Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 29
anasebe spune:
Anasol Cum ai reusit sa uiti asa ceva???????
Perna - nu.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
LunaNoua spune:
Hehe... da.. mai uitam si noi sa ii dam de mancare, dar pentru ca Daria e cam rezistenta la foame. Ea nu incepe sa planga de foame decat dupa vre-o 6-7 ore de la ultima masa. Ne mai trezim si noi ca a tecut timpul fara sa ne dam seama si am lasat copilul flamand. 
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
Ursoaica spune:
Mei americancelor ... pe unde umblati?
Va rog sa ma ajutati si pe mine caci sunt distrusa fara crema asta!
O sa fiu o
sechestrata in 
Romanii astia importa orice numai ce trebuie nu...![]()
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
szaboali spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi sa creasca mari, sanatosi si papaciosi.
Alexandru 
Vladimir
la toata lumea
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
Ursoaica spune:
Am plecat la somnic ... noapte buna fetele!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
szaboali spune:
anasol eu nu am uitat niciodata , probabil din cauza ca eram prea stresata ca nu vroia sa pape
si tot acolo imi era gandul dar acum ca a inceput sa pape bine. Ce tare a fost faza sa nu va dati seama ca saracutul e flamand. PERNA NU si nici nu am sa-i pun in graba.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
szaboali spune:
Mai fetelor care mai sunteti pe aici spuneti-mi si mie ce as putea sa ii dau de papa la Iarina acuma ca i-a trecut burtica? Supica de zarzavat pe pui i-am dat si mai ce sa ii dau? Ca sincer mi asa de frica sa nu o apuce iar ceva la burtica ca nu mai vreau "plimbari" de astea.
la toata lumea
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
danast spune:
Fetele, multumim mult pentru urari. Le uram si noi LA MULTI ANI! sarbatoritilor din zilele astea, sa cresteti mari, sanatosi si ascultatori.
Gio am vazut si eu pozele cu rochita, este SUPERBA! si iti vine foarte bine
Sper sa te simti cat mai bine in ea si sa iti aduca noroc de o nunta ca in povesti!
Ursoaica am sa ma uit si eu intr-un magazin Wal-Mart sa vad daca gasesc produsele de care ai intrebat, desi pe site-ul de Canada vad ca nu au brand-ul Ascendia.
Tibi felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mirelus mama pe unde esti? Cum te mai simti? Sper ca totul e ok cu tine, sa dea DD sa te faci bine cat mai repede.
Dana si Andrew (07.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Primul meu filmulet
tina23 spune:
Hello!
Fetelor multumim pentru incurajari. Astazi suntem mai bine, pofta de mancare a mai revenit speram sa trecem saptamana viitoare pe diversificare ca pana acum mancam numai lapte fara lactoza si zeama de orez si supica de morcov.In spital am pierdut 400 gr si acum imi fac probleme cu slabirea ei ca o ironie pana acum mi se parea ca suntem grase adica aveam la internare 7400 gr si 66 cm la 6 luni.
Giova ti-am vazut rochita este deosebita asteptam poze de la nunta sa vedem atunci ansamblu final pana atunci nu te stresa si nu te implica chiar tu in toate detaliile nuntii mai lasa si pe alti de incredere sa faca asta, iti zic asta pentru ca eu m-am implicat prea mult si in ziua aia nici nu am putut sa ma bucur prea tare de obosita si stresata.
Ana sebe si tu mergi cu Tibi in parc la sebastian ? si noi tot acolo dar cred ca nu am iesit in acelasi timp.
va pupam!
toanca spune:
Fetelor scuze ca nu am mai scris in ultimul timp......dar la capitolul timp liber stau foarte prost.
AM apucat de am citit cat de cat ce ati scris.
Sambata l-am pacalit pe al meu bebel si a mancat supita amestecata cu cereala; avea un gust
de-ti venea s-o iei la fuga, dar lui i-a placut.
Pe urma i-am facut CUCUS-CUCUS (mancrica cu morcov, dovlecel, carnita si gris) si vad ca i-a placut cat de cat, iar aseara i-am facut sufle de dovlecel si sa-l vad azi daca o sa manace.
Nu mai stiu cam ce sa-i mai fac de mancare ca sa manance domnu.
Diseara incerc sa-i fac crema de spanac.
GIOVA, sa stapanesti sanatoasa rochia.
E foarte frumoasa!
Sa te bucuri de rochie si mai ales de sot, copil.....
Am vazut ca vrei sa pleci cu Marco cu trenul....
Crezi ca o sa fie cumintel?
Da tu nu faci nunta in Timisoara?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca