Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Acum despre Raisa:
- STAM IN FUNDULET SINGURICA!
- dinti ... nu avem, daca nu apar pana la 10 luni atunci incep sa imi fac griji;
- papam detoate fara mofturi ... sunt super fericita;

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Astery pai nasa a nascut la Elias si fetita ei are pe fesa dreapta o pata ca o vanataie profunda mov-albastru. Initial am zis ca eh ii trece ei ... si am uitat (asta fiind acum 2ani juma). Am nascut si eu si vad pe fesa fetei aceeasi "vanataie" care am zis ca trece dar se pare ca nu trece. Si de aceea vreau sa stiu daca mai sunt copii care s-au nascut in acel spital cu aceea "vanataie".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Cristina eram la Doaga, intre Focsani si Tecuci. Dincolo, la plaja Putna de linga Crang, am inteles ca a plouat cu gheata.
Am incercat completare, i-am facut doar 30 ml, dar degeaba. Cum simte gust de lapte praf, scuipa si se strimba. Cu toate astea, cind avea 2 luni si eu am stat in spital o saptamina, a bagat la greu lapte praf, fara probleme. Dar era mic si nu stia gustul.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ursu Bine ai revenit! Pe unde umblasi?! INteresanta faza cu pata. O sa ma interesez si eu, desi.... intreab-o pe Cata ca parca ea nascuse la Elias, nu?
Oachi Din cate imi amintesc eu, Mark al Andei, a facut greva cat simp a fost Anda plecata. Asa ca... Mai incearca, poate se da pe brazda.
Gio In sfarsit! E frumoasa rochia, e mai deosebita. Imi place. Si iti sta bine. Eee, acum chiar ca ai intrat in linie dreapta. Ce faci cu Marco, il trimiti la Alba sau nu?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello! Multumim pentru urari!

Ursulina Carla are pe fesa dreapta, sus o pata dar eu zic ca e semn din nastere. Nu arata a vanataie, e lunga si subtire (mama zice ca probabil am furat vreo tigare). Dar acum m-ai pus pe ganduri!! Cum arata pata Raisei, e rotunda?
Cristina imi pare foarte rau pentru ce au patit parintii tai cu casa -dar zic bine ca ei sunt ok! Si eu am fost azi la tara sa constat ravagiile, sandramaua e ok dar am multi pruni smulsi dein radacina. De flori nu mai zic!
AnaS pai din cate stiu eu despre Tibi probabil mai pregateste un dintisor, ca si data trecuta a fost la fel, nu?
Nico ma bucur ca aud vesti, am auzit ca Dariuca e grasa, acum ma uit si la poze ca sunt curioasa! Ziceai ca s-a haotizat YM, pai dezinstaleaza-l si pune-l din nou, probabil ai versiunea beta care mai face probleme!
Bee am auzit ca Ana e sportiva, atleta... bravo!! Pana la urma unde pleci in concediu?
Giova am vazut toate pozele cu pregatirile de nunta! Totul superb, arati ff bine in rochie! Si rochia mamei tale mi-a placut dar mai ales... sandalele!!! Vleau vleau vleau! Probabil ai zis de unde le-ai luat dar nu am fost pefaza, asa ca pliiiz sa-mi zici de unde sunt!

Despre noi: Nimic nou! Stam din ce in ce mai bine in fundulet, dar nu f bine, incercam sa ridicam fundul dar nu prea ne iese, ne mananca gingiile si cand o prindem pe mama de nas sau barbie o invinetim... si s-a ingrasat. Cam atat!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Pt cine este interesata de pata de pe fesa, iata:
Raisa Ioana
Nu este foarte pronuntata dar sunt curioasa daca mai are cineva.
Tot aici am pus si niste poze de la 7 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ursu Nu merge linkul. Cred ca nu e setat albumul pe public.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Gata merge ... avea restrictie de varsta...

Mergi la inceput

Grabiti-va ca voi sterge poza!

O sa anunt cand nu mai este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ursulina am vazut, carla are tot pe-acolo, un pic mai sus, o pata in forma de dunga subtire si mai pronuntata. Din pacate am acumulatorii descarcati dar imediat ce remediez problema iti arat.
Totusi coincidenta e cam mare, eu nu m-am stresat pt ca toti din familie avem cate o pata pe undeva. In plus, ce ar putea fi???

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput