Biscuitii sfarmati doar,impreuna cu mar ras.Rosii inca nu i-am dat decat in piure, dar trebuie sa incerc.

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bumbita Eu de ex nu ii mai fac mancarurile pasate cu blenderul si doar cu furculita. Astfel Tibi mesteca de ma zapaceste.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

anasol nu, nu i-a facut rau la burtica pepenelegalben...dar v-ma intrebat de pepene rosu - lubenita...le-ati dat?

am auzit ca exista niste biscuiti speciali pentru ei, in farmacii...stiti ceva?

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

LUBENITA (pepene verde) un pic i-am dat sa guste,cred ca ii fac suc din ea!
Fug sa ma odihnesc nitel,ca pe urma plec al Selgros sa umplu camara. Si ma intorc la conta dupa aia
gagici

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

si io i-am dat painita s-o mozoleasca,si morcovul il tine in mana si il freaca acolo de dintisori.
bumbita-exista biscuiti speciali in farmacii care nu contin gluten-sunt speciali pt ei-is cam scumpi dupa parerea mea-100000 pachetul.
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

aoleu si biscutiti de la farmnacie?ai mai fetelor ca pana la urma le dam iarba sa papeeee

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput