Menopauza-chin oare?
Raspunsuri - Pagina 4
speranta spune:
Diagnostic perimenopauza,42 de ani, BUFEURI la greu! e jalnic,nu pot sa inchid un ochi toata noaptea,transpir la cap,pe piept,pe spate.... nu stiu ce sa mai iau si ce sa mai fac. Noaptea inchid caldura,sunt permanent dezvelita, mi-am declansat reumatismul...SUNT DISPERATA. Astept orice sfat(am luat tincturi,ceaiuri,trat.homeopat,suplimente nutritive,trat. alopate).
mama lia spune:
si eu am aceeasi problema. sunt la premenopauza si transpir noaptea groaznic mai ales de la piept in sus.....si eu am facut N tratamente, dar nimic...mie mi-a spus doctorita ca am si o lipsa de calciu...si pina nu trece perioada asta...pot sa iau orice, ca nu e remediu....
asta-i viata!!!
wonderful spune:
Si eu 'mananc' aceeasi paine si pot sa va spun ca am scapat repede de bufeuri cu 'Ma belle',costa putin peste 30 roni,se ia 1/zi,timp de 3 luni,pauza si se reia.Le atenueaza f. mult sau nu le mai ai.Cel putin asta am simtit eu.In plus sunt naturiste deci mai sanatoase.
miria_cristina spune:
Mama, la menopauza a capatat niste usturimi in zona intima. Se declanseaza pe sistem nervos cand se oboseste sau se supara. Si nu a gasit nimeni tratament pentru ele nici dupa atatia ani.
Doar ce s-a mai diminuat senzatia.
Inainte aparea in locul ciclului, adica la data cand ar fi trebuit sa vina era usturime.
A mers, saracuta, la toti medicii si la toate specialitatile si nimic!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
speranta spune:
M-am dumirit pana la urma,produsul se numeste MABELLE si este facut de Walmark, o sa-l incerc si pe asta. Sper sa fi gasit leacul si sa ne fie de fols.
Mii de multumiri si poate o sa ne mai impartasim din remedii,sa ne ajutam reciproc.
speranta spune:
quote:
Originally posted by speranta
M-am dumirit pana la urma,produsul se numeste MABELLE si este facut de Walmark, o sa-l incerc si pe asta. Sper sa fi gasit leacul si sa ne fie de folos.
Mii de multumiri si poate o sa ne mai impartasim din remedii,sa ne ajutam reciproc.
mama lia spune:
eu una nu mai am incredere in homeopatie....mie nu mi se potriveste...
am facut tratamente ani de zile cu diversi doctori pentru diverse afectiuni...pentru unele mi-a mers asa bine ca am ajuns la cutit, iar alte afectiuni sunt pur si simplu inca acolo....
asta este...suntem organisme si organisme...
pe tine ce te deranjeaza?? transpiratia nocturna sau bufeurile???
ai discutat cu ginecoloaga ta???
J G spune:
Mama a intrat in menopauza pe la 48 de ani, la cateva luni dupa ce a suferit o operatie (extirparea unui ovar). A trecut usor peste, are uneori palpitatii, bufeuri, insomnie, oboseala, nervi dar nu ceva dramatic.
Eu (32 acum) ma astept sa intru mai devreme pentru ca ciclul meu este de 25 de zile.
Vai de noi!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)