Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 19
emaaimee spune:
urez si eu fetitele dragute

am vazut si pozici cu Edutz si fam lui![]()
de fetitza
cu funditza,zisa piticotul urias umblaretzm-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Joker, vazut poze de familie de iedutzi
, sunteti frumosi tare. Am admirat si indemanarea ta artistica, cred ca ai hobby-uri tare placute si in mod sigur relaxante
.
Fetele, Ella nu a mai scris demult, sunt plecati in concediu?
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
emaaimee spune:
multumim mult de urari de 13 luni
am facut si noi vaccinul pe 2aug,ca uitase dr
si i-am reaminit eu.a avut reactie la vaccin,am stat cu ochii(term pe ea)i-am luat temp din ureche f des,a avut si 38.8
tare nasol a fost,maraita tare scumpa de ea.
am vazut si pozele cu Ingrid si mami

Simona,mersic
Mari,f frumos ai scris povestea Yasminei,sa va traiasca comoara
Mona,sa va traiasca Sari si sa fiti fericiti alaturi de ea
noi am avut o zi tare frumo ieri,motzul,o sa pun poze.
dra mea stie o groaza de animale si face ca multe dintre ele,vorbeste mult si deja zice cuvinte scurte:Oana e Ana,la bebe zice baba,masina e br,catelul e ham,cioara e cra-cra-cra,gasca e ga-ga-ga,bufnita e buhuhu,zice Ela(pisica),cartea e ca'tea,toba e bum bum,vioara e ta-ta,canta tralala,etc.
www.babycentre.co.uk/toddler/development/speechandlanguage/milestonetalking/" target="_blank">talking
www.babycentre.co.uk/baby/development/socialandemotional/understandingwords/" target="_blank">understanding words,behaviour&concepts
www.babycentre.co.uk/toddler/development/monthbymonth/13months/" target="_blank">Your 13-month-old's development
de fetitza
cu funditza,zisa piticotul urias umblaretzm-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
brianamica spune:
Neata ! 
MULTUMIM MULT FETELOR CARE NE-AU URAT LA MULTI ANI DE ZIUA ANEI !
Petrecerea a fost super, "deranjata" doar de o ora de furtuna (ca noi am facut la curte), Ana si-a bagat manutele in tort si a fost foarte nedumerita cand i s-a cantat "Multi Ani Traiasca". Insa, nu s-a speriat deloc (spre deosebire de Ela care a plans mult atunci).
A alees de pe tava o lupa care arata ca o carticica micuta (care am pus-o noi teoretic in loc de seringa sau altceva ce ar trage spre biologie-chimie), bani si cheile de la masina ! A mai luat ea a 4-a oara si pieptanul, dar din ce stiu eu nus e pune !
A fost o petrecere mititica, in familie. I-am luat de ziua ei o tricicleta din aceea cu umbreluta si a fost FOARTE incantata. Au facut toti ture cu ea prin curte !
Au mai fost 3 copilasi mai mari (aproape de varsta Elei) care evident au topait pana i-a luat plansu la plecare de obositi ce erau .
Va pup si inca o data MULTUMIM de urari....si imbratisari calde pentru mamici speciale pentru mine (stiu ele care sunt........
) !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Tethys spune:
Heeeiii! Da chiar nu-i nimeni pe aici
?!? Sunteti plecate toate
?!? Atunci pupici
... si... pe mai tarziu
.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
Tethys spune:
Poate de aia ne-a fugit o steluta
... Ca-i putina activitate pe aici
...
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
anis spune:
Fetele sa va zic ce am patit si eu.
Dupa cerclaj mi s-a dat tratament cu Ospamox, am luat 1 z, si aseara m-am trezit ca ma mananca pielea ingrozitor,la picioare, maini, incheieturi, n-am dormit mai deloc.
Sun dr , si imi zice sa ma duc la dermatologie dimineata.
Initial m-am gandit ca am luat ceva raie din spital, sau ca e de la mancare.
In fine, ajung la spt Colentina la dermatologie, si e urticarie acuta din cauza medicamentoasa, mi-a dat ceva cu care sa imi dau si asta trece cam in 10 zile, ca antihistminice nu pot sa i-au ,fiind gravida.
Am insistat sa-mi spuna daca asta afecteaza bebe .Mi s-a zis ca nu.Sper sa fie asa ca mor ...
Mi s-a mai spus ca femeia gravida dezvolta diverse alergii, in timpul sarcinii si ca e de ajuns si o jumatate de pastila si poti face diverse reactii.
Avem control in 7 z, eu o sa ma duc ceva mai devreme pt ca sapt viitoare plecam la mare 2 sapt la bulgari.
Ma rog sa ii fie bine bebelinei si sa pateasca nimik de la asta.
Plus ca azi cred ca am simtit pe bb...cam zdravane lovituri pt 16 sapt. , dar eu sper sa fie ea.
AniS
16+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Si urez din tot sufletul copilasilor care au facut 1 anisor in ultima vreme ,un MARE MARE LA MULTI ANI! Sa fie sanatosi frumosi si sa aibe noroc!
AniS
16+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Simonaci79 spune:
Buna seara!
Wow, ce liniste e pe aici azi.....
Emaaimee- felicitari pt petrecerea reusita si pt dra isteata care stie atat de multe cuvinte! (si sa stii ca nu glumesc, chiar va felicit!!!!) Vreau sa te intreb si eu ceva! Ce term de ureche ai? Eu am de la scala si nu sunt deloc multumita de el, arata in general cu 0.5 mai putin dar asta nu ar fi o problema daca nu ar arata cateodata chiar ca cel normal ba mai mult, cand Mario a dormit pe o urechiusa si s-a incins si i-am luat chiar din urechiusa aia arata cu 1.5 mai mult!!! La fel e si al tau? Am inteles eu ca sunt relative dar chiar asa.... Pupici multi Oanei sa-i treaca repede febra si sa nu mai aiba nici un efect neplacut!!!!
Briana- felicitari si voua pt petrecerea frumoasa! Si sa-i dea Dumnezeu Anei mult noroc si succese in meseria pe care o va avea!!!! (oricare ar fi!) Pupici multi pt fetele cucuiete!!!
Monai- si eu intrebam de Ella zilele trecute! Ce o fi cu ea? Pup Sariciul mic!!!
Anis- imi pare rau ca ai avut probleme, eu iti tin pumnii sa fie totul bine si sa nu fi patit nimic bebelina ta!!!! (nici eu nu cred sa fie ceva, si eu am auzit ca in timpul sarcinii poti face f repede alergie de la ceva, mancare, medicamente, etc. Pupici si sanatate multa de tot. Si felicitari pt miscarile bebelinei active (cica la a 2-a sarcina le simti mult mai devreme asa ca probabil ea a fost!!!!) Pupici!
Simonaci79 spune:
Acum vreau sa urez si eu La multi ani baieteilor care implinesc maine un anisor (ca sa mai echilibreze un pic balanta!):
LUCAS PAUL (gabirus)
ALEXANDRU ADRIAN (cocoloasha)
Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!!!!!