CIRESE de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

vreau sa va mai povestesc programul de aseara.
ieri toate ziua Raluca a motait. pe la ora 18 cind am ajuns eu a inceput "veselia". zimbete, risete combinate cu plins pe ici pe colo. la ora 20.30. baita. distractie mare. am papat si am adormit dar numai pentru 30 min, dupa care din nou distractie. la ora 21.15. plinsete, baut ceai. la ora 22.00. iar ceai. la ora 23.00. papat din nou ca nu mai rezistam. ultima masa a fost peste programul obisnuit, dupa care veselie mare. vorbit, zimbit si multa energie. am adormit pina la urma pe la ora 1.

la ora 6.00. ceasul suna ...
sint la servici ...

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Grea viata Adi !!! Asa eram noi cu primul copil.Pana la aproape 2 ani nu dormea noaptea nici 3 ore legate.Da consoleaza-te cu gandul ca trece.....da nu stiu cand !

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Camelia
problema e ca adoarme tirziu. ca de dormit doarme. dimineata le-am lasat dormind si pe Raluca si pe mami.

am facut descrierea programului in ideea ca ma intelege Ama ca am gresit destinatarul mesajului.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Imi spune si mie cineva pana la cat e deschis Dragonu' in timpul saptamanii si cum se ajunge mai exact acolo cu masina?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Vivi, traseul ar fi asta: gara, Stefan cel Mare, Obor, acolo o iei pe deasupra pasajului, apoi faci juma de sens giratoriu si o iei la stanga spre Colentina. Cred ca-i inainte de podul acela unde a fost Europa...

Nikolett, hai ca m-ai facut sa zambesc, auzi, cica era bine fara....

Luana, espre foarte frumos tarcul.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Merci Lacri...si ora?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

vivi, e bine sa te duci pe la 8 dimineata. de deschis e deschis pana dupa pranz, insa dupa 12 nu prea mai e nimeni, isi trag obloanele; ei vand in principal en gross, iar cei care cumpara vin la 5-6 dimineata, asa ca nu stau mai mult de 11, 12.
si eu trebuie sa ajung...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Virgi, multumim mult de pupic! A ajutat!

Vivi, Serghei a "suportat" foarte bine drumul, practitc a dormit tot timpul, mai putin cat a mancat!

Andreea, am vazut pozele, sunteti o familie superba![oala] (Bine, asta stiam deja dar nu va vazusem cum aratati cu wrap si pe o poteca de munte!)Imi place la nebunie si poza in care Petra doarme pe umarul sotului tau!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Buna fetelor!
va mai citesc dar de scris n-am mai apucat. Toti bebelusii sunt tare reusiti. V-am vazut pozele.
Lavinia este cuminte si creste frumos. De o saptamina ma laud cu somn de noapte de la 22,30 sau 23 pina dimineata la 6.
Cum am tot citit de vacante si excursii pe aici ne-am decis sa plecam si noi. In consecinta am cumparat un scaun de masina de la chicco pe care scrie 0+/1. Noua ni se pare prea mare adincitura de la fundulet. Asa ca am vrea sa cumparam si o scoica. Dar si asta are adincitura destul de mare (dupa parerea noastra). Asa ca va intreb, pe cele cu experienta, ce fel de scoica sa cumparam. Noi simbata implinim 11 saptamini.
Zuzi si Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, foarte frumos "tzarcul" dar dupa parerea mea e un pat-de-panza-tzarc-folosibil-si-in-calatorii. Sa-l purtati sanatoase, e foarte-foarte practic, noi avem de la Katja si de cand s-a nascut ea il folosim non-stop pt toate cele (pat sau tzarc) il luam cu noi indiferent unde plecam (si suntem cam plecaretzi). Ai facut o afacere buna!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput