Copiluti de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 24
OlgaTarziu spune:
elisor, nefertati, flore, nelia multumesc de gandurile voastre. Conteaza mult in clipe de astea aiurea sa stii ca undeva, la un colt de lume cineva pentru o secunda se gandeste la tine. Gandurile sunt oglinzi... De aceea va doresc sa vi se intoarca toate gandurile bune la voi si sa primiti caldura pe care o dati si la altii.
nelia rezultatele le avem joi, nu azi. De ai stii ce stresata sunt! Am, incercat sa te sun de cateva ori ieri dar suna tot ocupat. daca am timp mai incerc azi.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
nefertari spune:
Io il comand de pe acum - asa , sa fiu motivata !!![]()
Sincera sa fiu , la prima vedere , regimul asta pare foarte generos .
Chiar da roade ??
Un singur lucru ma deranjeaza - nu zice nimic de bauturi . Cafea am voie ???
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
loreen spune:
Nefertari cantitatile sunt la discretie... principalul e sa respecti alimentele...eu l-am tinut de 2 ori cu rezultate spectaculoase prima oara,a doua acceptabil...dar la tort nu mai puteam manca...abia asteptam sa treaca ziua sa mananc fructe ca dupa 21 de zile fara eram turbata...insa merita incercat...e un disociat mai placut si variat...
Nelia m-am uitat la colaj si era sa nu o recunosc pe Tudora ...chiar ma intrebam cine-i fatuza aia dragalasa cupalariuta si care aduce cu a mea fata...si apoi mi-am adus aminte...era o poza cu par inainte de a o tunde...tare-i scumpa acolo...
Oricum nu as putea spune ca este unul mai reusit ca altul...intr-adevar poza cu Stefan este demna de expozitie foto,insa ma bucur ca am cunoscut atatia copii reusiti la un loc...e mare lucru
Olguta din Canada eu ce descrii tu vad la Delia cand mananca banane sau alimente cu continut de banane...intr-adevar parazitii sunt albi...cand sunt morti sunt ca niste scame mici albe,daca sunt vii arata ca un bob de orez ca forma ,insa de dimensiuni mai mici si daca ai nesansa,ii vezi si miscand cum mi s-a intamplat...cel mai bine se vad dimineata cand ii schimb pampersul de dupa somnul de noapte...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Ciao fetele!
va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea, sunteti absolut minunate toate...vreau sa zic ca in afara de voi si de familie nu prea si-a adus nimeni aminte de mine, desi eu m-am straduit intotdeauna sa-i multumesc pe toti...asta e. stau si ma gandesc ca-s la un pas de 30 de ani si nu-mi vine sa cred ca s-au dus atatia pe apa sambetei!![]()
LA MULTI ANI cu o mica intarziere pentru Sf. MARIA, toate care aveti acest nume deosebit sau derivatele lui sa fiti sanatoase, fericite si iubite!
Ma bucur ca ati scapat cu bine de boli si probleme Loreen, multa sanatate la toti!
La fel multa sanatate celorlalti puisori cu probleme, nu mai retin exact cine ca am citit pe fuga, sa va faceti bine!
OlgaT, mare nazdravan mai e Tony...bine ca nu s-a lovit!
OlgaM - drum bun! sper ca de data asta sa-ti fie mai bine in state, mai ales ca Maya e marisoara acum iti tine companie si puteti face multe lucruri frumoase impeuna!
Flori - super colajul!
cat despre cazatura Mayei, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva, cred ca te-ai speriat ingrozitor...sper sa nu se mai repete!
Elisor - pupam bucalata mica, imi pare rau ca a fost bolnavioara!
Despre copiii care urla noaptea (cred ca Tony face exceptie...) sunt mari sanse ca motivul sa fie dintzii bata-i vina...pe noi Alyssa ne-a omorat cu urlete disperate in toiul noptii si se trezea de zeci de ori ca nu-si gasea locul, dupa ce i-a iesit maseaua si un canin s-a calmat instantaneu. incercati seara inainte de culcare sa le dati un calmant (noi i-am pus supozitor de paracetamol) si daca se amelioreaza situatia atunci e clar motivul!
As vrea sa mai scriu dar ma asteapta maica-mea s-o ajut la facut bulion...sper sa mai intru zilele astea inainte sa plece tati cu laptopul ca atunci chiar nu mai am cum!
Va pupacim pe toti!
Album Alyssa
Margott spune:
Olga T m-am speriat si eu acum ceva timp in urma cu acele firisoare negre. Sunt de la banana.
Mai fetelor sa nu ma deochiati, ca eu ma ingras repede tare! Si nu as vrea!!:((
http://community.webshots.com/user/arcultro
Margott spune:
Nefertari eu am baut cafea fara zahar, ce-i drept putin mai diluata! Ca nu pot sta fara cafea. Si ceteodata cand ieseam la terasa, luam o bautura light, stiu ca parerile sunt impartite referitor la bauturile cu indulcitori artificiali, dar am preferat varianta asta!
http://community.webshots.com/user/arcultro
loreen spune:
Nefertari eu la bauturi nu am bagat embargo...adica cafeaua era cafea si musai cu lapte altfel nu o pot ingurgita,apa plata nu servesc ca am o greata, carbogazoaze la fel,in schimb ceaiurile gen Alfredo fa caldo sau fredo erau pe primul plan si binenteles Redbull cu multe aripi ca-mi taia Delia elanul zilnic...
In schimb ce-am constatat eu de parca as fi decoscoperit apa calda la robient ca daca bei cel putin 2 litrii de lichide,apa de preferabil,se duc kilele uimitor de repede...prima oara am reusit performanta asta 10 zile...
Gusta ai zis ca dai un semn de viata din Romania plai de vis...faci doua saptamani maine poimaine si nimic...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nefertari spune:
Danke , danke !!! Gata , m-ati convins . In seara asta fierb orez
Cu apa n-am nimic dar, nu stiu cum se face ca ,daca beau un pahar elimin 3 .
. Deci ma feresc de lichide ca ala negru si mic de tamaie. O sa ajung ca iepurii maica-mi , care au trait fara apa vreme de 2 ani - si nici n-au cerut ![]()
Ptiu , ptiu Margott !!!!
Poate va intrebati de ce stau eu , cea codasa , "calare" pe site ? !
Sa va explic - fiind ultimele zile pe aici lumea nu ma mai baga in seama , asa ca imi fac de cap !!! 

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
loreen spune:
Am uitat sa va zic ca mi-am adus aminte acuma exact ca babele alea ramolite si uitate pe pamant ...am gasit l aSelgros carioci pentru copii mici..."Giotto be-be"...testate dermatologic,superlavabile,cu capac ventilat si pe baza de apa...insa nu le-am incercat doar le-am achizitionat...
si Delia 26.04.05
elisor spune:
Am avut 2 tentative de a scrie azi, dar au fost 2 pene de curent si mi s-au dus mesajele, asa ca nu mai reiau ce-am scris...
Pe scurt:
Laura uelcambec, ne-a fost dor de voi, bine ca sunteti din nou pe linia de plutire
OlgutaM zbor placut si reacomodare usoara
Flore am vazut pozele, imi place rochita ta si cum iti sta la nebunie, Maya e tare dulce asa supla cum e, dar sunt 
cu "vandalismul alb", doamne ce-i acolo?
OlgaT tin pumnii de azi pentru maine analizelor sa fie cat mai bune, ca probabil maine nu voi avea timp de net din cauza de aniversat baiatu' mamei. Trebuie sa dati de capat cu diareea asta, e ori bacteriana or virala.
Ioana, Fran ce-i cu ele?
Plec in Carrefour ca ma-ndemn de azi dimineata si nu am chef de nici o culoare, poate si de aiai ca s-a stricat masina, poate si ca maine am musafiri, poate si ca pur si simplu n-am chef de nimic, urla ceva in mine si nu-nteleg motivul, asa ca va las cu bine...aaa, Bianca a invatat la mare sa coboare din pat cu spatele si acasa numa' asta face.
Mai vorbim.
Bianca's Birthday
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei