CIRESE de mai-iunie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
Amonar spune:
ANGELICA
Ce frumos ai spus tu acolo..mi s-a facut pielea de gaina.....parca s-ar potrivi exact lui Kailan....

(poze mami,tati si Kailan)
papadie spune:
angelikooo, angelikooo ce-mi facusi mamikooo?:-) ma emotionasi profundamente
acu am vazut si ca ma intrebasi ceva de kk
ce anume? ca eu in ultima vreme sunt mai mult dinte pauza lipsa gaura pe net din cauza de musafiri. atata is de zapacita de cap ca nici pozele de la botez nu le scosei...
arleena - praca tu zisesi ceva de tzatze fleasca- asta e una dintre greselile pe care le face orice mamica alaptatoare. fii atenta: ca sa ai lapte nu tre sa fie sanii tari!!! la un mom dat isi recapata aspectul de dinainte de sarcina (adica mai mititei si mai moi) ceea ce nu inseamna ca inauntru nu este lapte!!! tu nu tre decat sa te mulgi! succese albe:-)
iertaciune-parca tiza mea cristina- mai zicea ceva de kk. da, sofia face la o saptamana, si cand face e mai mult zeama. sorry de amanuntele astea puturoase da tre sa explic ce si cum. ingrijorarea tre sa vie atunci cand kk e tare!
Diana wow asta da realizare felicitari! s-o stapaniti si s-o pop.ulati sanatosi!!! bravo. spor la mobilat:-) acu sa vezi fun cu cautatul de de toate pt casa.
ralucutzo din ce creste bre RAUL asa mare si frumos? te hranesti cu ciucatala sau ai alt secret?:-)
Lacri sa va traiasca proaspatul crestin. Fromos baiet!!![Sofia da din gene]
Mijloku toamnei & Inutza deseara- ma jurui -ca fac pose cu mine marsupiala:-) imi facui un wrap gri din jerseu din ala de tricouri de la Levis. dupa ce termin cu wrapuiala cred ca-l transform in tricouri![]()
mirage sa stii ca fetele mele adorm pe "Du-ma acasa mai tramvai" cu versuri made by papadie ceva in genul: Mititica, mititica cat un fund de randunica![]()
can scoatem raguri cantam: Trecea un rag calare, calare, calare etc:)))
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
26octombrie spune:
diana, nicole e scumpa tare tare, am vazut pozele 
la inceput, eu deschizand si pagina lacramioarei, vad o poza si ma-ntreb "de ce l-o tine pe mocutza in rochita, taman la botez??" dupa care mi se pare mie ca nu prea seamana... sunt la relanti...
arleena, vazui tot albumu'. pe mine ma termina fi-tu, are niste ochi si o expresivitate.. mamamama! cand om ajunge la cluj cu hora e musai sa le aranjam o vedere. dupa cum ai vazut, vanez toti baietii frumosi
lacramioara, splendid! suna-ma sa te laud. cine a facut pozele, sunt extraordinare?!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
papadie spune:
ALDA mei sa stii ca noi intram de-a dreptu la categoria nebuni, ori nebuni ca noi am vrut al doilea copil tot FATA![]()
adela pop FELICITARI si bb sanatos. SI lasa copilu sa doarma cat vrea (zi merci:-))) ) tu numai mulge-te constant.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
virgi spune:
Special pentru Diana
Diana - cum poti sa spui asa ceva??? Sa stii ca eu ma uit mereu dupa mesajele tale..si chiar m-am intrebat mai mereu de ce n-ai mai scris, de ce nu mai pui poze cu micuta ta??
Toti trei sunteti minunati. Tu arati extraordinar de bine. Esti o mamica tare frumoasa. Bebelusa ta e o dulce!!! Foarte frumoase fotografiile.
virgi spune:
Angelica - iti multumesc din suflet. Esti deosebita...am stiut asta de cand ni te-ai alaturat in grup. Ai reusit sa ne faci fericite.
virgi spune:
Lyly - felicitari pentru micutul crestin. Mi-am placut mult fotografiile.
Amonar - ce frumos a crescut Kailan. Arata superb!!!
shoricutza spune:
Diana ai o printesa superba ... este frumoasa rau de tot! sa stapanitzi sanatosi casutza si sa traiti fericitzi pana la adanci batranetzi in ea!![]()
In alta ordine de idei cum poti sa spui ca nimeni nu ti-a simtit lipsa??? iei bataitza! si io am lipsit o gramada si nimeni n-a intrebat daca mai traiesc ... dar ideea este ca in perioada asta orice absenta este motivata ca doar avem bebei care ne solicita 24 din 24 h. io care eram destul de activa cand eram gravida, abia mai apuc sa deschid si calculatorul ....
Te pupic si ca sa nu uit ... si tu arati super ...
Alda n-are rost sa te necajesti, zau asa ... cred ca oamenii reactioneaza in functiile de propriile lor preferinte. Daca te-ai fi intalnit cu mama (de ex) care adora fetizele (si care a facut trei copii ca sa iasa in sfarsit si o fetzita (adica io)) ti-ar fi spus ca esti cea mai fericita mamica din lume si ca trebuie sa fii tare mandra (asa cum si esti dealtfel)! Toti pupiceii din lume ptr floricelele tale frumoase!
Lyly felicitari ptr botez! mocutza al tai ii frumos rau. poate ii facem cunostinta cu Ana totusi (sau trebuie sa stau la coada mare deja?
)... si asa vroiai tu sa vorbim de slabit (desi tu esti slaba, am vazut io!)