CIRESE de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

LYLY
Raluca e mai hotarita. nici in somn nu vrea sa stea pe burta.
de stat in brate ce sa spun.. e pozitia perfecta. ma regaseam complet in mesajele anterioare in care se spunea ca orice tentativa de indoire a genunchilor in vederea asezarii a lui mami sau tati (care o tine in brate) constituie motiv de trezire. daca cumva prin apropiere merge un televizor il cautam, ne lipim privirea de ecran si nu facem nici o miscare pina la finalul "emisiunii" interesante, nici nu dormim. din acest motiv tati si maimi sint niste rai ca nu o lasa la televizor.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

si apropo de petit, cred ca vreo 25 de ani de acum lista e deschisa, deci va asteptam.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

adi,n-ai inteles! nici pomeneala de incuscreala, deocamdata cel putin. io vreau ca fi-mea sa ia pe incercate, nu asa, ca-i plac ochii unuia. s-au dus vremurile alea! sa-si faca de cap inainte de nunta, nu dupa. ee, oricum, ce vrem noi si ce-or vrea ei e cu totul altceva...
da tot trag la baietii frumoshi de pe aici ca, deh, ii stiu de cand erau de-o schioapa, stiu "ce e mama lor, ce e tata lor"..

ioana mama, am aceleasi opinii despre diversificare ca si tine, nu intentionez sa ma arunc in straturile de morcovi, oricat mi-ar placea mie culoarea...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ualeo! \ramona, baga-ne si pe noi pe lista lu' kailanu supermanu!! quel bucatzica!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Shori, cat despre slabit, treaba e complicata pe perioada alaptatului dar nu IMPOSIBILA.
Mi-a sugerat Cristina Ioana sa mai deschid un subiect cu alimentatia, de asta data specifica perioadei de alaptare, dar nu stiu daca va avea succes. Subiectul deschis de mine anul trecut "Sarcina si alimentatia" nu a avut prea multe adepte, asa ca...

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici

Cum domn'le sa nu aiba succes?...ca ne facusem gasca serioasa acolo si ne-ai abandonat, tztztztztztztz
Io cre' ca orice fomeie serioasa se chinuie sa slabeasca dupa livrare...si asa ne mai sfatuiam si noi si puneam tzara la cale...
Deci...?

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Oki, deschidem topicu'. Ma duc cu Andru la plimbare si cand ma intorc trecem la treaba...

Album pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

Am scris ditamai mesajul fara sa ma fi logat!
Angelica, emotionant si impresionant tot ce ai scris!
Lacri, superbe pozele de la botez! Chiar ca e o mocutza...
Multumesc fetelor care mi-au urat bun-venit.
Tare smekeri sunt bebeii, ce leagane, ce jucarele, ce cantecele, nicaieri nu-i mai bine ca in brate. Si nu oricum, in mers...
Ioana, daca nu ai luat comanda mea de wrap, eu nu as mai avea nevoie, deoarece imi aduce o cunostinta unul saptamana asta din Elvetia. Daca e prea tarziu sa renunt, spune-mi si astept detalii pentru plata.
Am mancarea pe foc... revin

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelinaliliana/album?.dir=747fre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

lacri sa dai link si aici la subiectul cu slabitelea...i'm in!!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Oki, deschidem topicu'. Ma duc cu Andru la plimbare si cand ma intorc trecem la treaba...

Album pozici

...asa mai merge

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

angelica multumim pentru cuvintele frumoase pe care ni le-ai spus fiecareia in parte! Uite multi de la noi, ai fost super!!!ioana zi-i cu diversificarea ca si pe mine ma streseaza lumea cu sucul de morcovi ca cik n-are cupilu' vitamine daca nu-i dau, mama denaturata ce sunt! M-am contrariat cu toata lumea ca stiam ca nu e bine de acum, mai ales ca al meu papa numai san.Asteptam cu interes discutii despre diversificare!Amonar Kailan e un scump,are niste ochi superbi!Lacri foarte frumoase pozele de la botez, sa-ti traiasca micul crestin razacios!! Si hai cu subectu' ala de slabit k si eu am ramas cu 10kg in plus dupa sarcina..Papa daca ai ramane iar insarcinata ai vrea sa fie tot fetita? Intreb din pura curiozitate ca nici eu la al doilea nu as refuza inca un baietel..dar daca ar fi sa il am si pe al treilea nu mai stiu, cred ca as vrea totusi si o fetitza.
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput