Dupa cit timp ati ramas?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Eu am ramas dupa 6 ani de incercari. In tot acest timp nu am folosit nici o metoda de contraceptie. Atunci cand m-am asteptat mai putin am ramas insarcinata. Azi bebelina mea are 4 luni si jumatate. Nu dispera. Persevereaza.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Eu la primul copil am ramas imediat insarcinata dupa prima luna cind am intrerupt anticonceptionalele.
Dar pe urma am mai incercat dupa vreo 4 ani si am ramas insarcinata dupa vreo 6 luni de incercari, dar pe atunci nu stiam ca am Chlamydia si am pierdut sarcina.
Acum sunt din nou insarcinata in 5 luni si chiar daca am Chlamydia in continuare nu am mai avut probleme.Acum medicii mi-au spus ca e o minune ca am ramas insarcinata si nu am pierdut din nou.
Bineinteles ca dupa sarcina pierduta medicii mi-au spus ca se mai intimpla si nu mi-au dat sa fac nici o analiza si eu sunt sigura ca am pierdut sarcina din cauza Chlamydiei.
Eu totusi am facut test pentru Chlamydia din singe si a iesit negativ, dar eu aveam in secretia vaginala.
Eu zic ca ar trebui sa faci un test pentru Chlamydia din secretia vaginala si din singe si eventula pentru toxoplasmoza, listeria si ureea plasma si mycoplasma.
Multa sanatate si sa ramii insarcinata cit mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

dragele mele, va multumesc mult pentru raspunsuri.
Imi prinde tare bine sa aflu experientele voastre. Noi sintem la a saptea luna de incercari. Ma rog, cronologic vorbind e a sasea, insa la mine lunile se numara mai nou in cicluri menstruale si cum ciclurile mele sint mai scurte de 28 de zile, sint la a saptea perioada de ciclu fara succes.
Doctorii de aici vorbesc de probleme doar dupa un an de incercari, asa ca inca mai am de asteptat. Stiu ca stresul e dusmanul numarul unu, insa pentru mine e imposibil sa nu numar zilele. Instinctiv stiu deja cind se apropie perioada fertila sau cind trebuie sa imi vina urmatorul ciclu.
Dar va citesc mereu si va multumesc ca imi raspundeti in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Eu am ramas insarcinata in a doua luna de incercare!Sunt la prima sarcina!
cred ca suntem niste fericite cele care am ramas asa repede!Dar nu va descurajati fetelor, cred ca totul mai depinde si de doctorul unde ajungi!

Cunosc pe cineva care incerca de vreo 3 ani sa ramana si cand s-a dus la un alt doctor, cel cu care a nascut sor-mea, a ramas in 3 luni!Deci...........curaj!

Bafta multa!

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Turturica, prima sarcina a venit dupa 6 luni de incercari, cred ca din cauza stresului exagerat...:)), sotul era cu bagajele facute si urma sa plece pentru 6-7 luni in strainatate si pe mine ma apucase disperarea...:)
Acum am ramas din prima incercare...

Sa apara pe test doua liniute cat mai curand!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Turturica, nu dispera! Eu am ramas insarcinata dupa aproape 6 luni, dar doua dintre prietenele mele au ramas dupa 8-9 luni, cand se asteptau mai putin si deja nu se mai stresau si se gandeau: Eh, cand o veni, o veni! Cumnata mea tot incearca de 3 ani sa ramana insarcinata. A facut tot felul de tratamente, inseminare artificiala, dar nu a reusit. Acum e programata pentru FIV, dar doctorii i-au spus ca si asa sunt doar 25% sanse.
si persevereaza!

Teutz 35 Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Eu am ramas insarcinata la aproximativ o luna si jumatate de la data cand ne hotarasem ca e timpul pentru un bb. S-a intamplat deci destul de rapid. Nu dispera, fii relaxata si o sa se intample.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

si cum ati prestat inainte de a ramane? cu calcule sau la nimereala?

ca eu sunt in dubiu: sa ma stresez cu calcule sau sa ...nu?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Eu nu am mai luat anticonceptionale din aprilie si am ramas in octombrie, asta luand in considerare ca in mai si iunie ne-am protejat, pentru a nu influenta anticonceptinalele in vreun sarcina. Succes.

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu cred ca sunt cel mai fericit caz. Noi, eu si sotul, ne gandeam sa-l concepem incercand de anul viitor, intre timp sa ne ocupam de probleme ce tineau de profesie. Numai ca Dumnezeu ne-a modificat planul si am ramas insarcinata in prima si, dealtfel ultima seara, cand nu ne-am protejat (foloseam prezervativul de obicei). Surpriza a fost mare cand, observand semne clare, am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv, la fel si fericirea pentru ca eu nu aveam rabdare pana anul viitor, cand cine stie ce ar mai fi intervenit. Culmea este ca si in plan profesional Dumnezeu a aranjat treburile cum nu se putea mai bine.
Turturica sunt sigura ca si in cazul tau Dumnezeu va stabili. Multa bafta sa-ti iasa doua liniute!

Rebiana 20+

Mergi la inceput