Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giova marco cum reactioneaza in masina, la drum lung? doarme in scaun? nu transpira la spate?mie mi-e foarte frica de transpiratia lor de pe cap sau de la spate...

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

revenit.....comandat bilete de tren si adormit copilul(invers ordinea operatiunilor).....sot nemultumit ca n-am luat loc si la copil, daca tot platesti doar locul...... parca ai curaj sa pui copilu singur intr-un scaun de tren......ma rog...
eram sigura ca m-am egsprimat aiurea....de asta am si revenit.ex- vecina sunt io, dar cum spuneam vecin e si judetu, adeca sunt valceanca ca si denisa, dar kilometric comuna unde m-am nascut e mai aproape de craiova decat de rm valcea. eu am ales, spre deosebire de colegii mei, sa raman valceanca la liceu, asa ca in craiova stiu doar gara(cateodata, cand eram la fac, imi era mai simplu sa iau trenul de acolo) si centrul ( ce puteam sa fac si eu intre rata si tren)....prea se numarau fetele astea pe aici : inca o ieseanca, inca o baimareanca, inca..... inca........pai ce? sa ramanem noi, oltencele, de coada prazului.....acu, s-o spui pe-a dreapta, la mine pb e cam complicata ca v-am mai zis: io, ca nea nicu mondialu, colindai tara-n lung si lat si aproape cat am stat la valcea am cam stat si pe la bucuresti. cele mai bune prietene (romance) de pe aici sunt 2 iesence(le-am facut cunostinta una cu alta), iar first place(cand vorbim de romance) e ocupat de o moldovanca de peste prut cu care ma-mpreteni cand umblam pe la cluj si dupa "ani si ani" iata-ne pe-amandoua mari parizience.si ma opresc pe aici..concluzia pt bumbita: prieteni si neamuri cata frunza si iarba la craiova, dar eu sunt departe rau de problema
uitasem......bee-nu fu de data asta

Giova - fara peripetii ce-am mai povesti.dar eu sper sa ai cat mai putine si mai "spumoase"

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita transpira saracul, ca toate scaunele de masina si scoicile sunt facute din material supraelastic. A,m gasit doar o firma care le face din bumbac, si nu stiu daca sa-i iau scaunul de la ei sau nu.
In masina sta super cuminte, doarme si se joaca si priveste pe geam. acum nu stiu cum e cu trenul, dar sunt numai 3 ore. sper sa treaca repede.
Ana de Frannce asa e, fara peripetii e monoton.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

ana de france, ce frumos suna!!!am ras de n-am mai putut! dar esti olteanca get beget!?ma refer la modul cum vorbesti..de cat timp esti plecata? ce mai facu alexandre?
giova, noi o sa plecam miercuri la mare si o sa mergem cu masina...ii place si lui in masina, nu asta este problema, problema este ca va adormi in scaun ( de la cam ), de care sunt foarte multumita, dar transpira la spate si atatea ore in scaun (5 ore ), vom face noi si pauze, dar transpira rau....
nu stiu ce folositi voi in zona scutecului, dar eu am avut o problema cu sebita....facuse niste bubite albe...am incercat cu de toate - de la johnson, nivea, bubchen, violet de gentiana, dar...i-a trecut cu crema de galbenele...si acum, dupa ce am folosit-o regulat, are o piele asa de catifelata si alba....sunt super multumita!
eu am mari probleme cu taiatul unghiutelor...nici macar cand doarme nu i le pot taia, simte imediat...voi cum faceti?

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hop si oltencele ! Pot sa ma inscriu si eu pe jumatate ? (tati e nascut in Gorj)
Bumbita pregateste doi miei Ca l-ai facut pe Marco, Mario si pe Diana, Daria
Distractie placuta la mare!
GIOVA tot stresata esti ? calmo calmo ca slabesti (si nu mai e buna rochia) Eu avusei (ca tot ma dadui olteanca) 50 de kg la nunta

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BUMBITAAAAAAAAAA si eu sunt jumate olteanca cunosc f bine craiova PUPICI

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita eu il dau cu Bephantene. Cand raman in pana ii mai pun si crema de galbenele si e ok.
Dar acum e tare iritat, cred ca face pipi acid de la dintisori.
Noi cel mai mult am mers cu masina 4 ore si nu l-am tinut doar in scoica. Il mai luam si in brate, il mai schimbam, ne mai opream.
Moni pana acum am dat jos 2 kg, si inca mai e pana la nunta.. Poate pica rochita de pe mine.

Nu prea vrea sa manance. Inchide gura si se stramba cand simte legume si carnita. abia mananca cereale. laptele dim. si seara il bea.Cred ca..pana ies dintisorii renuntam la mancare gatita. Din borcanase nici atat.

mergem sa ne imbracam sa o taiem in oras.
Pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

MIRELA???RALU??? Stati in umbra??? De Janina nu mai zic ca nu ne-ar zice ce face Carla s-o pici cu ceara

Eu tocmai am ratat sa merg la cardiologie la control cu Diana,ca eram programati al 15,30 si n-a dormit de pe la 11,era miorlaita rau,acum abia a atipit,dupa ce a bagat laptic la greu - adormise la san dar a trecut un autobuz baraitor si s-a trezit .Si am bagat in ea si piureul de legume vreo 200 g,un borcanel din ala mare.Cu chiu cu vai a adormit-o dupa aia Ghita.La EKG n-avea rost sa mergem cu ea maraita ca precis nu statea Ca sa nu mai zic ca precis aveam de stat si pe la usi Asa ca ne reprogramam.

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

ma bucur mult,oltencelor....stiti melodia aia a lui maria dragomiroiu cu oltenii? cu oltenii care impanzira lumea?ambitioase oltencele astea,nu?
ai dreptate monica....imi cer mii de scuze?!
hai fetelor, ziceti-mi si mie ce sa fac? ca nu prea mai este lapte in tatica....ce sa ii dau lapte praf sau lapte din comert? ce fel de lapte praf?...si cum sa fac ca el nu stie ce e ala bibe?ia tetina in coltul guritei si o toaca, zice ca este jucarie....

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput

BUMBITA lasa mai scuzele
Tot m-am mai uitat le pozele voastre ... ce tineri si frumosi sunteti!!! Noua ne-a trecut vremea ca la castraveti
Ce sa zic cu lapticul,incearca sa ii dai bibe cand e pe jumatate adormit,sau sa il inveti cu el dandu-i ceva suc dulce sau ce gust ii place ... Diana bea suc de grapefruit si lamaie acrisor si ii placeeeee ..... asa am obinuit-o sa bea si apa,dar doa cand ii e foarte sete o bea.Iar din comert,ce sa zic,ca noua ne-a zis pediatra pe la trei luni ca pot sa ii dau lapte de vaca si stiu o multime care le si da bebeilor.Acum dupa 6 luni ,chiar nu cred sa fie vreo problema.
Eu sper totusi sa mai am laptic pana face un an,ca dupa aia sa trecem pe lapte de vaca direct.

ALBUME DIANA

Mergi la inceput