Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 26
anasebe spune:
Anasol Si noi tot 2 mese de lapte avem.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
anasol spune:
stati ca numai prostii scriu-voiam sa zic ca io ii dau lu david asa
-dimineata la 6 lapte
-la 10-fructe
-la 14 lapte
-la 18 legume carnita,ou,etc
-la 22 lapte
si intrebam are ceva daca la 14 ii dau ceva tot diversificat si sa raman numai cu 2 mese de lapte?
nu stiu ce are puitul meu dar a dormit azi toata ziua,se treste sta cam o ora treaz apoi iar doarme si cam moale ,o avea ceva?
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
anasebe-deci 2 mese lapte si restul mancare diversificata nu?
anasol si david-andrei(06.01.2006)
LunaNoua spune:
Ana, Daria mananca 2 mese de lapte si doua mese de mancare de-a noastra.
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
anasebe spune:
Anasol De obicei legumele se dau mai devreme, adica pe la 12-14. Dar, oricum poti sa-i difersifici si masa de la 14. Cat despre somnolenta, o fi de la vreme.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
cosmi1975 spune:
LA MULTI ANI BEBEILOR
NOI suntem bine stefanut are 3 mese de lapte si a patra cand are chef noaptea in rest e ok dar nu sta inca in poponet de lenes ce e .
GIOVA SUPER ROCHIE si iti poti face voal din organza ca eu am vazut
TIBI esti gata de gagici da i drumul ca ai de unde alege
MICIO??????????vino mai des pe aici cu frumusetea de eduard
ANYMONI ce faci ca nu te mai vede omul?
szaboali ce fata mare ai ca sta in poponet
MONICA 70 E F BUN BIOTICSUL SI EU I AM DAT LUI STEF
DANA ENE ai dreptate cu febra bianca mea a facut convulsii de la febra nu v as dorii sa treceti prin ce am trecut eu si avea ..............aproape 5 ani poate dai reteta de torttttttttt
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Ursoaica spune:
Buna seara fetelor!
Ne-au mancat tantarii! 

Nu ma agit cu pata ... eram doar curioasa...
Tibi felicitari!
Moni 

Irina???????????
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Giova spune:
Am venit si noi de afara, nu mai puteam sta in casa cu el. macar afara a ras cu copii si chiar vroia si el pe leagane si topogane.
Anasol si Marco papa dim. ;lapte, la 11 fruct +cereale, la 14 legume+carnita, la 18 cereale, seara la 22.30 laptic.
Cosmi merg sa vad pe unde gasesc voal din organza, eu ma gandeam sa-mi pun cumva salul ala in cap, dar sa vb. si cu coafeza.
Merg sa fac papa pt. noi, ca acum sta cu Clau.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
szaboali spune:
Salutare fetele... mai inainte am sosit si noi, Iarina mi-a dormit aproape tot timpul cat am stat afara si acum a papat si iar a atipit. Va citeam si am vazut ca voi dati numai cate 2-3 mese de laptic si eu 4 mese si numai o masa diversificata si fructe pe lenga astea toate. Ma gandesc sa scot si eu o masa macar de laptic nu? voi ce ziceti?
monica70 bine ca Diana e ok si nu are nimic...
si noi am patit-o cu medicul pediatru de ne-a trimis la chirurgie copii cauza fiind , ca avea la un piciorus numai o cuta iar la celalalt doua, cand am ajuns la dr. chirurg si i-am spus de ce m-a trimis a inceput sa rada si mi-a dat totusi trimitere sa ii faca un film la bazin dar nu e nimic , dr. asta asa da la toti bebeii lui sa faca film ca trebe sau nu.
cosmi1975
nu sta singurica numai daca o tin eu ca se balangane si se duce inspre fata si se arunca pe burtica si apoi se distreaza si tapureste.![]()
anasol cu somnicul si eu zic ca poate fi din cauza vremii ca si Iarina mi-a dormit aproape toata ziua. 

Giova,anasebe,Ursoaica,LunaNoua cate un
si cate o 
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
monica70 spune:
SALUTARE iar si de la noi!
A inceput ploaiaaaa ... de aia imi era asa de somna! Si Diana a dormit vreo 2 h inainte de a pleca la plimbare.
Acum vad ca voi le dati deja si numai 2 mese de lapte pe zi,dimineatza si seara
Si eu care imi faceam probleme ca ii dau prea putine,dimineazta,cand vin de la birou (ora 15) si seara dupa baie (ora 22-23) ,eventual inca odata dupaamiaza! In We si acum ca sunt acasa suge si mai des ... Adevarul e ca presupun ca nu suge cate 200 ml odata,decat eventual dimineatzta si seara - poate ,ca atunci sta mai mult la tzatza.Si de maica-mea ce sa mai zic ca e stresata de bombe, ca nu bea fata lapte ... ca oare bea destul? etc. Eu simt ca trage si laptic mai e,cand are chef este asa ca nu m-am stresat. Si mese diversificate avem mai multe,intre 3 si 5,depinde ce meniu si ce pofte are.Si de temperatura,ca pe caldura le-a cam redus.Le-am inlocuit cu sucul de grape
Din asta avem cu noi incontinuu si la plimbare,alaturi de apa.
ALI bine ca Iarina n-a avut nimic ! Mai bine mai multe controale si daca n-are nimic,decat sa depistezi ceva prea tarziu!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm