Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

monai,
creioanele sunt marca Bic Kids. le-am luat din supermarket de la Gima dar eu zic c-ar trebui sa fie la mai toate magazinele. oricum aveau multe marci de la f ieftine la mai scumpe. nu m-am gandit pana acum sa ma uit dupa dar citisem de o fata ca-i da copilului si mi-a venit ideea. m-am uitat si dupa acuarele ecologice care tot asa ies la spalat dar n-am vazut si oricum e prea mica inca pt ele.
daca nu gasesti imi zici sa-ti trimit unele de-aici.

tot de la gima i-am luat si o vaca nebuna care muge si rade si tremura toata. al meu sot n-a avut ce face si i-a dat-o in mana si n-am mai putut sa i-o luam. si-asa se uita lumea la noi ca la urs ca apasa incontinuu ca sa cante vaca si se auzea tare in magazin.

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

dania,
nu stiu ce sa zic de kk. maria pana la 5 luni facea f moale de 7-8 ori pe zi. apoi a inceput sa faca normal de 2-3 ori. insa la 8 luni brusc s-a constipat rau si nu i-a trecut pana acu 2 saptamani desi am incercat de toate. adica facea tare-tare si-o durea tipa cand facea si de cateva ori s-a si fisurat la fund. de 2 sapt si-a revenit si face iar de 2-3 ori normal.

poate asa e el. daca esti ingrijorata poti sa-i faci niste analize din kk sa stai linistita. eu i-am facut mariei insa nu avea nimic.

mai fetelor eu nu stiu cum sunteti voi dar eu pe zi ce trece parca ma indragostesc mai mult de maria. mi se pare asa de dulce ca-mi vine s-o pup peste tot si s-o mananc. si eu de felul meu sunt o fire destul de rece care nu prea ma exteriorizez. dar asta mica ma termina mai ales dimineata cand e somnorici si cu pantalonii de pijama rasuciti de atata foiala prin pat. nu zic ca e un copil frumos in nici un caz...dar are uneori niste mutrite asa de expresive ca ma termina.

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Apropo... noi avem la 11 luni: 75 de cm. si 11.500 kg. (cu aproximatie ).

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by ema.nu.ela

emaaimee,
super ce zice oani a ta. a mea v-am zis doar buricul stia sa-l arate. asa ca in wk am invatat-o de nas, ochi si gura. e f incantata. dar de facut nu face ca nici un animal desi eu am tot facut ca toate alea. parca o data a facut ca oaia dupa ce am behait eu de nu mai puteam.
eu ii cant mult "all mac donald have a farm" si-i arat animalele din carticele si fac ca ele. acum i-am cumparat si un "animal keyboard" care avea multe animale insa dupa o zi deja s-a bushit difuzorul sa vad daca oi gasi sa-l schimb. plus e innebunita dupa filmuletul Baby Einstein A Day on the Farm.

hai sa va arat ce jocuri dragute cu animale a descoperit ieri sotul pe fisherprice:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=30&e=gamesLanding&mcat=game_infant,game_toddler,game_preschool&site=us

cele de la toddler sunt super. cred ca oana deja stie sa le faca ;) sa ne zici daca i-au placut.

mamica de maria, 1 an si 1 saptamana

f frumo jocul cu animale,mersic.Oanei i-a placut mult si deja face ca unele din ele,noi in romana stim sa facem altfelOanei nu ii place prea mult Ol'Mac Donald had a farm.in schimb ii place In padurea cu alune.si Baby Einstein,orice de la ei.am si o carte de la B.E.si ii place si aia.
vad k se vb despre kg copilasului,Oani are 9.540g acum,cred ca nu o sa mai ia ceva vreme k iar nu papa mai deloc,k ii ies caninii

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

mersic,Diana,nu merge yahoo sa pun poze,imi apar iar cu x,le-am pus si sters de 3 ori,sa fie yahoo asa aglomerat
Emanuela,f frumo pozele cu mancacioasa mica
dra mea se lupta iar cu caninii si ma killaresete again,nimic nou sub soare

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Dania,fata mea avea scaune asa dese cand i-au dat dintii sau cand a avut gastroenterita.multa sanatate.
Diana,sa-ti fie de bine.si eu m-am tuns vreo 10cmma oftic k nu pot pune poze,k vreau sa ma laud.pune tu poze dk merge yahoo sa te vedem

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna tututor! Am lipsit ceva timp de pe la voi, nu ca mi-ar fi simtit cineva lipsa dar ziceam si eu asa Am avut probleme cu netul o sapt si ceva si am fost varza cu nervii din cauza asta.

Urez LA MULTI ANI cu sanatate tuturor bebibiclor care au facut si fac un anisor in perioada asta si mamicilor care mai adauga un an la ceilalti

Multa sanatate si sarcina usoara mamicilor noastre eroine cu bebe 2 Anis, Albinutza si vad ca mai avem o mamica noua Geaninaelena sa fie intr-un ceas bun si multa sanatate!!!

Am apucat sa vad pozele cu Ingrid tare scumpica e. Anis felicitari pt bebe doi care e tot fetita Si am mai vazut-o pe Maria ta Emanuela, care e o haioasa si o scumpa si ea. Cu tortul e de belea. Iar pozele cum papa ea cu mana spanac ...cred...cu ciolan...e de coma.

Dania si eu am avut prob asta cu Andrei cand i-au mai dat niste dinti pe sus, dar apoi s-a reglementat din nou si acum face de 2-3 ori/zi.

Vad ca bebelinele noastre de un an fac niste alegeri tarznet de pe tavite Bravoooo!!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mey fetelor, intru si eu io ca omu dupa vreo 2 sapt de pauza si ce vaz??? Se tunde toata lumea pe aici!!! Hop si eu! Tocmai m-am tuns nitel azi ca aveam buruieni prin par. Ma rog eu nu am cu ce ma lauda ca nu aveam nici parul lung si minunat al Dianei sau ca al Ancai des asa...eu am trei fire si trei paie insa vad ca am zeci de firisoare de nu mai sta nicium arata ca o matura pt ca se regenereaza ....cica...doamne ajuta! Hai ca mi-am pozat putin moaca si freza acum ca e foenata nitel si v-o arat in albumul Diverse. Facute de mine solo!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Ema.nu.ela, esti tare draguta, dar am sa mai caut, sigur voi gasi si pe aici. Cat despre copii, nu-i asa ca scot ce e mai bun in noi? Si mie Maria mi se pare tare, tare draguta, dar pe bune ca eu n-am vazut niciodata un copil care sa nu fie frumos(desi am auzit pareri din astea), copilasii au o dulceata care ii face pe fiecare in parte frumosi.

Diana Mirela nu fi suparata, parul creste repede. Si eu m-am tuns inaite de a pleca la mare, n-am nici nervi, nici timp sa-ngrijesc un par lung.

Corbioana, imi place mult freza, da parului tau volum(suna ca reclama, dar pe bune ca asa mi se pare).

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

FELICITARI pentru noile look-uri: Diana Mirela, Emaaimee, Corbioana (careia i-am vazut si pozele, arati super cu noua "freza" ). Pupicei la toate.

Fetele, voi ce credeti de greutatea lui Robert? E prea mult la 11 luni?!?...

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE

Mergi la inceput