Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 20
Simonaci79 spune:
Vad ca e tare liniste pe aici asa ca ma retrag si eu ca nu vreau sa vb singura!!!! (Cryna vad ca si tu ai fugit, chiar nimeni nu mai este, ti-am luat eu locul la stat de una singura pe aici....
). Noapte buna, linistita si racoroasa tuturor!!!! Pupici!
anis spune:
Unde sunteti fetelor???
Eu i-am dat, la sfatul dr, pt prima data azi lapte Milli, de 3,5% , a baut fara probleme.Dr ne-a dat voie sa pape orice, in fara de prajit ,ciuperci ..si parca mai era ceva.
Chiar am uitat, oua intregi cu albus au voie?
Cu laptele ea a zis ca, categoric cel praf e superior celui pasteurizat ,dar ca e bine sa ii dau din amandoua.Si asa am sa fac.
Altceva sa va zic programul lui Ingrid:
cand se scoala :
9-10 masa de fructe/fructe maruntite/orez cu lapte/lapte cu cereale
13-13.30 - pranz: masa de pranz..orice, ieri a mancat dovlecei umpluti cu ficatei,azi spanac cu usturoi si ou..
14 - somn
16 - trezire
17..o gustarica :cascaval , supa, etc, iaurt cu fructe
19- cereale, branza cu smantana, branzica de casa etc..
21.30-22- lapte 300ml
22.22.30 somn pana dimineata la 9-10.
De ce am scris programul..sa va intreb ,mai sunt copilasi care beau doar un singur bibe de lapte? dr a zis ca e ok, ca are perioade sau ca trebuia sa schimb laptele, ceea ce am si facut.Oricum ea are destule lactate /zi, dar ma refer doar la lapte.
AniS
16+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Aldebaran spune:
Buna seara!
Iar intru asa tarziu, vad ca m-am abonat la program de noapte.
Anis - eu stiu ca de la un an copiii au voie si albus, dar eu cred ca mai astept vreo luna ca-s mai paranoica, oricum al meu nu se omoara dupa ou.
Intrebai de laptic, Ingrid bea un singur biberon dar bea destul de mult, Aris nici cu cele 2 bibe (dimineata si seara) nu aduna 300 ml si oricum vad ca fetita ta papa si orez cu lapte, branza, iaurt, asa ca nu-ti face probleme, e OK.
Pupici lui Ingrid si bebelusei mici, sa-ti treaca repede alergia.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete
Aldebaran spune:
Cryna - am vazut filmuletele tale ca eu nu le vazusem, nici nu stiu cand le-ai pus si m-am amuzat tare mult.Stii care imi place cel mai mult? Ala cu funduletul. Da' ce-i dadeai lui Robertel sa bea din sticla
?
Azi am facut o descoperire extraordinara:
o mancare care-i place lui Aris si nu contine iaurt: mamaliga(acu' ca m-ati invatat voi) cu branza de vaci. Nu mi-a venit sa cred ca mai incercasem eu dar nu-i pusesem sare ca de', era mai mic si nu-i placuse, bineinteles.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by andre_eatu ce ai?
Inca nu stiu, cand vin din CO o sa ma programez la echo morfologica, adica la sf lui august
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' la 1 an
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
12+ SamburikaParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
dania.nicol spune:

La multi ani!
puiutilor care astazi sarbatoresc 1 anisor
** LUCAS PAUL ** [ gabirus ]
** ALEXANDRU ADRIAN ** [ cocoloasha ]
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
dania.nicol spune:
Buna ziua ! ca dimineata nu prea mai e la ora asta.
Ce mai faceti?
Noi suntem bine. In Weekend am fost in plimbare la Gradina Zoologica.
Cam dezamagiti
de ce am vazut acolo. De fiecare data cand mergem sunt in amenajare(cand or mai termina odata)
. In rest piticii au fost bucurosi, au dat de mancare la animale, am facut fotografii, ne-am amuzat de batranii ursi, de ponei, de ratoni etc.
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
ema.nu.ela spune:
emaaimee,
super ce zice oani a ta. a mea v-am zis doar buricul stia sa-l arate. asa ca in wk am invatat-o de nas, ochi si gura. e f incantata. dar de facut nu face ca nici un animal desi eu am tot facut ca toate alea. parca o data a facut ca oaia dupa ce am behait eu de nu mai puteam.
eu ii cant mult "all mac donald have a farm" si-i arat animalele din carticele si fac ca ele. acum i-am cumparat si un "animal keyboard" care avea multe animale insa dupa o zi deja s-a bushit difuzorul sa vad daca oi gasi sa-l schimb. plus e innebunita dupa filmuletul Baby Einstein A Day on the Farm.
hai sa va arat ce jocuri dragute cu animale a descoperit ieri sotul pe fisherprice:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=30&e=gamesLanding&mcat=game_infant,game_toddler,game_preschool&site=us
cele de la toddler sunt super. cred ca oana deja stie sa le faca ;) sa ne zici daca i-au placut.
mamica de maria, 1 an si 1 saptamana
Tethys spune:
'NEATA!
"LA MULTI ANI!"
1 ANISOR: LUCAS PAUL [gabirus], ALEXANDRU ADRIAN [cocoloasha]!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
caterina71 spune:
La Multi Ani! Printeselor si nazdravanilor care au aniversat anisorul in ultima saptamana, cat am fost noi plecate! Sanatate maxima, mult noroc in viata si sa-I faceti mereu fericiti pe parinti!
Noi ne-am intors aseara, de dimineata am spalat hainele fetei si cum nu-I soare am inceput sa le usuc pe calorifer. Ca a fost asa de bine in vacanta, ca maine mai plecam 1 saptamana tot la Slanic. Fata s-a simtit super, a mancat foarte bine, a dormit asemenea, s-a balacit in piscinuta… a pus ceve grasimuta pe ea… asa ca azi rezolva sotul ce trebi avea urgente la scarbici si maine o taiem iar.
Am pus pozele www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">din concediu aici, asa ca daca vreti sa vedeti cam cum ii acolo, ca poate va surade ideea, poftiti de le vedeti.
PS: am facut modificarea, gresisem initial adresa, sorry...
Cand adorm fata de pranz mai vin p’acilea.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze...

tu ce ai?