Menopauza-chin oare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Mama Lia , si eu am aceleasi probleme doar ca eu am refuzat histerectomia.Uter fibromatos cu multe probleme....doar anul trecut am trecut printr-o hemorahie de toata frumusetea care a durat de pe 24 ianuarie pana pe 3 iunie incontinuu. Nu am reactionat la nici un tratament medicamentos si solutia a fost histerectomia. Apoi am fost sfatuita sa iau si sa beau un extract de ceva plante si asa sa oprit.
Sunt abonata la medicul ginecolog merg lunar din ian 2004 la control si cred ca o sa intru in cartea recordurilor.
Oricum incerc sa o duc asa decat sa ma operez......nu imi este frica de altceva numai de faptul ca o sa ma ingras daca ma operez.Poate am eu pitici pe creier dar asta este....

Pupici, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

corina, eu nu m-am ingrasat...m-am operat acum 3 ani, anul trecut m-am operat si de vezica biliara, dar am in jur de 58 kg la 1,68 (adica mai pun 2 uneori, mai slabesc 2....dar pe aici ma mentin).

recunosc insa ca ma urc pe cintar saptaminal, ca sa nu depasesc 60....si daca se intimpla iau masuri!!!

pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Dar tu iubito nici nu trebuie sa-ti faci probleme ca esti un adevar miss la kilele pe care le ai. Mama s-a operat de fiere si a pus 20 de kile si nu prea mananca ea ca este cu mancare de regim si tot a pus apoi eu care ma trag din acelasi neam nu cred ca scap fara kile in plus.Se zice ca daca din parinti ai tendinte de ingrasare apoi poti sa tii diete toata viata............Ori eu am deja 77 unde zmaului sa mai pun ca ma facmai ceva ca miss peggy.

Pupici , CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Vai ce soarta avem...si asa am kile in plus,si mi-e cam greu cand e cald.Bufeuri,chisturi,alte belele,of...sper sa intru la menopauza cat mai tarziu, am auzit ca ni apetit sexul nu mai este?chier am vorbit cu niste prietene si au intrat la menopauza si imi spuneau ca nu au mai facut dragoste de luni de zile ...

bita doina

Mergi la inceput

adevarat Corina, mama mea la 66 de ani arata foarte bine, este drept ca s-a mai ingrasat putin, dar atit. tatal meu la 72 de ani e ca biscuitele pe dunga....

recunosc ca nu greutatea este problema mea.

iar apetit sexual am in limite normale...sincer, mie imi ajunge doar o data pe saptamina, asta din cauza de oboseala, venim tirziu de la job, apar probleme cu copilul ...nu mai imi sta mintea la asta...dar sunt si saptamini cind se intimpla de cite 3 ori....depinde....

pe mine ma supara ca am o mastoza mai veche si inainte de ciclu , cam o saptamina, ma dor sinii de innebunesc....si nici un doctor nu stie sa imi spuna ce va fi cind voi intra la menopauza...ca la mamografie nu a iesit nimic oncologic....dar mama mea a fost operata de cancer mamar si nu pot sa nu fiu speriata.....

recunosc ca ma ingrijesc, fac tot felul de tratamente cu suplimente pentru femei ce intra la menopauza...ca altceva tot nu pot sa fac.

ca suplimente am lua Lady 4, Evening primose, Ca-Mn-Zn...

voi luati ceva????

a!! si mi-am facut testul de osteopatie, stau binisor, dar mi-a recomandat periodic calciu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Pana la urma de ce varsta de menopauza e atat de diferita de la femeie la femeie?
Exista tratamente care pot intarzia aparitia menopauzei?

Mergi la inceput

pai virsta difera ca sunt organisme si organisme....

cred ca poti sa bagi hormoni in tine ca sa intirzii menopauz, dar nu stiu daca este indicat....stiu ca e cu 2 taisuri......

dar daca chiar te intereseaza poti sa iti faci analizele privind hormonii si in functie de ce rezulta, un doctor iti poate prescrie (daca se poate) o dozare hormonala pe masura. dar daca ai ceva probleme la acest copil e contraindicat.

sa fim sanatoase si iubite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am ajuns la concluzia ca ni se potriveste la noi la femei:
"Rau cu rau dar mai rau fara rau",citesc ce scrieti si e cam de speriat caci dupa ce ca noi femeile muncim mai mult decat barbatii,asta mai ne trebuie acest chin...dar asta este.Astept cu frica in fiecare luna :vine nu vine?caci am 44 ani si ar cam trebui sa apara semnele mai ales ca mama mea a intrat la menopauza la 38 ani...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Suntem asa de chinuite si nu e drept ,dece oare trebuie sa trecem prin toate eu ma intreb?
Doamne ce bine ca nu am nici o fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Deci nu e ereditara (oarecum) varsta la care intram la menopauza?! Si eu care ma culcam pe o ureche ca mama mea a intrat tarziu iar eu am intrat acum in ultimul an cu prefix 3 si nu ma gandeam ca ma apropii de varsta critica.
Mama mea a avut ceva probleme, bufeuri mai ales, iar acum osteoporoza, dar nu s-a ingrasat.
Oricum nu ma pot baza nici pe asta pentru ca oricum ea e cu vreo 15 kg mai slaba decat mine si doar sunt fata ei...

Fetele mele

Mergi la inceput