Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Cryna, bun venit in clubul umflateilor, edutzul meu la 11 luni avea aproape 13.500...eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji...e un baietel care asimileaza tot la cota maximafrumosul umflatoi dulce

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Mersi mult Joker, pentru linistire ! Imi cam faceam griji ... Pupicei lui Edutz.

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Noi vom merge la culcare ...Daca nu ne mai "auzim" in seara asta ...Va zic noapte buna si somn usor la toate!

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE

Mergi la inceput

hihii...am zis eu ca a dezertat toata lumea...noapte buna, copii si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mari, mi-ar face mare placere sa le facem cunostinta copiilor. Dar trebuie sa spun ca noi suntem promisi lui Oani a lui Emaaimee.

Simona, trebuie sa recunosc ca l-am cam fortat. Ma tem ca a mai slabit in perioada aia. Slava Domnului, acum mananca.

Am vazut poza cu Maria cu ciolanul . Si mami, sa nu mai zici ca nu e fetita frumoasa. E foarte frumoasa! Nici nu stiu cum poti sa zici asta. Eu una mereu imi vad baiatul frumos.

Dania, Tudor face kk de 3 ori pe zi. Mie mi-a dat la un moment dat dr. sa ii dau Biotics ca sa-i regleze scaunele. Cred ca i-am dat doar 3 zile, deci n-a functionat. Totusi 6-7 ori pe zi e cam mult. Ar fi mai bine sa mergi la medic cu el. Ia bine in greutate?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Neataa....ce frumos a fost azi noapte...racoare si bine...si edutz a adormit la 00.00iar eu la 4.00 nu am mai avut somn, se cunoaste ca se apropie examene...

Eu ma apuc cu spor de scanat poze in continuare si de tocit ce a mai ramas de tocit...

O zi frumoasa,daca mai apuc mai scriu...

Cuscraaaaa, pe unde esti?Sper ca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce fac fetetele?
Sa va fie de bine cu noile tunsori! Astept si poze!

Eu sunt mai bine acum.sper.
Am vb cu dr deocamdata ne-a dat interzis la albusul de ou.Aseara i-am dat iar lapte pasteurizat, l-a baut fara probleme.

AniS 16+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

caterina,
la slanic prahova ati fost? ati stat la vreun hotel? vroiam si noi la un moment dat sa mergem. noi avem un unchi cu o vila acolo insa nu stiu exact ce conditii are ca n-am fost niciodata la el. noua ne place tare mult la slanic, dar ma gandeam ca bebe mic n-are voie in apa sarata. dar vad ca al vostru a stat in piscinica proprie.

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

sa nu dati cu rosii in mine, dar eu am vazut si bebei mai uratei. de ex in wk am fost la niste prieteni cu bebel de 3 luni...si asa de uratel mi s-a parut...desi parintii amandoi sunt f draguti. cred ca totusi cand o sa se faca mai mare o sa-si schimbe fizionomia. da altfel era simpatic cum facea oac-oac cu gura mare si-si baga pumnii in gura :)
mie nici nu-mi plac oamenii prea frumosi. mi se pare ca te intimideaza. imi plac oamenii interesanti, care au ceva deosebit: ochii, parul, gura, nasul. din pacate eu am trasaturi f regulate si nimic deosebit. am urat asta mereu.

dar bebeii sunt intradevar tare dulci mai ales daca sunt ai nostri ;)

n-am facut bine c-am invatat-o pe maria unde e nasul. aseara am intrebat-o unde e nasul si m-a apucat tare de nas si si-a infipt si un deget in nara mea da rau de tot ca mi-a dat sangele. apoi toata seara a atentat la tamponul de vata din nara mea :)
si tot aseara a zis de 2 ori bye-bye da clar de tot . dupa ce zicea cainele de plus cand apasa cu mana pe piciorul lui.

apropo de lapte, un motiv in plus pt care am ramas pe laptele praf: intr-o zi am incercat sa-i dau din celalalt. si i-am facut un bibe de 100ml lapte praf si unul de 100ml de lapte lichid. i l-am dat pe cel praf. abia am reusit sa i-l scot din gura cand s-a terminat. si apoi i l-am bagat repede pe celalalt. a baut ea cam 30ml din el, l-a scos afara si a luat bibele gol de lapte praf si tot sugea aer din el. n-a mai fost chip sa-i dau din celalalt asa ca i-am mai facut niste lapte praf. la masa urmatoare i-am dat numai lapte lichid ca eram curioasa daca-l accepta. si l-a baut pe tot de foame cred. dar asa comparativ se pare ca-l prefera la gust pe cel praf desi ambele sunt cu gust de vanilie, dar ala praf are si cereale si banane.

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza tuturor!

Monai, Cryna va multumesc pt aprecieri se pare ca e plin sezon de tunsulici in zona Am facut si eu ce s-a putut, ca nu am prea mult par si vb ta Mona am incercat sa dam putin volum de unde nu e...
Asteptam poze cu Diana si noua freza!!!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput