Copiluti de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, sa-ti traiasca baiatul, sa creasca la fel de frumos in continuare, sa aveti cu totii bucurii. LA MULTI ANI, ANDREEAS!

Mi-a ramas o vanataie, o semiluna mica, de pe urma muscaturii lui Andrei.

Dimineata a fost prima data cind n-a mai plins dupa noi cind am plecat. I-am zis "Pui mic, mami si tati pleaca acum!" si l-am pupat amandoi. S-a uitat dupa noi dar era mai interesat sa se catere pe masuta telefonului si sa-l ia. I-am blocat tastatura, sper sa nu ma trezesc cu apeluri ciudate

Sambata mergem la un fel de party toti trei. Cei de la Costi de la servici fac un barbeque la Mogosoaia la Palat, cred ca pe malul lacului sau pe acolo pe undeva. De-abia astept! Astia de la banca fac multe iesiri, dar staff only, e prima data de cind sint cu Costi cind fac si cu familiile. Sa vad cu ce il imbrac pe Andrei, sa-l gatesc si sa-l fac frumusel foc si sa ma mindresc cu el Si maine ma duc si eu la coafor sa ma tund un pic si sa ma aranjez.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata!

Am avut o noapte horror, s-a trezit Bianca, a facut si un parfum la scutec (cred ca o luam de la capat cu diareea) si pana n-am adormit-o in brate n-a fost chip sa adoarma. Tocmai azi cand trebuie sa fiu fresh, asta e.

OlgaT, Anca, Laura si Gabitza multumesc mult de urari.

Laura nu prea cred ca se intrepatrund pasiunile lui Andreas cu ale Biancai a ta, dar poti incerca . I-am luat un alt Action man (a primit luna trecuta vreo 6 de la bunica-sa si colectia tot nu-i completa, si nici nu va fi ca la noi se invart preturile prea sus) plus neste tzoale (dar astea sunt neimportante pentru el )

Anca ce poza sa-i fac ca m-am trezit cu el la 7 si ceva sa ne multumeasca de cadou, cred ca nici n-a dormit ca lumea de grija lui (asa face si de Craciun, Pasti...)
esti in pregatiri, ce-ti pasa...sa aveti o vacanta placuta!

OlgutaM zbor placut parca azi decolezi, nu?
OlgaT asteptam vestile...bune cum altfel, nu?

gata, time is over, plec dupa tort.

Bianca's Birthday

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza ce americaneste tre' sa sune barbequuu asta...nu-l fa prea gigea pe baiat sa nu-ti inverzeasca hainele daca o ia la pas prin iarba...

Elisor doar la tzoale sa se potriveasca copii...noi am vrea sa-i renoim calculatorul ca are saracu' 7 ani si ii depasit de tehnica,ea vrea mp3 player ...dar nu ca ar face ceva cu el ci ca are o colega ...asa ca om mai vide...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Laura, asa a sunat invitatia, nu i-a zis "gratar la iarba verde si o bauta mica" ci "barbeque-and-bla-bla-bla", ca n-am retinut. O sa fie multi copilasi, ca sint multi cu copii mici prin banca. Sa vezi chiraiala si alergat dupa el cu chifteaua in gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetele,
am fost la eco si avem o

Am vazut cum se misca si isi rodea unghiile si se tot rasucea prin burtica. I-am zis la dr sa scrie pe buletin IULIA. Ca pt al doilea nume mai negociez cu tati.
Singura problema este s-a vazut un chist de plex coroid dreapta in cutia craniana. Am citit in fuga ceva pe net si se pare ca ar dispare prin sapt 22-24. Nu stiu Asta e singurul lucru care ma ingrijoreaza. Iar peste 2 sapt ma duc la triplu test. Oricum mai merg la o echo in alta parte marti. sa vedem ce zice si dr celalalt.

14+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Bravo, Monule!
Nu stiu ce-ti doreai, dar o sa ai doua papusele mici si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

dragelor,are cineva un nr de tel de la vreo pensiune din bran? urjeeeeeeeeeeeeeeeent.:) noi mergem de obicei la "pensiunea din livada",dar nu mai au locuri,si deja suntem pe picior de plecare.sambata musai plecam.nu rezist la canicula asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Monu,felicitari,ce frumos,o surioara pentru Alexia.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monule felicitari ...sa va traiasca mica printesa,numele este tare frumos ...asa tare ma bucur,poate subiectiv ca am si eu tot fete...
Cu chistul vorbeste cu Oana ca si ea a patit la fel la Alex...poate te ajuta ea cu niste informatii...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Monu felicitari! E tiza cu mine si ma bucur! :)) Sarcina usoara in continuare!
Elisor sa-ti traiasca Cavalerul!
Gabitza si David musca si nu doar cand nu-i convine ceva! Pur si simplu sta in brate, ma apuca de umar si ma capseaza!
Anky subscriu la cele spuse de Laura in legatura cu regimul! La fel, lenea e prezenta si la mine, deci am una bucata burta de toata frumusetea!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput