Dupa cit timp ati ramas?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Draga Turturica, e foarte devreme sa disperi, ai sa vezi ca o sa se intample curand!
Eu am ramas insarcinata anul trecut dupa 7 luni de incercari "ca la carte" (inclusiv cu stat pe perna, cu bazinul mai sus dupa, pt cel putin o ora, vitamine, viata sanatoasa). Din pacate am pierdut acea sarcina la 7 saptamani.
Vara asta am zis ca e timpul sa incercam din nou, si pur si simplu am ramas imediat insarcinata, fara nimic special (am zis ca e prima luna, oricum nu o sa se intample, asa ca am fost foarte relaxati ). Am facut testul la o saptamana de intarziere (desi eram sigura, pt ca sanii erau durerosi si mergeam des la baie) si a aparut pozitiv ff repede. Testerele sunt in general foarte precise, dar nu trebuie interpretate decat in intervalul pe care il dau ei - nu mai devreme de un minut, dar nici dupa ore nu mai este corect!
Asa ca aveti rabdare, fiti perseverenti si "enjoy", o sa se intample!
Krissy 9+

Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Prima sarcina a iesit din prima incercare; a doua a fost surpriza.
succes!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

La prima sarcina am am ramas gravida dupa 3 luni. Dupa nastere am hotarat sa nu folosim nici o metada de contraceptie in ideea de a mai face un bebe.Cum minunea nu s-a produs am ajuns la concluzia ca asta este, o sa avem doar un singur copil. Dar uite ca minunea s-a produs dupa 4 ani, cand ne asteptam mai putin.

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 31+ si Ruty 5 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Turturica sa nu disperi si nici sa nu te stresezi...ca de multe ori stresul poate dauna sau ingreuna mai mult eforturile...si eu am ramas insarcinata dupa 7 luni....dupa ce m-am casatorit nu am vrut noi ca am zis sa mai asteptam putin...parca nu eram pregatiti si dupa ce am vrut nu s-a mai putut.....Si eu am fost disperata mai ales ca imi calculam zilele de ovulatie...am ajuns si la luarea temperaturii...si multe altele.....
Sa stii ca doar dupa un an de zile se apeleaza la un medic....adica ca ar fi ceva probleme...mie asa mi-a zis medicul...
Bafta si curaj.....va veni si ziua aia.....

alexandra 27 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

si mie tot asa mi-a spus medicul, dupa un an de incercari iti poti pune un semn de intrebare. eu am ramas insarcinata prima oara dupa ani de incercari (4 ani), tratamente si operatii, dar am pierdut prima sarcina, s-a oprit in evolutie. cu bebe de acum, am ramas insarcinata la fix un an dupa sarcina pierduta, cand ma hotarasem pentru fiv, si nu ma mai stresam deloc cu ramasul in modul traditional. nici la mine a 2-a liniuta nu a aparut dupa 3 min, cum zicea prospectul, muult mai tarziu, si uite ca a fost bebe.

35+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Primul BB a aparut dupa 2 ani de incercari, cel de-al doilea a fost surpriza!
Spor la

14 sapt

Mami@Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Io am ramas dupa 9 ani de tratamente, IAS si 2 FIV. Si am rams natural !

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

turturica, eu am intrerupt pastilele in decembrie 2004 si am ramas abia in aprilie 2005; deci, dupa 4 luni....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am ramas insarcinata in a 2-a luna de incercari. Unii doctori zic ca un an e "normal" pentru incercari, asa ca incearca sa ramii optimista pina atunci. Bafta multa, sa ne dai o veste buna cit mai repede!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la prima sarcina am ramas din prima...(baietel 5 anisori acum)dar la a doua dupa aproape 1 an de incercari nereusite a venit si mult dorita fetitza(1 an si 8 luni)...tocmai cand facusem o operatie la ochi si dr oftalmolog imi spusese sa nu cumva sa raman gravidutza ca daca se intampla sa nu iasa operatia de corectare de miopie trebuie repetata...si ce ne facem...dar a iesit si operatia si culmea...a iesit si testul cu doua liniute...cred ca tocmai atunci cand nu esti stresat si nu te tot gandesti la asta atunci se intampla.
multa bafta si numai bine

monica

Mergi la inceput