Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina23 spune:

Buna fetele!

raportez si eu ultima saptamana de groza .
Dupa multe plimbari pe la medici in final am stat cu Anuka in spital, ieri am sosit acasa. Ne-am internat pentru bronho-pneumonie si in spital am contactat un virus care bantuia pe acolo si se manifesta cu varsaturi febra si scaune proaste. Asa ca a trebuit sa luptam pentru 2 lucruri mai naspa este ca am luat si eu dar eu oricum sunt mai rezitenta nu ca Ana care saracutza a fost intepata peste tot ca sa-i puna branula si in final pe motiv ca nu are vene tratamentul s-a facut intramuscular. Acum nu exista incheietura care sa nu fie vanata si in picioare are 10 intepaturi . Dumnezeu ne-a ajutat si suntem mai bine dar continuam tratamentul acasa si mancam ff prost uneori cu seringa in schimb bem in prostie ceai.Asa ca fetelor eu nu dadeam importanta la vorba "sa nu ne rugam decat pt sanatatea puilor nostri" insa acum o inteleg perfect.
In rest avem un dintisor ca a iesit in momentele astea cu febra si boala, stam in fundulet si ne jucam si ne-a mai revit pofta de viata.

Va pupam pe toti, pe sarbatoriti zilei de azi si pt ca si fetitza mea a fost a felicitata pt ziua numelui (Teodora) ii dorim la multi ani tizei noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Multumesc ca ne-ati primit in grupa de bebelusi strengari!
Ursoaica, pata Raisei din cate stiu este pata mongoloida si dispare pana intr-un an de zile. Nu te ingrijora. Si Theodor are ciocul berzei la ceafa, si prima data cand am descoperit-o am crezut ca a facut o iritatie.
Monica poate Diana are ochii violeti ca Liz Taylor, daca verzi nu-s, albastri nu-s, maro nu-s.
Giova, vad ca esti prinsa in febra pregatirilor pentru nunta. Succes! Sa iasa totul cum iti doresti! Sa imi dau si eu cu parerea, caci lucrez la o firma producatoare de rochii de mireasa. Voalul de mireasa poate fi din confectionat din voal, tuill sau organza. Daca ai organza la rochie este perfect sa alegi organza, daca nu vrei sa-ti pui voal poti sa-ti alegi o coronita gen princese (poate gasesti la Agnes Toma in TM)
Ana Sebe FELICITARI lui Tiberiu, harnic baiat ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Saracuta bubulina ce intepata a fost si sper ca e mai bine si cat mai repede sa fie sanatoasa tun. ca sa treaca vanataile de la injectii.Multa,multa sanatate lui Anuka si tie bineinteles.

la pitici ...
...si la mamici.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Noi cu mesele stam in felul urmator.
ora 8 lapte san
ora 10 branza cu ce fructe am in casa banane, mere, caise, piersici
La 14-15 crema de legume cu carne pui
la 18 lapte san + completare
20.30 - 21 lapte san + completare

Greu a fost cu supa crema de legume, nu-i placea, gusta doua linguri si apoi scuipa, am facut n combinari luate cate n. Intr-un final m-a salvat o prietena, m-a sfatuit sa-i dau legume dulci (morcov, cartof si dovlecel) pana se obisnuieste. Si acum totul merge struna. Am reusit sa-i mai introduc si alte legume in supa. De o saptamana a inceput sa manance iaurt (facut in casa) si ficatel. Urmeaza galbenusul de ou. Doar a implinit si el 6 luni.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mai Tina prin ce-ati trecut. Off, ma bucur ca sunteti mai bine acum. Felicitari pentru dintisor si sa auzim numai de bine.
Doina Mai povesteste despre Theodor si vrem pozeeeeeeeeeeeee!
Ali, Moni, Ursu, Gio, Deea, tuturor Pupici

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Mai fetelor vreau sa va intreb voi va lasat bebeii sa se uite la tv.?Iarina mea cand da cu ochisorii de tv. parca e himnotizata nici nu clipeste, oare sa o las nu ii face rau? Tot asa face si in oglinda, daca o duc la oglinda nu se mai satura sa se priveasca si sa se hlizeasca in hohote iar daca vreau sa o iau din oglinda se enerveaza. Faza cu oglinda nu cred ca fac rau dar cu tv.-ul cred ca da. Voi ce ziceti?

la pitici si la mamici

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Tina, ce-ati mai patimit. Bine macar ca micuta bea lichide, caci pe caldurile care au fost asta mai lipsea. Va doresc multa sanatate si refacere rapida.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Doina bine ai venit printre noi!

Acum se pare ca tre sa ma explic ... pata nu este pe piele este sub piele, nu este ciupitura berzei (aia o are la ceafa si nu ma intereseaza). Am inteles ca este urma unei injectii facute in spital cu nu stiu ce substanta, si care nu va trece niciodata dar va dispare datorita ... grasimii depuse pe fese ... asa ca tot inainte am lamurit-o si pe asta. Eu eram curioasa daca mai are cineva dar exact la fel si forma si culoare si aspect.

Dana mercic pt sfat cand am timp o sa postez si acolo.

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Ana Sebe, in doua zile va arat si pozele cu "aschia" mea. Acum suntem la bunici in Barlad si ma conectez cu dial-up. Nu vreau sa-i ruinez financiar.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am sters poza.

Ali da eu imi las fata sa se uite la TV la desene (MM-nu stiu daca am voie sa spun), dar se plictiseste repede, in schim mai prinde si reclame si atunci parca este lipita.

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput