Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 18
dania.nicol spune:
Joker - am vazut toate pozele Edutzului vostru. Este superb in toate. Cred ca nu mai puteti dupa el. E un scumpic, manance mama de dolofanel frumos. Sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos.
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
valcampan spune:
A scapat puiul meu de enterocolita ! S-a vindecat , e vesel ca de obicei, mare maestru la mersul de-a busilea. Maine plecam la mare. Am putine emotii, nu stiu cum se va simti David, parca mi-e teama de plecare. Sa fie din cauza faptului ca sunt doar eu cu mama si David ? Nu stiu dar sper sa fie totul ok.
O perioada de zile nu am sa mai fiu pe aici, am sa citesc la intoarcere ce ve-ti mai scrie.
Multumim mamicilor care ne-au urat concediu placut si felicitari mamicilior pt povestile scrise. Eu inca nu pot sa scriu povestea nasterii lui David pt ca eram tare suparata pe atunci. Intreaga perioada m-am luptat sa nu pierd sarcina, am incercat sa-l inteleg pe tatal lui David , aveam multe motive de suparare si incercam ca puiul meu sa nu fie influentat. Pot sa spun ca am reusit sa am un baiat chiar tare vesel (vis a vis de maicasa)si de dragul lui am sa scriu si eu povestea aparitiei lui cind voi aveam putin timp.
Urez si eu LA MUTI ANI SARBATORITILOR DIN ACEASTA SAPTAMINA SI SAPTAMINA VIITOARE ! Sa fiti mereu sanatosi si voiosi ! Pupici pt toti si din partea lui David
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
joker spune:
Lume, noi o sa lipsim duminica, asa ca va pupacesc si va urez la multi ani cu anticipatie...ne ducem pe camp, la cules de flori, la mancat lapte proaspat de capra si la dormit sub umbra copacilor....PLECAM LA TARAAAA.....
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
joker spune:
pai vaz ca numai eu scriu pe aici...cred ca ma duc si eu sa bag un somn, copii...nopti bune si albe![]()
joker spune:
vroiam sa scanez si pozele cu edutz burtica dar nu mai poott...nu mai am stare de somn
se trezeste piticania, am plecat, si asa monologhez....as usual...ma duc pe la cabinetul psi, sa deschid subiect nou...alone in a crowd
Aldebaran spune:
Buna seara fetelor!
Uitati ca am aparut si noi p-aci, chiulangii de noi, sper sa nu ne dati afara din cauza absentelor.
Am vazut si eu un Edutz dulce, balacit si cu ochelari de soare
, simpatic foc.
Joker, am deschis si albumul mamicii talentate si am vazut niste desene tare frumoase acolo.
Io n-am somn acu', ma pregatesc de noapte alba ca sigur se trezeste Aris mai pe la 3 incolo (e ora lui) ca am vazut semnele prevestitoare: a adormit la mine in brate cu nervi, agitatandu-se si lovind cu piciorele in canapea
.
Cineva zicea despre puiuti ca trebuie sa stie la varsta de un an toate partile corpului. O fi exagerat sau e al meu mai fraier ca nu stie decat nasu'( da'l stie in 2 limbi, cred ca asta l-a epuizat de tot, nu mai are resurse pentru altceva), adica il arata cand il intrebi, sa nu va inchipuiti ca il denumeste (oare asta o fi vrand sa zica doctora aia, sa le si denumeasca
?)
Daca-l intrebi de gura face ca pieile rosii, duce mana la gura si face uaa, uaa, stiti voi cum, dar nu stiu daca asta se pune..nu cred..
Fetele, lamuriti-ma si pe mine ce e cu stelutele alea si cu voturile la subiecte ca am cautat peste tot si logata si nelogata si n-am gasit nimic, cine voteaza si unde
?
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete
Simonaci79 spune:
Buna seara pe racoare....
Monai- asa este, ai dreptate, nu prea meita sa mai plecati...Sper ca se simte bine Sariciul si nu are nici un efect neplacut de la vaccin! Multumesc si eu pt urari. Lui Mario...cred ca ii fac degeaba analizele ca de la gat e mai mult ca sigur! Oricum azi, multumesc lui Dumnezeu a fost mai bine, a papat bine si nici nu a avut febra mai mare de 37.5! Pupici multi si voua!
Joker- Am vazut si eu pozele, tare frumoase, iar puiul tau grasunel si frumusel tare simpatic!!! Cum doarme el in orice pozitie... si la oglinda mi-au placut pozele. Iar clop din acela avem si noi si abia am reusit sa-l invat sa-l lase mai mult de o sec... poate repar si aparatul sa-i fac si eu poze... Pupam baiatul frumos! Si mamica talentata!!! Si distractie placuta la tara!
Ema.nu.ela- felicitari pt vaccinul fara probleme si pt cercelusi...eu pupam fata sa treaca durerea dar mai bine acum decat cand e mai mare... Iar cu partile corpului...nici mario nu stie deloc, e drept ca nici eu nu am prea lucrat la partea asta si poate sunt inconstienta dar nici mari probleme nu imi fac.... Sper sa nu fie vreo problema... Pupici multi!
Vali- inca o data concediu placut!!! Si pupici lui David ca a scapat de boala si sa fie cuminte la mare!
Corina- nici eu nu stiu ce e cu voturil, tocmai voiam sa caut! Si Mario face la fel din gurita, si mai face si cu degetele pe buze un fel de brm brm dar nu daca ii zic ci daca ii exeplific.... Nici al meu nu arata decat nasul si nu stiu cat o fi grav, dar la voi, bietul copil ce sa inteleaga daca il luati deja in doua limbi? Pupam leutul blond!
Simonaci79 spune:
Urez si eu cu intarziere La multi ani fetitelor nascute in data de 5 august:
EMMA ANDREEA (Katink ]
ANA MARIA (brianamica)
JULIA (cipcipcip)
LAURA STEFANIA (bAly)
Sa fiti sanatoase si voioase, fericite si iubite toata viata voastra!
mamini spune:

multi ani fetitelor nascute zilele astea, am observat ca sunt numai fete nascute ieri si alaltaieri( Rebeca, Mara, Emma,Julia,Ana si Laura), sanatate si sa aduceti multe bucurii parintilor!
Katink, ce faceti?
va dorim tuturor un week-end placut
M