Copiluti de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 27
mygirl spune:
LA MULTI ANI ANDREEAS
! Eli, sa-ti traiasca baiatul nazdravan, sa creasca mare, sanatos si sa aiba mult noroc
Monu, felicitari petru fetita din burtica
. Si nu te ingrijora cu chistele, Alex a avut vreo 3, eu nu mai auzisem pana atunci si am traitcu mare spaima in suflet pana am nascut. Intre timp au luat legatura cu mine mai multe gravidute speriate din aceeasi cauza, si din ce am citit si ce ne-au spus doctorii concluzia a fost : chistele astea (daca intr-adevar sunt asa ceva, ca de fapt la eco se vad doar niste pete si nici ei nu stiu f exact ce se afla acolo) sunt ceva frecvent si normal in dezvoltarea creierului unu bb, dc nu depasesc dimensiunea de 13 mm/fiecare nu sunt ceva de ingrijorat, sau daca nu sunt insotite de alte malformatii ale fatului. Intr-adevar, dispar pana in sapt 24. Eco l-ai facut la Iosup?
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
monu spune:
Fetelor,
mutumim pentru urari
mygirl, la iosup am facut echo. a mai duc la el pe 28 septembrie. merci mult de info. sper sa nu fie probleme si sa dispara chistul. e de doar 5.1 mm.

14+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Florentina G spune:
Wow! Monu, felicitari pentru fetita!
Cred ca esti in culmea fericirii, ma bucur mult pentru voi si mai ales pentru Alexia ca va avea o surioara de varsta apropiata cu ea! Eu am asteptat pana la 20 de saptamani sa fac eco, tot mi-era teama ca nu se vede ce e, dar uite ca voi stiti deja de la 14!
Elisor, La Multi Ani lui Andreas! Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!
Babygirl, din pacate nu am cum sa te ajut cu relatii despre cazare dar ma bucur mult ca aveti ocazia sa scapati de canicula. Si noi am putea merge la socrii, la Fagaras, dar fara sot nu vreau sa plec!
Loreen, ma bucur ca ai revenit! Sper sa nu mai ai niciodata o saptamana asa de nefasta!
Astazi i-a luat mama Mayei o pereche de sandalute cu piuitoare in talpa. E asa de caraghioasa cum topaie prin casa sa se auda! I-a luat special sa-i poarte prin casa sa o putem localiza! E teroare cu ea, nu-i este teama sa stea singura intr-o incapere (desi eu cand eram mica nu stateam nicioadata singura undeva), dispare de langa noi intr-o secunda si isi face de lucru cu te miri ce. Astazi desfiintam acvariile ca am prins-o de cateva ori cu mana in apa si mai ales mi-e frica sa nu traga de firele de la ele.
Tina
22+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
Cornelia spune:
La multi ani Andreas! Felicitari Elisor! Sa va aduca bucurii multe, multe!
Multa sanatate Biancai!
Monu, felicitari pt. fetita! Sa fie sanatoasa!
Azi ne-am vaccinat si noi, in sfarsit. Astept reactiile, ca nu am scapat niciodata.
S-a procopsit si cu o stomatita (are buzele cu rani
) pt. ca baga absolut tot in gurita.
M-a apucat ingrijorarea, ca tocmai am citit un subiect despre pete albe. Stefan are la glezna o pata, in genunchi si parca si inhghinal. Azi ma uitam la el si mi se parea decolorat si sub ochisori. Am citi ca poate fi vitiligo. Eu nu prea le bagasem in seama si am uitat si sa o intreb pe dra despre petele astea.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
ioanailincam spune:
Slutare! Abia acuma constientizez ca sunt atata de obosita ca mi-e greu si sa tastez
. Nu stiu de ce, ca nu am facut mare lucru azi, dar pur si simplu sunt lata.
Bine macar ca Ana e mai bine, am indopat-o cu atatea ca pana seara nu a facut nici un kk, iar cand l-a facut era destul de inchegat 9dar si putin ca face inca greva foamei). Iar vigoare cat cuprinde, am adus-o rupta de oboseala de afara, i-am facut baie si am bagat-o la nani si s-a foit 45 de minute prin pat de imi venea sa ii mut falcile. In disperare de cauza i-am pasat-o lui tati ca eu aproape ca muream de inanitie, iar ea nu dadea semne ca adoarme
Elisor - La Multi Ani primului nascut, sa creasca mare si va aduca numai bucurii! Ati mancat tortul?
Monu - felicitari pentru fetita! Sa ia o sarcina usoara pana la capat si sa fie sanatoasa!
Gata, ma retrag in scorbura din pat si ma pregatesc sufleteste pentru ultima zi de munca, care niciodata nu e usoara, unde mai pui ca e si ultima zi a sefei in Romania pentru vreo 10 zile si asta e o zi grea mereu. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Babygirl - nu te pot ajuta, am fost acum 3 ani la Moeciu si am stat la o pensiune medie, dar nu mai am coordonatele din pacate. Ma gandesc ca nu poate fi atat de aglomerat sa nu gasiti un loc undeva chiar si fara rezervare. Dar cu copil mic cam greu sa te incumeti la drum cu capul inainte.
Cornelia - mergi cu Stefan la dr pentru linistea ta! Mai ales daca se trateaza in stadiul incipient(desi parca stiu ca nu are tratament definitiv).
Gata, chiar plec!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
V-am scris aseara un mesaj luuung, in care raspundeam pe indelete la taota lumea si l-am pierdut inainte de a-l trimite. Nu am timp sa-l reiau, dar am citit repede ce ati mai scris si va raspund la fel de repede:
Monu, felicitari! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, iar tu sa ai o sarcina si o nastere usoara si fara probleme.
Ioana, concediu placut! Ma bucur ca Ana e deja bine, asa plecati si voi linistiti.
Adina, si tie sejur placut la munte. Sper ca ati gasit unde sa stati.
Cornelia, va doresc sa scapati fara reactii dupa vaccinul facut!
Gabitzam, petrecere frumoasa la BBQ! Cei de la banca au intrat deja in America, nu se mai incurca cu Europa...![]()
Sigur nu am raspuns la toata lumea, dar nu mai am timp acum, poate mai intru deseara, dupa ce culc maimutele.
Noi sintem bine cu raceala, ne mai curge un pic nasul, dar in rest se pare ca am scapat ieftin. Sper! La gradinita e bine, deja stie ce are de facut, dar la ora 12.30, cind se termina prinzul, e la usa, cu ghetutele in mina. Si sa nu-mi mai spuna nimeni ca sint mici si nu inteleg! Astazi s-a intimplat un lucru extraordinar, zic eu. Tudora era la vreo 10 m de mine, se juca. Eu ma apropii de educatoare si ii spun incet ca ar cam fi timpul sa o las singura, macar 20-30 de minute, cit ma duc la banca, sa ma vada ca plec, sa stie ca ea va trebui sa stea un pic si singura la gradinita. La un moment dat, o vad pe Tudora ca se ridica si vine cu miinile intinse spre mine, aproape plingind, a vrut in brate, am luat-o... si nu a mai coborit de acolo, se tinea cu minutele de gitul meu, de ziceai ca a auzit tot ce vorbisem cu educatoarea, lucru absolut imposibil. Nu-mi explic nici acum cum a inteles despre ce vorbeam, cert este ca s-a prins ca ii pregateam ceva. Asa ca... nu am lasat-o singura nici astazi. Poate miine...![]()
In seara asta avem in plan o iesire intr-un parc mare, unde e o petrecere pentru copii: cu BBQ, cu film in aer liber, jocuri gonflabile etc. Sper sa nu ploua si mai sper sa o gasesc pe Agata apta de inca o iesire, ca ea a avut astazi si cu gradinita o iesire la o ferma, lunga, de la 8.30 pina la 16.
Ah, si voiam sa va mai spun ceva: s-ar putea, la un moment dat, sa fac o pauza, sper ca nu mai mult de o saptamina. Ni se termina contractul pentru net, platit de un an si nu am mai vrea sa facem altul tot cu firma asta, ca nu am fost prea multumiti. Plus ca vrem sa punem unul mai bun, ca m-am saturat de mersul melcului. Dar pentru ca nu am rezolvat inca virusul din calculator, pentru ca si calculatorul ar mai trebui adus la zi din multe puncte de vedere... s-ar putea sa dureze un pic pina vom rezolva toate problemele, bine si convenabil.
Gata, va las, ma duc la treburi. Va pup si va urez numai bine si multa sanatate! Pa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
patriciaRO spune:
Monu, bravo voua, da' sa-mi dai si mie reteta de fete, ca vreau si eu o fata, acum... Hai ca mi-ati facut pofta cu copii! offff... vreau si eu... Si cu chistul stai linistita, ca se retrage. Si la mine a vazut unul si s-a retras... Iar aici ti-ar fi zic ca totul este ok...
Gabitza sa te faci frumoasa si sa pui si pozulici... Abia astept s ate vad cum te faci... Sa ne opresti si noua o barbechiuta din aia de fripturoi...![]()

Noi am fost azi prin oras si ne-am intors super franti de oboseala... Maine sa vad ce program artistic mai fac!![]()
pupam
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Tdi spune:
Buna seara!
sunt trista ca pleaca sotul inapoi in italia...n-am mai fost despartiti nici macar o zi de cand ne-am mutat impreuna si mi-e tare greu sa stau acum o luna fara el, ma gandesc si cum o sa reactioneze Alyssa ca e tare "tatoasa" si seara el ii da de mancare, o spala si o culca. acum imi pare rau ca ne-am planuit ca noi doua sa mai ramanem aici si doar pentru ca lui pitik ii place tare mult ma mai tine sa nu plec rapid...vedem ce-o mai fi...sper sa ajunga cu bine si repede acasa si sa se odihneasca si el!
Azi am fost la Maria Radna, manastirea unde am botezat-o pe pitik, e un loc special unde mergem intotdeauna cu bucurie, i-a placut la nebunie acolo si chiuia intruna si alerga in toate partile, s-a asezat pe toate covoarele si se uita la icoane si i-a facut concurenta preotului la predici!![]()
Acum din ce-mi amintesc raspund repede pana nu uit...
Cornelia - nu stiu ce sa-ti zic despre petele albe, daca ai indoieli du-l la medic neaparat. stomatita nu se trateaza, trece de la sine dar poti ameliora usturimile (nasoale rau, din proprie experienta spun) cu spray calmant pe baza de aloe, Alovex, daca nu gasesti asta cere altceva asemanator, e foarte bun.
Elisor - LA MULTI ANI pentru ANDREAS! si multa sanatate pentru Bianca!
Monu - felicitari pentru fetitza!
sa fie la fel de reusita ca Alexia, eventual ceva mai cuminte!![]()
Florentina - nu cred c-am apucat inca sa te felicit pentru baietzel
...sa fie intr-un ceas bun!
Olga - sper sa aveti rezultate linistitoare la analizele lui Toni si sa rezolvati repede problemele!
Nelia - cred ca o sa-ti fie greu fara DC!
sanatate la toti, inclusiv computerului!
Ioana - concediu placut! sa va odihniti si sa va distrati la maxim! sanatate la pitik!
Adina - parca intrebai de pensiune la bran, noi am fost la "Ana", e chiar langa castel si ne-am simtit tare bine acolo, din pacate nu am la indemana numarul dar cred ca gasesti pe net.
Fetele, va pupam pe toate si va uram toate cele bune, nu stiu cand mai apuc sa intru ca pleaca tati si ia si compu.
Oricum pe 16 septembrie am bilet de avion pentru Venezia si apoi o sa fiu iar "back in business" pe aici cu voi de acasa.
Album Alyssa
OlgaTarziu spune:
Salut. Am fost si noi azi la medic si am primit rezultatele lui Tony. I-a iesit anemie, deci ne-a si facut reteta pt fier de 2 ori pe zi si o enzima la ficat marita. Enzima naiba stie de ce i-a iesit asa... El banuia ca poate fi sau de la vaccinele de hepatita facute sau o alergie la un aliment. Acum cica testele de alergie se fac la 18 luni cand sunt mult mai acurate. Ne-a zis sa-l trecem preventiv pe lapte fara lactoza pt o lluna sa vedem daca sunt imbunatatiri. Nu i-au gasiti paraziti dar zicea ca in 30% din cazuri nu ies la analiza decat cand sunt multi si ating maturitatea. Una dintre analize, cea de cultura bacteriana nu i-a ajuns inca.
Ideea e ca nu as fi visat nicidecum ca Tony poate fi anemic, e el palid dar e super activ, ori de obicei copii cu anemie sunt obositi, letargici.
Deci abia astept sa vad daca e vreo imbunatatire dupa tratamentul cu fier si laptele fara lactoza. Tare mi-e teama ca nu o sa-l bea la cat e el de mofturos.
Sa nu uit, monu felicitari pt fetita!!!!!!!
Ioana care mai e starea ta sufleteasca. Nu stiu de ce dar simt ca si cum ai suferii si nu poti da afara. Ai grija de tine.
Cum v-ati chefuit Elisor?
Newmami concediu placut si distractie maxima.
Sa inteleg ca danelutza inca se petrece?
Tdi lasa ca trece o luna. O sa va scrieti si o sa vorbiti la telefon o groaza. pacat ca nu a mai putut sta si el.
Clara unde esti draga?
Voiam sa va arat o poza cu Tony pe masa dar habar nu am unde sa o pun. Cand reusesc va zic s-o vedeti ca e haioasa rau.
Bea eu nu am poze solo. Pot trimite una cu piticul in brate? Sau mai bine ii zic sotului sa-mi traga un portret.
Aseara sotul m-a complimentat ce bine arat si ca se vede ca fac sport si mi-a picat super bine. M-a socat ca el de obicei observa a treia zi dupa ce ma tund.
Va las ca am scris un roman. Cand ma gandesc ca la noi e abia 7.30 seara iar voi dormiti de rupeti patul...
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-