Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 22
Dianami spune:
Anis, multa sanatate, ai grija de puiul mic! 
Cati, f. frumoase pozele, Alexia arata super
, se vede ca v-a priit! Plecati tot acolo?
Emaaimee, felicitari pt. alegeri! De asemenea, si pt. vocabularul lui Oani
. Asteptam poze!
Mona, bune dimensiuni! Pupam Sariciul sa-i treaca repede efectele vaccinului! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Tethys spune:
Cati, am reusit sa vad pozutele... Tare frumoasa printesa ta!!! Ce de-a palariute are micuta
... si ce bine-i sta cu toooateee
! Ce mandra-i mami cu ea, nu-i asa?!? Sa-ti traiasca! Pupicei
!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
joker spune:
La multi ani, Lucas Paul! 
La multi ani, Alexandru Adrian! 
Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii celor dragi!

Noi ne-am intors, a fost superb...azi ne-am schimbat si providerul de net ca mergea tragic netul cu celalat...deocamdata e multumitoare viteza...
Am citit povestile vostre de la petrecere...ma bucur ca petrecurati frumos...
Diana, imi luasi gandul...eu vroiam sa ma tund scurt...
da scurt de tot...
Ma bucur ca v-au placut pozele...azi sper sa le termin de scanat pe celelalte din perioada sarcinii si dinainte si sa le modific si sa le postez.
Acum iesim si noi putin pe afara ca e racoare si frumos
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
ema.nu.ela spune:
simona,
eu tot termometru braun am. e normal ca daca a dormit pe o ureche sa fie temperatura mai mare in urechea aia. in cazuri de-astea se ia din cealalta ureche. si se ia de 2-3 ori si se face media cum a zis si emaaimee.
diana,
n-am fost inca. era maria prea traumatizata de la gaurile din urechi asa ca am zis sa asteptam wk viitor.
nu stiu ce s-a intamplat cu mandra mea dar de vreo saptamana mananca si bea f bine. inainte de raceala ajunsese sa bea doar cate max 100ml lapte seara si dim. si-atunci am trecut-o pe humana 3 desi am zis ca n-o s-o fac dar eram disperata. si dupa ce i-a trecut raceala a inceput sa bea f bine. acum bea cam 200-230mil dim si seara.
pediatra mi-a dat liber la Humana junior. dar deocamdata raman la asta praf ca vad ca-l bea f bine si a scapat brust si de constipatie. de unde facea greu de tot 1 data la 2 zile, acum face de 2-3 ori pe zi normal. nu stiu daca e de la lapte dar ma bucur asa de mult ca tare se mai chinuia.
cat despre mancare: a inceput sa manance si branza (i-am luat cas). si-i pun si ricotta in piureul de fructe. si ieri de ex i-am dat niste copane cu putina carne pe ele si-a ros la ele de m-am spart de ras. nu vroia sa le mai dea jos din mana. luase unul intr-o mana si altul in alta. o sa pun niste poze.
a si e innebunita dupa kiwi. l-a mancat cu tot cu seminte n-am mai apucat sa le scot.
si a inceput sa manance singura cu lingurita. sunt f mandra de ea desi se face ca un purcel.
plus ca merge din ce in ce mai bine sustinuta doar de manute. m-a cocosat wk asta.
sper ca daca am laudat-o acuma sa nu-si dea in petic ca alta data chiar n-o mai fac.
mamica de maria, 1 an
ema.nu.ela spune:
am pus niste poze cum mananca maria ciolan. maria
e pe la sf albumului de 1 an unde e o poza si cu tortul. la mancat cu lingurita am doar filmulet.
am uitat sa va zic: i-am cumparat creioane plastifiate care nu pateaza hainele si nici pielea. a fost f incantata sa mazgaleasca cu ele.
dania.nicol spune:
Am si eu o intrebare : ![]()
De ce face Sebi KK de multe ori pe zi (cam 6-7)?
Nu are diaree si nimic altceva, mananca bine este vioi si pare ca se simte bine.
Mai este cineva in situatia asta?![]()
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
dania.nicol spune:
Si eu vreau sa ma tund, ca prea am parul valvoi
dar nu stiu cand o sa mai ajung.![]()
Pupici la mamici si pitici 
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
MONAI spune:
Ema.nu.ela, e mortala Maria
si seamana cu tatal ei, cel putin la nas. Am dat si de retete, norocul meu, ca tocmai vroiam sa te-ntreb de supa de rosii(eu pentru noi o fac si cu galuste si folosesc bulion de casa, dar am sa-ncerc asa cum ai facut tu - btw, sotul meu o mananca cu foarte mult zahar, el isi pune intotdeauna in farfurie). Si te mai intreb de creioanele plasticate, pe unde as putea sa le gasesc? M-am uitat chiar zilele trecute in cateva librarii si n-am vazut, in schimb am ochit o tablita magnetica, din aceea pe care se poate desena si apoi se sterge, dar mi-am zis sa mai caut, ca era cam scumpa
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
joker spune:
ema.nu.ela...am vazut poza....
dulce mancacioasa...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
Tethys spune:
Ema.nu.ela, pupam
floarea dintre flori
! Tare-i place sa fie mozolici
... si-i plac oasele
... S-a inaltat multisor intr-o luna... ca parea mai plinuta la 11 luni
. Pupicei
si
felicitari
.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE