CIRESE de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

va multumim pentru aprecieri la adresa poz(n)elor...
Diana79, nu e vorba ca nu ti s-a simtit lipsa, dar STII cum e cu copilu' mik...e lipsa de timp, d-aia n-apucam sa scriem mesaje pentru toate; eu raspuns aleatoriu... taaare dragalasa Nicole
Amonar, puiul Kailan are niste ochi superbi!
Luana, te astept pe mess pentru detalii botez si sa "taclarim" despre cupilutii nostri; ai inceput cu suku' de morcovi, adicatelea cu administrarea lui?

Azi m-am plimbat cu wrapul vreo 2 ceasuri prin politehnica, m-as plimba la nesfarsit asa daca coloana mea nu mi-ar trimite semnale cum ca o "sap" incet si sigur...

Cineva spunea sa povestesc de Residence, cum a fost, pai a fost bine, servire impecabila, mancare buna, cocteluri fara alcool foarte bune, tortul comandat la nus' ce cofetarie bestial.

Shori, sper sa le facem cunostinta curand, la o noua intalnire de canguri

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Amonar, dar chiar ca ai cu ce sa te lauzi!!! este un baiat tare frumos! stam la coada si la el!

Mergi la inceput

Shori, cat despre slabit, treaba e complicata pe perioada alaptatului dar nu IMPOSIBILA.
Mi-a sugerat Cristina Ioana sa mai deschid un subiect cu alimentatia, de asta data specifica perioadei de alaptare, dar nu stiu daca va avea succes. Subiectul deschis de mine anul trecut "Sarcina si alimentatia" nu a avut prea multe adepte, asa ca...

Album pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

mai "babelor"
deja va maritati/insurati odraslele?
ia mai lasati si dupa bunul lor plac. da ce e aici evul mediu?
inteleg ca inca accepta sa se imbrace cum vrem noi, sa mearga unde vrem noi, dar chiar asa, sa se si "lipeasca" de cine hotariti voi? mai vedem peste ceva ani.

Alda
daca as fi avut eu 2 fete...

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Adib,
La fel ca orice parinte, visam la ce-i mai bun pentru puii nostri, de aia nu ne putem abtine sa glumim pe tema asta si sa pretindem ca putem noi sa le alegem prietenii, partenerii de viata s.a.m.d.
Asadar, pofteste si matale de arunca cate o privire prin albumele de poze si intra in jocul nostru nevinovat

Album pozici

Mergi la inceput

Si sa stii, Adib, ca nici lui fimiu nu-i place sa stea pe burta, asa ca, exista o prima asemanare intre el si papushica voastra, na! Si ce, crezi ca Timisoara e departe? Venim la petit imediat... BIne, ca tot ei au ultimul cuvant de spus

Album pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Sa nu-mi spuneti ca incepeti diversificarea, fi-r-ar sa fie! Asteptati va rog din suflet macar pana la 4 luni daca chiar arde! si daca puteti sa sariti peste morcovi un timp pana se mai intremeaza stomacelele mici si pot elimina corect nitratii...ar fi super! Sincer, hai sa vorbim despre diversificare,(daca e cineva interesat..sa ridice mana ca sa nu-mi bat gura de proasta p-aici) in Romania se fac enorm de multe greseli, nu exista studii serioase despre efectele alimentelor si nici nu se iau in considerare cele straine ca, deh, noi suntem mai cu motz ca intotdeauna si este recomandata diversificarea ca acu' 40 de ani...

Lyly, sa-ti traiasca micul crestin frumos si razacios!

Diana, ti-am simtit lipsa, zau, sunteti taaare frumosi cu totii! Sa ne pui poze cu casutza noua si cum o aranjezi!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Inaioana, multumesc pentru urare Eu sunt interesata de diversificare. De fapt, stiam ca, daca pomenesc de asta vei apare pe aici Stiam ca esti contra, asa ca, abia astept sa aflu parerea ta cu detalii.

Album pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

ma-am linistit
daca e un joc nevinovat...
sa stiti ca la poze ma uit si eu. nu exista poze cu copii care sa nu ma intereseze. deci ... mai nasol e ca nu prea scriu eu pe aici laude la adresa pozelor pe care le-am vazut

LYLY
imi pare rau ca piticotii nostri nu vor sa stea pe burtica. oare chestia asta nu afecteaza inceputurile deplasarii de-a busilea? prin lipsa unor antrenamente anterioare. ma cam framinta treaba asta. dar speram numai la bine.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Adib, eu il mai pun pe burta cand e adormit rau, de poti sa tai lemne pe el...ca atunci nu riposteaza... ca sa se obisnuiasca. Cel mai mult ii place insa sa stea in bratze la mine sau la sotul meu, dar tinandu-si capul singur, rotindu-l in toate partile ca sa vada el biiine de tot ce-i in jur

Album pozici

Mergi la inceput