Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Anis, ne pare rau de ce ti s-a intamplat ! Sanatate multa si mult succes sa nu aiba micuta nimic! Pupici la toate trei fetele!
Iar legat de lapte... in ultima perioada, nici Robert nu mai bea ca inainte ... cum zice si Corina, nici al meu nu aduna 300ml/zi... ci doar un 250 ml/zi... Bine ca sunt sanatosi. .
Edit- Azi se pare ca mi-a mancat totusi un 320ml de lapte ... Dar, nu-i tot timpul asa... Ca inainte imi manca si 400ml/zi...Mda, se pare ca au perioade ...
si pe Ingrid.

Simonaci79, am disparut si eu aseara... dac-am vazut ca nu-i miscare... m-am dus la nani ... hi,hi,hi ... .

Aldebaran, multumim frumos ! Ei... se juca si el cu sticla de bere ... ca-i mai bun ce are mami ...

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Caterina71, eu nu pot vedea pozele ... imi da "page not found" ... De ce?!?

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Anis, pupam bebelusha mica de la mami din burtica, eu acu am vazut ca-i tot fetita! Sa fiti cu totii sanatosi! Cred ca-i tare mandru sotul!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze...
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">din concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Geanina Elena, felicitari pentru puiul mic! Sa fiti sanatosi, si tu si minunea ta, ca nu cred ca stii inca ce-i!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze...
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">din concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sa va spun ce a ales Oani la motz in ordinea urmat:

• cardul
  • pixul
  • un ceas cu bratara

deci va fi magnat bancar ca le include pe toate(card,pix musai si va f si cocheta k e trasatura de familie de la mami si tati)
pusesem si poze,dar nu stiu de ce nu se puteau vedea,erau cu x pe elele-am sters si pun acum.

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

anis,sa fii sanatoasa si tu si bebitza din burtica si sa nu mai faci bube.sanatate si lui Ingrid bineinteles.f bine papa Ingrid,Oani de abia are 2 mese principale si gustari dk vrea ea.si mesele tot dk vrea ea
Simona,mersi.nici Oana nu vrut sa faca ca animalele imediat,noi am inceput cu ham-ham si toate alea de pe la 10 luni.si la inceput nu vroia carticelele,le arunca si a ajuns sa ii placa mult sa citimtermometru Braun avem,oscileaza si la noi temp cu cateva subgrade,ii iau de vreo 2-3 ori si fac media.
Cati,v-am vazut pozele noi,ce de cutitze are Alexia,e o scumpa

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dania.nicol

La multi ani!
puiutilor care astazi sarbatoresc 1 anisor

** LUCAS PAUL ** [ gabirus ]

** ALEXANDRU ADRIAN ** [ cocoloasha ]

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

subsriu si eu la urare,sper sa nu te superi,dania

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Sa traiasca baieteii nascuti acum 1 an, Lucas si Alexandru.

Cati, m-am distrat cu pozele din concediul vostru, Alexa arata super bine. Si noi avem palariuta de soare ca aceea vernil, doar ca e roz.

Sariciul meu e tare maraita de cand am facut vaccinul, nu-i deloc in apele ei, plus ca mi s-a parut ca a crapat gingia la D6(noi suntem de 2 luni tot cu 5 dintisori, dupa ce ne-au iesit 3 intr-o luna).
Cred ca si-a si schimbat programul, azi-dimineata s-a trezit la ora 9 si acum la ora 14 am culcat-o, dar era rupta de oboseala.
Am uitat sa va spun ca am facut masuratorile sambata si are 10.180kg si 79.5 cm lungime.
In rest e bine, mananca bine (am revenit iar la 3 mese solide, 2 de lapte si am introdus si-o gustare). Eu am inceput sa-i dau din mancarea noastra(fac ciorbe simple, cu multe legume sau din ceea ce fac la gratar sau in cuptor), prin urmare si sotul e fericit ca mai da si el de mancare gatita in casa asta.
Va pupam, m-am apucat de randuit prin casa ca ne pregatim de plecare in WE.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna, fetelor!

Eu am comis-o azi , faceam dus de dimineata si m-am enervat pe par, dar rau de tot, nu stiu cum sa va zic. L-am uscat frumusel si am fugit la coaforul din colt unde...l-am tuns cam 30 de cm . Asa ca acum il am pana la nivelul omoplatilor. Mi se pare asa de scurt...

Apropo de tuns. Emanuela, ai dus-o ieri pe Maria la Ciufolici? Aseara la stiri, pe protv parca, mi se pare ca v-am vazut, eram sigura ca este Maria, dar astept confirmarea ta . Daca asa este, am vazut ca era cumintica, a stat la ferchezuit .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Lucas Paul!
La multi ani, Alexandru Adrian!

Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii celor dragi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput