Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
LunaNoua spune:
Neata mamici 
Gio, de mine sunt facute hainele, exclusiv. Trebuia sa ma vezi cum le-am facut... era ras cu plans. Pe balcon am doua masini de cusut industriale (eu stau la parter). De croit le-am croit in camera Dariei, de cusut pe balcon, cu Daria langa mine. Ea statea ce statea...apoi se plictisea...da-i ceiut ... misca carutul cu piciorul .... fa ca toate animalele sa intretii admosfera...ai grija sa nu puna mana pe unde nu trebe ... sa nu bage aia si ailalta in gura...si astea .... in timp ce eu realizam "creatii"
Nu iti spun, ca pe balcon...cat loc poa sa fie ??? A fost ras cu plans ce era acolo, dar uite ca pana am reusit sa le fac. Si la urma...cand am terminat ... mi-am dat seama ca eu nu am cu ce sa ma imbrac
Tinuta ce o aveam pe mine am facut-o chiar in ziua respectiva, de la 10 la 12, iar pana la ora 10, am fost de mi-am cumparat baschetii. Am zis ca tot nu o sa fiu frumoasa, asa ca macar... sa aiba lumea ce comenta ![]()
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Cosmi, Daria a mancat aseara pastrav la gratar cu mujdei.
Te-am inspirat? ![]()
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
toanca spune:
Bumbita eu il dau cu Sanosan anti iritatii (special pentru zona scutecelor) si sunt foarte multumita.
Giova, bine ai venit in randul celor care nu vor sa manace...
[:D;
Apropo de oltence: si eu pot spune ca am un pic de sange de oltean in mine: bunicul meu a fost oltean get-beget![]()
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
bumbita spune:
monica asa este, am auzit ca de la 6 luni se poate da lapte din comert si nu este nicvi o problema...m-am gandit sa incerc cu canuta de la nuk cu care acum bea apa...mai am si eu lapte, pt ca suge, dar simt eu ca nu mai imi curge le liber asa cum imi curgea inainte...nu ti se intamplaca dupa cateva minute de supt sa se intareasca sfarcul si daca tragi putin tatica sa tasneasca laptele prin canale...ei bine, mie nu mai mi se intampla asa...dar mai este...continuam...ii mai dai dupa fiecare masa completare cu lapte? sau doar dimineata si seara?
mai dar mult mananca diana...al meu maxim 150 gr. MAXIM.la ce energie are?!am vazut filmuletele...
voi cand va duceti la serviciu?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
capsunica mea
baietii mei
toanca spune:
Fetelor, deja sa ganditi sa le dati bebeilor lapte din comert???
Nu e cam devreme pentru astfel de lapte?
Eu una nu prea am de gand sa-l trec pe lapte din comert...
Acum suntem pe Milumil 2 si mai e si Milumil 3......
Si bem 245 ml. la o masa
(dimineata si seara)
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
monica70 spune:
BUMBITA eu lucrez deja din 10 aprilie de cand avea Diana trei luni! Si lapte ii dau cam de 3-4-5 ori pe zi,acum si mai des ca sunt in concediu.
DEEA pastrav cu mujdei??? Perfect!![]()
Numai Diana n-a vrut peste ,nici sa guste,cred ca nu ii placea mirosul.Drept e ca nu era pastrav! Cu mujdei inca n-am incercat
dar o sa incercam azi cu salata de vinete ![]()
![]()
![]()
Deci se adunara oltencele si semi-oltenceleeeeee !!! ![]()
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
bumbita spune:
Luna noua USTUROI?! si i-a placut ? cum areactionat?
noi cand stam la masa si mancam, il luam si pe el si il punem pe scaunelullui...ii dau jucarii, dar se intinde spre ce mancam noi...ii pun si lui pe buze, dar se stramba tot...de parca ar intreba" DAR CE ESTE ASTA DRAAAAGA?!!!!!!"
ce le mai dati sa manace?...galbenusul de ou cu ce il combinati?
poze sebastian
capsunica mea
baietii mei
anasebe spune:
Bumbita Mi se pare prea devreme pt. lapte din comert, As zice ca un Nan2, Humana 2 ar fi muuuuuuuuult mai potrivit.
Deea Mujdei! Esti curajoasa.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
bumbita spune:
monica ii dai salata de vinete? cu maioneza?
stati asa ca sunt

...intr-adevar noi am inceput diversificarea pe la 6 luni si suntem mai in urma...ce le mai dati? hai spuneti tot.![]()
![]()
![]()
eu o sa ma duc din octombrie la serviciu...o sa-mi fie taaaaare dor de momentele astea, cand stateam toata ziua cu el...si daca el nu mai ma iubeste la fel? daca nu ii este dor de mine? daca se obisnuieste cu cine va sta cu el? ce ma fac?
poze sebastian
capsunica mea
baietii mei
bumbita spune:
anasebe ce mult ii place lui tiberica in leagan!!!!de unde l-ai luat?
stiu ca si tu ai inceput diversificarea tarziu...cu laptele cum ai prcedat? ii dai din bibe? l-a luat? ii dai de la nan sau de la milupa?
poze sebastian
capsunica mea
baietii mei