Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ali Nu prea il las pe Tibi la tv. Nu vad rostul pt. care l-as lasa. Oricum nu pare foarte interesat de ce se petrece la tv. Sper sa-l tina.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetele din State AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!Vreu sa stiu si eu cat costa aceste produse:

GHEATA - http://www.ascendiabrands.com/Lander/Products/1_7_1_10.asp

CREMA - http://www.ascendiabrands.com/Lander/Products/1_7_1_6.asp

PT RESPIRATIE - http://www.ascendiabrands.com/Lander/Products/1_7_1_11.asp

Si daca ma puteti ajuta sa le procur si eu ... ca sunt satula de tepe, iar la noi in tara nu se gasesc

Produsele cica se gasesc in urmatoarele magazine:
http://www.ascendiabrands.com/Products/FindUs.asp

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Pupici

Tina, ofofff...ce rau imi pare de micuta Anuska. Pupicei multi de la noi si de la Bunul Dumnezeu numai sanatate de acum incolo.

Ali, eu nu stau cu Daria la tv. Noi oricum nu ne prea uitam. Tv-ul e la noi doar de ornament. Parerea mea este ca tv-ul e daunator si pt adulti la toate prostiile ce le transmite, d-apoi pt copii. Cat despre copii, am un nepotel care vorbeste si se comporta numai stil Cartoon Network. Iti raspunde numai cu replici si intonatii de acolo. Si urla si loveste si omoara si rupe si ... tot ce e la desene. Eu nu mi-o doresc pe Daria schimonosita in felul asta. Sper sa nu aiba atractie pt tv nici mai incolo, cand o sa fie mai mare.

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

gata,m-am lamurit cu mesele,multam mult!
doina-inca o moldoveanca, bine ai venit si intr-adevar vrem poze.
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tina o saracutele de voi prin cate ati trecut. Sa terminati cu bine tratamentul. micutei Ana.
Doina nu stiu daca gasesc voalul exact din aceeasi nunata de organza, dar coronita nu-mi pun ca nu-mi place, nu e genul meu. Lucrezi cumva pt. A.T? Dar ei parca au sediul in Piatra Neamt.
Da-mi un Pm cu datele voastre, sunt aceleasi de pe prima pag., ca sa va trec si pe voi in lista.In strainatate nici nu se mai poarta voal, iar eu nici pe departe nu mai sunt fata pura...care sa-l poarte.
Ali eu nu-l prea las pe marco la Tv, se mai uita el, cand pune mana pe telecomanda si-l aprinde, sau cand urmaresc eu ceva.Dar foarte rar.

Am fost in vizita la nasi, ca de o luna am cadoul pt. ziua lor pregatit. Nu stiu de ce este asa de rece nasa bebeului. Sa o fi schimbat asa gravidanta? sau nu ii mai cumpara nimic la bebu ca acum ii vine ei odrasla? Nu stiu. Oricum, nu-mi prea place, nici nu l-a pupat.

Merg si eu in pat, ca mor de durere de burta. Dar bine ca mi-a venit acum si nu pe nunta.

si o noapte racoroasa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

LunaNoua nu iti inchipui ca o las toata ziulica doar asa putin .
Ursoaica tot asa e si Iarina cu reclamele , sunt preferatele ei.
anasebe pai o mai las cand vreau sa fac si eu ceva rapid si neaparat si sunt numai eu cu ea acasa si nu vrea sa doarma.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Anasol, eu acum am vazut ca am nascut in aceeasi zi Pupicei

Doina, bine ai venit !

Fetelor, as vrea sa pun poze de la prezentare cu Botezatu, dar nu stiu daca am voie. Sunt atunci cand imi inmaneaza diploma. Oare incalc vre-o lege daca le fac publice? Voi ce stiti de asta ?

Am pus cateva poze, dar nu sunt prea faine. O sa incerc sa fac niste capturi de pe film, dar nu prea stiu cum sa editez un film de pe DVD. Ma descurc eu cumva

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

bai,fetelor,voi ati uitat vreodata sa -i dati de mancare?
Mama mi-a facut o criza acum la 22,30 de ne venea sa-l aruncam pe geam,era mort de oboseala si nu putea sa adorma,l-am pus si pe picioara nik,am crezut ca e de la dinti,i-am dat eferalgan.Si cand i-am dat siropelul stiti cum l-a halit,de am ramas amandoi masca ,ca david nu inghite nici un sirop de buna voie,le da afara.Saracul era mort de foame, am uitat sa-i dau papica,mama denaturata ce sunt.Dupa ce a papat lapticul a adormit bustean.
Apropos de somn,puneti perna sub cap la bebici?

Mergi la inceput

LunaNoua- avem ingerasi nascuti in zi mareeeeeeee.,cica o sa fie norocosi,de bobteaza.sa fie sanatosi ca norocul si-l mai fac si singuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Anasol cu mancarea eu ii dau cand cere nu cand este ora, iar cu perna ... eu inca nu ii pun perna.

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput