Copiluti de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

multumesc mult fetelor care m-au incurajat cu mancarea.
se pare ca acum e mult mai bine. cele 3-4 zile de tranzitie au fost mai grele si s-au suprapus si cu iesirea celui de-al 4-lea dinte.

si maria mananca bucatele de la 7 luni cand nu avea inca nici un dinte. dar manca in general destul de putin bucatele, grosul i-l dadeam pasat. dar acum daca n-a mai vrut bruc pasat asta e am trecut numai pe bucatele. socul a fost cam tare.

ea e fan ficatel fiert - il mananca asa tinand bucata in mana. si afine. de-alea ar manca cu kg da nu exagerez sa nu se constipe prea tare. si cereale expandate de orez si porumb mananca asa goale un castronel intreg una cate una.

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Tina, super filmuletul! Am reusit ieri sa il descarc la serviciu. Tocmai imi schimbase pc-ul cu unul mai performant dar tot a stat o ora sa il aduca.
Imi pare bine ca Maya e ok. Lui bb din burtica i-ai gasit nume? Ce frumos ca o sa ai pereche! Sa fiti sanatosi cu totii!

In filmulet am vazut atatia copii frumusei pe care nu ii stiam. Asta e, daca nu apuc sa mai intru pe net si sa ma uit si pe poze
Cred ca mm uitat sa va zic de Carina - a facut o pasiune pentru cartile cu desene / poze pentru copii. Initial am inceput sa ii arat albumele foto de cand era mica, apoi mi-am adus de la mama cartile mele de cand eram mica... frumos colorate, cu desene dragute. E fascinata! Se urca pe canapea cu cartea in mana, si o rasfoieste.

Va ziceam eu mai demult de rochita pentru fetite de 1 an pe care am vazut-o in Plaza cu 3 mil. Ei bine, prietena mea s-a oferit sa imi faca ea una asemanatoare si de-abia astept sa mergem la proba Imediat ce e gata o pozez ;)

Olga M - drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Acum am venit si noi de afara si cu parere de rau .. iar a venit caldura. arde soarele rau de tot.

Olga drum bun fara probleme si sa fie maya cuminte in avion. Imi pare rau ca nu am mai apucat sa ne vedem. Si cand te simti singura noi suntem aici pentru tine la un pahar de vorba si de incurajari.

13+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Am reusit sa ma adun de pe drumuri...vai greu este sa te rupi de realitate...
Multumesc mult fetelor pentru telefoane, pentru grija fatza de absenta noastra ... Acuma pot sa va spun ca suntem bine cu totii ca am fost vai mama noastra cu mic cu mare.
Cu Delia a fost ca-n gara ca pana la urma nustiu de fapt ce-a avut ca idioata aia de doctorita nu a binevoit nici sa ne primeasca la cabinet si nici prin telefon nu mi-a dezvaluit mai nimic din tainele meseriei ei...asa ca vorba aia "suna un prieten" si asa am doftoricit copilul.Mi-=a vomat 3 zile continuu,febra de genul 39-40 cu gemete si ochi dati peste cap...apoi a inceput cu diaree...dar i-am dat biseptol si imodium si am scapat ca prin minune intr-o zi.Acuma-i bine de tot...mai face niste crize de istericale insa cu sanatatea este bine...
Eu si barbate-miu am fost varza la randul nostru...din ce motive nu se stie...dar ieri am zis ca nu mai apuc ziua de azi...
Singura Bianca care a scapat probabil pentru ca nu a fost acasa...
Cu sosirea Biancai acasa am avut o intreaga peripetie...cu blocaj pe centura Bucurestiului de genul 2 ore,fata lasata la bagaje in aeroport,cu vomitaturi de-ale Deliei prin masina si pe mine( asa am venit 3 ore de mi s-a intors stomacul pe dos),cu ploi torentiale si multe altele ...
In final si dupa o saptamana de cosmar suntem bine si inca o data ca multumim pentru gandurile bune ... mar epentru voi toate...

Florentina felicitari din tot sufletul pentru baietel...sa va dea Domnul tot ce-i mai bun pentru el ...o sa fi o mamica implinita cu asa doi copii superbi si pereche...
Colajul este minunat...mi-a placut la nebunie...
Cu lovitura la cap am patit si eu cu Delia acuma cand a dat cu fruntea,m-am urcat in masina sa ma duc la spital dar isi revenise pe drum...din cauza durerii...

Adina bine ati revenit acasa la voi si ...condoleante sincere pentru bunicul tau...

Tdi cu intarziere da-mi voie sa-ti urez LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si la trup si la suflet...

Cu intarziere vin sa urez si eu LA MULTI ANI copilasilor care au sarbatorit ieri Sf.Maria,mamicilor lor si celor dragi...

OlgaM drum spre tara ...curaj si asa cuma ai spus chiar tu ...esti sigura care te poti ridica si ajuta...

Monu maine e ziua cea mare?!Abia astept sa ne spui si noua ce va fi...bafta si sa fie ce vreti voi...

Elisor mi-au placut pozele la nebunie si comentariile sunt pe masura...sa nu mai zica lumea ca numai eu "comentez"

Iulia felicitari pentru baiatu cu ochii ca abanosul si mersul lui de incepator...

Andutzy concediu placut si fara evenimentele de la mare...

Cuscra te astept cu drag la mare ...sa stii ca nu am uitat de comitetul de intampinare cu tiramisu...

Fetelor care ati mai intrebat una alta si poate as fi stiut sa va spun cate ceva nu va suparati ca nu am facut-o chiar nu mai retin tot...dar puteti reveni cu intrebarea

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

OlgaM mersi de compliment! Arat ca o pustoaica? As vrea eu, dar cand ma gandesc ca am 31 ani... Iti doresc concediu placut si sa ai parte de bucurii! Cum ziceau si fetele, trebuie sa te bazezi pe tine si pe instinctele tale! Iti suntem alaturi!
Laura ma bucur ca s-au terminat toate cu bine!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Margott - chiar arati bestial !
Si nu e un compliment ci adevarul gol-golut !

Vreau si eu regimul ala hotz !!!

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Iulia fetele au dreptate ...ai slabit extraordinar de frumos si-ti sta bine de tot...
Cu burta am ramas si eu si vad ca sub 60 nu mai reusesc sa cobor sub nici o forma...

Nefertari uite aici regimul magnific:

Regim de slabire1 zi orez fiert
2 zile macaroane (paste) fierte cu putin ulei
3 zile cartofi prajiti
2 zile carne de pui (fiarta sau gratar)
2 zile carne de vita
1 zi iaurt
2 zile mici
2 zile friptura de vita
2 zile ciorba de legume fara cartof
3 zile salata
1 zi tort

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Saru'mana Loreen !!!!
Adica nu conteaza cantitatea de produs pe zi ?
Fara numar .... ???
Woow - imi place ultima zi !! MAine ma duc sa comand un toooorttt maaaaareeeee

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monica, aia cu tortul este in ULTIMA ZI!

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Loreen bine ai revenit. Si bine ca a trecut o saptamana ciudata.

Olga drum bun .... De ai stii ce regret ca nu am aflat despre Helmiflores decat azi. Cica e medicament pt giardia. Ma gandeam sa-i dau ca e homeopatic si nu strica cica nimic. Dar oricum e prea tarziu ca sa te mai rog sa cumperi.

Aveti habar ce este? De cateva scaune vad firisoare mici negre... Credeam ca parazitii se vad albi. Ce pot sa fie chestiile alea?

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput