Copiluti de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 25
nelia spune:
Astazi stam acasa, eu sint inca racita si mi-au mai venit si musafirii lunari, iar Tudorei ii curge nasucul si stau cu termometrul linga fundicul ei, ca am senzatia ca e mai calduta decit de obicei. Dar am avut nevoie de o pauza, ca am obosit... Si inca mi-o mai permit, ca peste o luna o sa vrem sa mai stam o zi pe acasa si nu vom mai putea. Asa ca, imi beau cafeaua cu voi, apoi ma duc la treburi, ca iar s-au adunat ca la balamuc, si ele sint multe, iar eu sint una... si sint si bolnavioara!
TDI, cu intirziere, scuze, abia acum am citit tot din urma:
LA MULTI ANI! Sa fii fericita si iubita!
Elisor, sa-ti traiasca flacaul!
LA MULTI ANI! Sa aveti o petrecere frumoasa!
Loreen, eu inca nu am vazut colajul si chiar ma intrebam oare ce poza e in el... Acum, ca mi-ai spus, mi-am adus aminte ca am scos-o pe Tudora dintr-o alta poza, ca desteapta de mine, nu i-am facut o poza ei singura. Mie mi s-a parut mereu ca seamana cu Delia ta, mai ales cind erau micute si era si Tudora mai dolofanica. Fizic, ca la temperament seamana Agata cu Delia!
Bine ca sinteti bine, chiar incepusem sa-mi fac griji, noroc ca nu citisem chiar tot si nu stiam de cind nu ai mai scris. Sa stii ca i-a crescut parul Tudorei si cam intr-o luna cred ca va arata aproape ca la un an, mai putin palaria, ca am pierdut-o... Gasesc ca nu s-a schimbat mai deloc de atunci.
Florentina, eu stiam ca te-am felicitat, dar nu stiam daca mesajul in care am facut-o a ajuns sau nu pe DC! Pentru ca al nostru calculator e bolnavior si din 3 mesaje scrise saptamina trecuta, nu vazusem nici unul pe DC... Dar, daca mai vrei, o mai fac si a treia oara, atit de incintata sint ca ai burtica si ca e un baietel acolo!
Margott, eu nu reusesc sa te vad! Mai pui inca o data link-ul? Ca poate nu am intrat eu unde trebuie.
OlgaM, drum bun! Si, nu uita: sintem aici, pentru tine! Era si un cintec... Te pup si asteptam sa ne scrii de aici!
Gata, ma duc, ca mi-am promis ca nu stau mai mult de jumatate de ora. Va pup si va doresc numai bine si multa sanatate!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
babygirl spune:
laura,ce-nseamna carioci cu capac ventilat...? nu ma duce capul..
iulia, vreau si eu sa vad poze cu tine, ca-n ultimele 2pagini numa' despre silueta-ti se vorbeste.;) si tu ai slabit tot cu dieta balerinelor,ca si laura? mai,da' ma apuc si eu,dar mai pe la sf.de toamna.nu de alta,dar nu pot renunta la fructe acum.
copilul meu azi a mancat un pepene galben intreg.la inceput i-am dat amestecat cu bransa de vaci si afine,dupa ce a terminat tot din farie i-am dat si cealalta jumatate pt ca saliva langa mine cand ma pregateam sa ma indulcesc si eu cu ce a ramas.i-am pus jumatatea in fata,i-am scobit bine miezul si i-am lasat la indemana si lingurita si furculita de plastic.va dati seama cea iesit..dar a mancat.tot!
mananca enorm in ultima vreme.toata ziua cere"papa".azi la pranz a mancat pana si ficatei facuti cu ceapa si usturoi+piure de cartofi.pana acum detesta ficatul.azi,cum s-a trezit si a simtit mirosul de mancare s-a dat jos din pat si s-a dus direct la bucatarie,s-a ridicat pe vf.picioarelor,s-a agatat de blatul de mobila si striga ca un pui infometat:"papa!papa!papa!"
bucuesti,revine canicula!s-au anuntat 37de grade de sambata.noi fugim la munte de sambata pana marti.
iuliaaaaa,am vazut pozele.bravoooo pt ambitie!!!ai slabit enorm.eu te-am vazut la un babyexpo.incomparabil!!!
ioanailincam spune:
Salutare, fetelor! Mai apar si eu pe aici ca de nu ma uitati de tot
.
Ocupata, cum ma stiti. Samabata am fost pe la diverse magazine de materiale de constructii, luni am semnat luni contractul de vanzare-cumparare pentru apartament, mai sunt 2 zile de munca si trebuie sa recuperez acum tot ce nu am lucrat in ziele alea cat am pregatit cumpararea si sa las si totul in ordine ca plec si nu imi place sa las bratele incarcate la colegi.
Si ca si cum nu era destul, de azi are si Mogo probleme cu burtica
. Ma gandeam eu ca e o chestiune de timp dat fiind ca baga toate prostiile in gura, dar speram totusi sa nu fiu nevoita sa trec p[rin asa ceva (mai ales pentru ea speram mititica). De bine de rau alte simptome decat vreo5-6 caca moi si mirositoare nu are, e vioaie, alerta, in continuare nu vrea sa doarma, a, si n-a mancat mai nimic, spre disperarea femeii, ca i-a dat "programul" peste cap. Asadar, nu se putea sa plec si eu ca omul in concediu linistita, lasand copilul sanatos (duminica o ducem la tara si ramane cu ai mei): stiu de la prietena mea cand venise la inceputul verii la targuri si cumparaturi si lasase fetita acasa racita, cand au sunat-o si i-au zis ca are bronsita nu stiu de care, era sambata la ora 12 noapte, atuncea ii venea sa plece, desi a doua zi oricum se intorceau acasa. Sper totusi sa se remedieze situatia pna duminica, suntem pe Hydrasec, Smecta, iar maine incercam cu orez, morcov fiert si banane.
Babygirl - condoleante pentru bunicul! Ce ghinion ca abia te intorsesesi de la Cluj, poate ajungeai la inmormantare daca mai ramaneati vreo 2 zile.
Teddy - cu mare intarziere La Multi Ani si numai fericire!
Tuturor Mariilor de asemenea La Multi Ani si numai bine!
Nelia - multa sanatate tie si micutei!
Elisor - 
Monu - asteptam vesti maine. Totusi nu cred ca vei afla deja ce este ca e cam devreme.
OlgaM - drum bun la intoarcere, o vei scoate tu la capat cu singuratatea si-apoi trece timpul asa de repede ca maine poimaine e vara viitoare si veniti iar acasa.
OlgaT - sa ne zici negresit ce-a iesit la analize joi!
Nefertari - bine ai revenit si bafta la noul serviciu. Sa va mai zic ca sunt atat de scarbita de locul meu de munca actual si atatea suparari am avut ca imi venea sa-mi iau lumea-n cap? Dar luni am programare la un interviu, acela de credeam ca pot sa-l dau numai dupa examenul din iarna; iata ca nevoia lor de oameni e mai mare decat oferta asa ca vor sa ma vada. AM niste emotii de numa, pe de alta parte imi dau seama ca chiar daca nu-mi iese sunt hotarata sa plec de aici si va da nororcul si peste mine odata si-odata.
Cam astea sunt ultimele noutati, sa stiti ca va citesc mereu, dar de multe ori sunt asa intr-o stare tampa ca nu mai pot sa scriu. Iar acum ca plecam si la mare
, chiar ca voi face o pauza respectabila. Ei, dar poate imi mai revine moralul (ar fi cazul ca daca e vorba ca schim locul de munca cine stie cand mai am concediu) si voi fi o companie mai placuta. Va pup dulce, multa sanatate la bolnaviori si mai multa odihna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
anky spune:
Mamaa..da aveti un spor la scris,nu gluma.Azi a fost o vreme timpita aici,a plouat torential cu gheata de mi-a distrus toate florile.![]()
Florentina,nu nu am gene de nordici.Cind a fost mic sotul meu a fost blond.Tu ce faci cum te mai simti,cum merge cu sarcina?.Sper ca te simti bine.
Olga,nu trag chiulul,maninc in continuare la fel de sanatos doar mi-au venit rusii iar ieri si azi mi-am luat pauza la capitolul
,ma simt ca naiba
.
Moammaa..ce dieta ati descoperit,o zi in care se maninca numai tort
,misto daca functioneaza
.Sa ne spuneti si noua daca slabiti cu dieta asta.Eu deocamdata nu indraznesc sa o incerc.
Mai eu nu mai stiu ce sa fac cu fi-miu ca sa manince piine,nu vrea si nu vrea.Poate aveti voi o idee in privinta asta.Merci
la mamici si copilasi
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
patriciaRO spune:
Salutare la fete!
Eu de 2 zile am stat in bucatarie sa pregatesc una alta ca azi au venit socrii mei si am facut numai bunatati daneze adaptate romaneste...
In rest suntem bine, Alex azi pe seara a tras o gura de asfalt pe nas si deasupra buzei, dar asta este... I-am dat cu spirt si sanatate... De-acuma tot sa cada! Acuma este perioada cea mai naspa cand se simt siguri pe picioare si alearga frate...
Vad ca e sezonul cazaturilor. Nasol...
Florentina, imi pare tare rau ca ati cazut si voi... O sa fie bine... Aveti grija...
pupam la voi ca maine mergem in centrul in oras, sper sa ajung si pe la minca sirena, daca nu, doar vizitam...![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
elisor spune:
Si totusi nu m-am putut abtine sa nu intr putin.
Nelia sanatate multa puiului mic, tie si de ce nu si PC-ului.
Multumesc frumos de urari, nu-mi vine sa cred ca au trecut 8 ani, am baiat mare de-acum.
Ioana conced placut, sa va relaxati si sa va incarcati bateriile.
Bafta la interviu! Sanatate lui Mogo! Nu uita si de ceaiul de menta!
Cristina am uitat sa-ti spun ca tare imi place poza Carinei din colaj. Toti sunt frumosi, dar Carinuta e cea mai cea.
Bea sedere placuta socrilor tai si sa petreceti clipe frumoase.
Cornelia de la mare tot vreau sa te intreb: ce scutece folosesti la Stefan? Am vazut un desen pe spatele scutecului si ma framanta curiozitatea, ca Pampers, Huggies sau Happy nu au asa, mai ramane, care? Cum s-a simtit Maria de ziua ei?
Oana, Laura, Cornelia ma bucur ca v-au placut pozele, mie imi plac mult cele cu Laura si delia si Cornelia cu Stefan, daca le vreti, spuneti...
Oana am vazut pozele voastre si Alex e adorabila, ca de obicei, imi place mult cea unde are posetuta si cele cu tati la orele de sport si ar mai fi, de fat toate imi plac, sunteti frumosi toti 3.
Lili ce mai face? Se simte mai bine Sergiu, nu? Dar Elly? Vad ca iar a disparut...
Gabitza cum mai e locul vatamat?
Am impachetat cadoul si i l-am asezat in camera lui, de abia astept dimineata sa vad ce mutra face cand va da nasul cu el. Asa-mi vine sa-l mai giugiulesc dar e maire si nu mai ma lasa, of.
Bianca si-a reluat exersatul echilibrului, dar mai e pana va merge ca-i lipseste curajul.
Am zis ca stau putin, dar sunt ca raia, nu ma dau dusa.
O zi cu emotii cat mai putine lui Monu si OlgaiT
Bianca's Birthday
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
OlgaTarziu spune:
La multi ani, Andreas!!!!!!!!
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
NewMami spune:
Elisor, La Multi Ani lui Andreas, sanatate, fericire si noroc cu carul.
Sa-i faci poze cand ii dai cadoul ca sa vedem si noi cum s-a mai bucurat. Sa aveti distractie placuta.
NewMami &
Patrick Ryan
loreen spune:
Buna dimineatza...
DE azi e babalau in concediu,a se citi sefu' ,asa ca bucuria nebunilor...
Ieri seara m-am intalnit cu Oana si Alex si Teodor pe stadion...au alergat astia mici cu cracii goi pe-acolo de-ti era mai mare dragul sa te uiti la ei.Venise si o alta fetita sa se joace cu ei numa ca era un pic mai violenta si a impins-o pe Alex si a cazut.Delia s-a ratoit la fetita i stilul ei clasic ...tipand de ce nu-i lasa prietena in pace...Au fos de milioane asa mici si dodoloate cu piciorusele goale in iarba...data viitoare o sa-mi iau aparatul neaparat...daca nu uit sa iau lecitina inainte...
Si m-am intalnit si cu fata cu acre am suferit cot la cot la nastere si dupa...fetele sunt nascute la 10 minute una de alta in sali paralele...atata-i de frumoasa de mor de dragul ei...si este la fel ca a mea adica TAUROAICA...
Elisor
LA MULTI ANI
,sa-ti traiasca frumusete de baiat,sa-ti aduca bucurii multe in viata,sa te implineasca si sa-ti bucure inima cu existenta lui...
Ce cadou i-ai luat?!Mi-e ca nu am retinut daca ai spus anterior...poate ma inspir ca peste 2 luni e si ziua lui Bibi meu...
Anky pare cea mai bizara cura pe acre am tinut-o pan acum insa a avut rezultate... la prima tura cand disperarea era mare am slabit 8 kg de nu0mi venea sa cred...iar a doua oara 5 ...si slabirea s-a facut,cel putin la mine,uniform ...a mai ramas burta care,sa-mi traiasca lenea nu va disparea prea curand...
Adina nu stiu nici eu ce-i capacul ala ca nu le-am desfacut deocamdata...am scris ce-am citit pe eticheta,dar o sa le inaugurez zilele astea si-ti spun
Monu bafta si sa-i faci poza ...
Olguta din Canada iti tin pumnii la medic...
Oare cand mi-o face si eu curaj sa ma duc ca nici acum nu am ajuns la controlul de dupa nastere...d-apai la altii...
Ma duc sa caut pozele si Florentina in rochita ca eu le-am vazut doar pe cele cu Maya in iarba si caruciorul de fetite...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"