CIRESE de mai-iunie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 26
amiss_zip spune:
Bun venit Dolce si Dulcica
. Pupici de la noi 

www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
Pentru listutza:
la 2 saptamani: 3200g
la 1 luna : 3640g cu 51 cm
la 1 luna si 2 saptamani: 4050g cm ---
Mulumimmm
steluta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
arleena spune:
tin sa va anunt ca azi la 3 lui avem 7600g si 66.5cm
dolce ai o fetita tare draguta si nu te mai lua de gura lumii ca e prea grasunica....si la mine aceasi placa "e prea mare, prea grasunel pt varsta lui"..."sa nu-i mai dai atata de mancare"
, eu ii dau numai san si totusi s-a facut cat purcelu'
...intr-adevar copii care sunt alimenati cu formula sau combinat si iau in greutate foarte mult pot sa dezvolte o predispozitie la obezitate(sursa medicala) si vroiam sa te intreb de ce ii dai si completare??nu ai destul lapte, sau??
cred ca la cluj a venit toaman...ploua in continuu
si nu putem iesi la plimbare

luana cand dai o tura pe la cluj se poate aranja cu cea mai mare placere o intrevedere a cireseilor
(invitatie valabila pt toata lumea)....ahhh si....
sorry dar nu ti-am luat nici azi ala, n-am fost nici la arhitect
ca
mocaneste de aseara in continuu si m-a luat o stare din aia de melancolie ca nu-mi vine sa ies
amonar,Kailan e super meserias....imi place la nebunie
poza aia in care doarme el cu mainile sub cap 
la toti ciresei(am vaut toate pozele si sunt care mai de care mai frumosi si bucalati) cum zicea amonar parca ..zici ca ne-am intele sa facem toate numai copilasi frumusei ![]()
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
Lya spune:
Avem si noi wrap!!
Sunt cam suparata ca duminica mi s-a stricat aparatul foto........cel de-al doilea.Asa ca daca stie cineva service pt aparat digital Sony si hp o rog sa-mi spuna si mie.
Super frumoase toate pozele de ciresici!!!!
Angelica,esti o persoana deosebita!Cum reusesti sa-i dai doar lapte de la san fetitei avand in vedere ca mergi la servici???
Fetelor,mai incet cu diversificarea!Bucurati-va cat le dati doar lapte ca dupa faceti toata ziua mancare si va chinuiti cu ei sa pape.Acum e bine pt noi.......si pt ei.
Gaby,parca vorbeai de mine.Si eu mi-am cam pierdut rabdarile si ma trezesc ca strig la Rut.......of,si o spun cu rusine,cand ma linistesc si Rut doarme ma pun pe plans ca sunt mama denaturata,.......acum mi-a mai trecut si mie depresia dar tot nu sunt multumita de mine.Ma gandesc s-o trimit la Cluj,eu care n-o lasam pt nimic fara mine,dar cred c-ar fi mai bine si pt ea si pt mine avand in vedere ca are acolo mai multi verisori (de la surorile mele)care au case intr-o curte cu mama.
Amiss,pana la urma ce-a fost cu kk nisipos?????Bine de voi c-ati fost la munte!!!Si eu vreau ,dar n-am masina!
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz
vivighe spune:
uff...de 2 zile ma chinui sa termin de citit ca am lipsit in w-e si cu chiu cu vai am terminat acush(ieri Ingrid a fost maraita rau iar azi a trebuit sa fac papa).
Angelica...mai bine decat ai spus toate cele pt mine nici ca putea sa spuna cineva.Merci mult pt. gandurile bune
.Din pacate am renuntzat la alaptare...
Dupa ce v-am anuntzat ca vreau sa renuntz si am vazut ca ma incurajatzi sa continui chiar am mai incercat...fara succes insa...nu mai vrea si pace.Mi-a parut foarte rau,dar asta este...
Amonar...si eu ma chinui sa reduc productzia.Eu am facut asa:m-am apucat sa beau ceai de salvie(de fapt macerat la rece,o cana pe zi dimineata) si in prima zi am muls cate putin la 3-4 ore ca simtzeam ca plesnesc,iar seara inainte de culcare am scos tot ca tot simtzam ca am diverse gloduri.Peste noapte n-am mai avut probleme...erau plini abia dimineata.A doua zi la fel,iar a treia deja nu mi se mai umpleau decat dimineata si seara.Dimineata mai mulg doar putin,seara de tot...iar acum mai e destul de putin...cred ca pana la sfarsitul saptamanii scap.N-am aplicat alte metode cum ar fi gheatza...stransul sanilor cu nu stiu ce...Am auzit ca exista totusi si niste granule homeopate care ar oprii lactatzia.Oricum eu am incercat fara pastile si fara traumatizari prea mari si vad ca merge
Dolce...bine ai revenit
.Ai o fetitza scumpica foc.Iti vine s-o mananci cand o vezi asa grasunica.Si eu cred ca i-a priit la tzara.Si noi am fost in w-e la socrii si m-a speriat cat a mancat.Aerul ala face pofta de mancare ce sa mai...
Lacri...bebele tau e un dragutz in poze...io nu cred ca e asa urlacios cum zici tu...nu se poate...![]()
Printre altele vad ca va "imperecheatzi" care mai de care...Suntem taaaare dezamagite ca pe noi nu ne-a cerut nimeni pana acum...![]()
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
vivighe spune:
A...si inca ceva...Ioana...parca voi ati fost acush de curand in Bucovina ...Cum a suportat bebe drumul?Si noi avem de gand sa mergem fix tot in Bucovina la niste prieteni dar ni se pare cam lung drumul.Serghei a stat tot timpul in scoica?Nu s-a plictisit?
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
amiss_zip spune:
Lya se pare ca a fost un soi de constipatie de la lapticul de la san. Uf! din cauza ca mai facea si pietricele mai mari urla mititica de durere si a facut niste fisuri foarte mari la fund si rana deschisa
. Am inceput sa schimb ceva in alimentatia mea si si-a mai revenit parca.
Nici noi nu avem masina dar ne-au invitat niste prieteni care au un bebe de 5 luni sa mergem cu ei cu masina 
virgi spune:
Dolce - parerea mea este ca exista multi medici in Romania care n-au mai citit o carte de cand au terminat facultatea. Asa cum noi ne informam..cautam pe internet sa-i oferim copilului nostru ceea ce este mai bun, oare ei de ce n-o fac?...probabil ca nu-i mai verifica nimeni??? Si rezista pentru ca au clientela, au acea majoritate ( pt. care o a doua parere nu mai exista) care-i cred si le urmeaza sfaturile.
LYLY809 spune:
Si mie mi-a spus pediatra sa incep diversificarea.
Vivi, uite ca te petim noi, bine?
Ca tot avem ochi caprui, n-am putut sa-i luam verzi macar, de la tati? Mocutza asta e leit maicasa!
Asa ca, ne strambam si noi gaturile dupa ochi albastri, hihihi
Noi avem masini da' n-avem tatic disponibil. Ca acum ma enervez, ma sui in mashina mea si o iau incotro vad cu ochii... dar nu, sunt prea fricoasa sa plec cu nebunaticu' asta de copchil urlacios singura la drum lung.
Amiss, da' ce curaj, cu copchilu' pe munte, se vede treaba ca sunteti parinti tineri
.
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png