Dupa cit timp ati ramas?
Raspunsuri - Pagina 5
tzuna spune:
Am ramas insarcinata in a doua luna de cand ne-am propus. Dar noi crezand ca voi ramane foarte greu insarcinata ne-am documentat si am luat tot ardsenalul: metoda calendarului, teste de ovulatie , repaos 20 min dupa.... Deci am trisat putin dar acum asteptam bebele mult dorit.
A, si cel mai important:
15s
Andreea20 spune:
Buna fetelor !
eu am ramas insarcinata dupa 8 luni de incercari, exact cand cautam un medic bun la care sa mergem sa vedem care este problema am ramas .
P.S: Exact dupa am adormit si abia dupa vreo 2 ore m-am spalat chiar cred ca functioneaza faza asta cu statu in pat dupa.....
nu-ti pierde speranta, o sa ramai gravida exact cand te astepti mai putin.
ralualexandrei spune:
La primul dupa 3 ani,la Maria am asteptat cam 7 si al treilea a fost o surpriza pt ca intrerupsesesm anticonceptionalele ca trebuia sa fac o pauza si in 2 luni aveam bb in burtica.
Asa ca judecand dupa experientza mea,nu exista reguli.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 15+ album no1 album no2 albumul no3
chiquitita spune:
Mi-am propus in dec 2005, pana in mai am tratat o anexita si apoi, am ramas in a patra luna de incercari.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
carmenefr spune:
Buna!
La noi s-a produs minunea exact in mom. cand am fost relaxati...In iunie am cununat, la o sapt era mom. bun de ,,prestat,,....apoi am plecat la mare o sapt....si cand ne-am intors acasa, testul era pozitiv...Azi am implinit 16sapt...
Ca sa-ti raspund la intrebarea ta, dupa vreo 5luni de incercari ,,s-a intamplat,,.Oricum, bb vine cand vrea Doamne -Doamne...
Asa ca nu te descuraja...si incercati sa va iubiti pt ca va iubiti...nu neaparat pt bb.Si-ai sa vezi ce repede va sosi!!!
A!! Si dupa ce ne iubeam, nu ma spalam pana dimineata, imi puneam o perna sub bazin...pt bb am incercat orice!
16+
carmen
madau spune:
Eu am ramas insarcinata din prima luna....iar Mirunica a fost conceputa pe 1 aprilie , asa da pacaleala
Sper sa ne iasa la fel de repede si la al doilea bb, Doamne ajuta!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
elenita spune:
Cu primul copil am ramas insarcinata dupa doua luni, iar acum, dupa 11 ani, am ramas insarcinata dupa 8 luni de incercari.
Elenita 30sapt.
Pepsi spune:
la primul am ramas din prima incercare, la a doua sarcina din a doua luna, si acuma la a treia sarcina am ramas din prima incercare. dar nu-ti fa griji, ca aici zic medicii ca daca nu ramii dupa 1 an de incercari pe cale naturala atunci sa incepi sa-ti faci probleme, deci nu-ti fa griji, eventual informeaza-te bine despre tot, cum ar fi data ovulatiei, faptul ca spermatozoizii traiesc 3-5 zile pe cind un ovul traieste doar 24 h, etc. mult noroc
Flavia +9, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
carla2005 spune:
Eu sunt la prima sarcina si am ramas dupa aproape un an, insa nu aveam CM regulat si probabil din cauza asta era mai greu cu ovulatia...pana la urma s-a intamplat desi devenisem destul de stresata ca am vreo probleme!
carla2005 37+ cu Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
mirelacam spune:
draga turturica, dupa ce l-am nascut pe Alex(de 4 ani acum) , ne-am dorit foarte mult si o fetita.Vroiam sa fie de varste apropiate in speranta sa se impace mai bine si sa ii crestem pe amandoi odata,dar nu a fost sa fie.timp de 3 ani am incercat,dar nimic.In fiecare luna imi faceam teste de sarcina, dar totdeauna era negativ.Am apelat si la doctori, iar ei spuneau ca totul este in regula, doar sa ne relaxam si sa nu ne mai gandim atat la acest subiect, pentru ca este un stres psihologic si poate dauna.Asa am procedat si peste 6 luni am reusit in sfarsit sa vedem si cea de a doua liniuta la testul de sarcina.Acum il asteptam pe micut cam prin ianuarie 2007,daca nu va interveni si alte probleme.
Mirela
a scris mirela