CIRESE de mai-iunie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 27
26octombrie spune:
nici nu stiu cu ce sa incep.. mi-am luat tzarc!! din cora, la super oferta, adica lichidare de stoc, am luat un tzarc bertoni me-se-ri-as! in loc de culorile consacrate, bleumarin si alb, e verde, cu galben oranj, rosu si albastru, toate culori de jucarii de bebe. e o nebunie. e solid, l-am deschis si am pus-o pe hora in el, asa, de control. a stat juma de ora, razand la culorile din jur. am dat 170 ron pe el, nu mi s-a parut mult, am tot vazut la 3 milioane si.
vestea minunata: plecam la albena!!! pe trei septembrie aniversam casatoria noastra, o sa facem si botezul, iar pe 4 dimineata plecam in saptamana anuala de miere.. cupilu ramane home. am stat si am pritocit si am ajuns la concluzia ca daca plecam cu cupilu voi avea exact acelasi program ca acasa, doar mai incomod si mult mai scump. asa ca terapeutic am fost goniti de acasa, sa imi incarc si eu bateriile ca ne asteapta o iarna grea...
mergem la un hotel f misto, all inclusive, unde toata ziua vom manca, vom bea si voi inota, iar noaptea vom dormi ca purceii!! whauu, abia astept!!!!!!!!!!!!!!!
nu vrea nimeni sa ne insoteasca? asteptam parinti dispusi sa se relaxeze. ne costa 29 eur pe noapte cu TOTUL INCLUS!!
am vazut toate pozele, sunt nespus de frumoase, una mai ceva ca alta!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
mirage spune:
29 Euro de persoana?
Dana cu Codrin
29 aprilie 1999 si Calina
12 iunie 2006
Calina
Vrei sa vezi ce mare sunt?
26octombrie spune:
da, da daca mergeam la busteni tot atata ne costa, cazare, mancare, un gratar, neshte bere (multa, ca e vara si barbatu-meu se deshidrateaza; si io ce cusur am?! ),o aluna, nishte de-alea de-alea...
gandeste-te ca in concediu toci 1 mil de cap de vita furajata pe zi, mai ales la mare. ti se pare mult?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
nikolett2445 spune:
la examenul coprobacteriologic ne-a iesit stafilococ ,am primit tratament cu amoxacilina sirop,penicilina injectabila nu se putea ca nuavem voie nimik injectabil o luna de la vacciniar sirop cu penicilina cica nu se mai fabrica ca ar fi fost mai buna penicilina.
am vrut sa merg la un medic naturist dar era cu programare nu a raspuns la tel toata ziua cat am sunat si bb incepuse sa vomite si sa faca maraieli ,asa ca am inceput sa ii dau siropelul cu amoxacilina,nu mai era de amanat,a si dormit azi exagerat de mult.
in legatura cu cheliuta noastra mi-am dat seama de la ce este bb meu se foieste de pe o parte pe alta pana il ia somnul sau pana isi gaseste pozitia si cearceaful fiin mai aspru parul,pufuletul,s-a tocit pe o portiune de 3 cm2 i-am pus un scutec ca e mai moale ,dar e tarziu oricum o sa-i creasca la loc
pe 7 08 anul trecut am avut ultima mensta,iar ieri mi-a venit menstra ,pe aceiasi data exact la un an.urat,imi placea fara.
cam astea ar fi noutatile noastre,astept sa vedem cum reactioneaza bb la antibiotic si va mai scriu.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
dolcebaby spune:
Amiss multumim frumos pt aprecieri 

si ca sa fim politicoase Teo ii trnsmite Petrei multi pupici

Dolce
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
nikolett2445 spune:
si apropo de foiala stanga dreapta din capusor pana sa il i-a somnul sa fie datorita faptului ca copilul nu e leganat?
si mai avem o noutate impinge suzeta cu limbuta afara si baga manuta degetul ,degetele cateodata opune rzistenta la suzeta ,tine buzele stranse,pur si simplu nu o mai vrea.
o cunostinta care a nascut prematur acum 5 ani de zile se lauda mereu ca copilasul ei nu a fost leganat si nu a avut nevoie de suzeta,iar acum nu mai poate dezobisnui copilul de degetelul din gurita si se mai leagana si singurel.isi baga degetelul mare in gurita si se leagana dintr-o parte in alta ,si are 5 ani.
26octombrie spune:
lume, lume, tarcul meu "bengos"
http://shop.danet.bg/popup_image.php?pID=2064
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
nikolett2445 spune:
LUANA misto,culori frumoase ,mi-l imaginam mai mare.
26octombrie spune:
pai e maaare, da n=am facut inca poze cu el, asa ca nu il vezi langa ceva, asta e gasit pe net. mi-e lene sa caut cutia, da e maaare!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
adib spune:
buna dimineata
Ama scuze. vroiam sa ma adresez lui Shoricutza. eram prea biumac.
Raluca
la Sebi.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze