Dupa cit timp ati ramas?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Eu am ramas insarcinata la trei luni dupa ce ne-am propus sa avem un copil, nu-ti pierde speranta....

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Dupa exact 2 ani...cu tot felul de monitorizari, tratamente, o gramada de dr. care ridicau neputinciosi din umeri si cel mai greu mult, f. mult stress.Tocmai cand renuntasem si ma pregateam sa incep o noua serie de tratamente mai "hard" am plecat cateva zile la munte si acolo s-a produs minunea.Nici nu am calculat in ce perioada sunt,efectiv nu mai ma gandeam la asta...eu una cred ca asta e cheia succesului.Mult succes fetelor!

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

azi am aflat ca sunt gravida! asa ca buna fetelor !
de vro 4 luni tot incercam , si luna asta imi pierdusem orice speranta, nu ma asteptam deloc..... dar bebelusi vin cand vor ei... ce sa le faci? deja au personalitate!
P.S eu mai stateam cu fundul pe perna , cat mai sus ,dupa ce faceam nebunii, asa ca incearca si tu, poate merge mai repede! ;)

ce pot sa faca doi lei!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna tuturor!
eu am luat aproape 2 ani anticonceptionale Novynette, si toata lumea imi zicea ca nu voi mai ramane insarcinata cu una cu doua. citisem diverse pareri pe net despre asta cum ca trebuie sa astepti macar 5-6 luni ca sa treaca efectul, sa nu mai ai in organism nimic din pilulele alea. pur si simplu ABERATII... am incetat tratamentul si la 2 luni ne-am hotarat sa incercam, sa nu mai asteptam. din primele 2-3 incercari am ramas (desi speram sa il chinuiesc mai mult pe sot). asa ca... acum asteptam un baietel care se va naste chiar zilele urmatoare.
un sfat: dupa ce faci dragoste, nu te duce repede sa te cureti. stai in pat linistita cel putin 2-3 ore, sau chiar pana dimineatza. sigur vei ramane insarcinata. va astept cu vesti bune!
mirela39 saptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Si eu am ramas la prima incercare. In prealabil am fost la dr. care ne-a sfatuit (avand in vedere ca aveam menstruatia regulata) sa incercam din 2 in 2 zile incepand cu cea de-a 10-a zi a ciclului. Si a functionat!

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Eu am ramas cam la 6 luni dupa ce am oprit anticonceptionalele, dar nu a fost sa fie, asa ca acum incerc din nou. A trecut prima luna si nici urma de test cu 2 liniute, dar mai prestam si mai asteptam.

Si eu cred in partea aia cu relaxarea, desi e tare greu sa fii relaxat cand iti doresti atat de tare un copilas.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

La noi a mers destul de repede. Am ramas insarcinata la aproximativ o luna si jumatate dupa ce incepusem "lucrul". Nici nu mi-a venit sa cred cand am vazut liniutele.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Trecuse ra deja 2 ani de la casatorie si al meu sotz nu avea curaj nici sa se gadeasca, deci,m-am hotarat eu si ptr el, intr-o luna deja gravida...

Ali, mama baietzoiului Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

oLA!
eU AM RAMAS LA EXACT O LUNA DE CAND NE-AM PROPUS.pRIMA LUNA N-A IESIT DAR A DOUA....DA!!!!!!!!

Felicitari si bebei sanatosi!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Alyna24, felicitari si sarcina usoara.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput