Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 21
Ursoaica spune:
Janina nu stiu ce ar putea fi ... defapt cred ca este de la o injectie facuta de ei imediat dupa nastere... dar nu sunt sigura.
Noi iesim afara ...
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
maraki spune:
Hello,
Astery imi pare rau pt. ce au patit parintii tai si pt. lucrurile voastre
Furtuna de ieri a facut multe ravagii,sper sa reconstruiti cat mai repede posibil ce a fost distrus, imi imaginez cum sant parintii tai si ce simt ![]()
Giova am vazut pozele cu rochita, este frumoasa si iti doresc sa iti poarte noroc 

Aici ploua,este frig ca la sfarsitul lunii sept.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
doina_laila spune:
Salut, ne primiti si pe noi in grupa voastra de pitici?
Sunt o mamica fericita, care dupa 4 ani de munca am reusit sa aduc pe lume un baietel. El se numeste Theodor, la nastere a avut 3,400 gr si 52 cm. La ultima masuratoare, la 5 luni si o saptamana avea 9.800 gr si 70 cm. Se poate sa vi se para gras, dar dupa spusele doctorului este un "copil mare" (caci si parintii sunt doua prajini eu 1,77 si sotul 1,90), oricum pentru moment nu am introdus in alimentatie cerealele. Din cauza ca Theodor e de calibru mare este mai lenes, cu greu se intoarcem pe burta iar manevra inversa inca nu o cunoaste, asa ca apeleaza la mine. In rest, ieri mi-a facut o surpriza la masaj, a reusit sa-si bage pentru prima data piciorul in gurita . Cred ca la voi in grupa sunt copii mai harnicuti dar sunt sigura ca recuperam noi.![]()
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
J G spune:
Ursulina la noi sigur nu e de la vreo injectie - cred totusi ac e o pata pigmentara!
J si Carla (05.02.2006)
anasebe spune:
Doina Bine ai venit la noi! Sa-ti traisca micul Theodor. Nu esti singura cu copil voinic si lenes. Fii-miu de abia ieri si-a gustat piciorul, statea in fund si si-a dus capul la picior nu piciorul la gura. 
Aaaa, fii-miu a inceput sa se traga de barele de la patut sa se ridice in picioare si aproape ca reuseste. Se incurca in picioare, dar....persevereaza. Asa ca cuscra, pazea ca in curand o alearga Tibi pe Anushka prin parcuri!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
pisoi3 spune:
OANA, cat timp am fost io la Luxemburg Mark a facut greva, dupa cum a zis si Ana S. De papat a papat el ceva laptic praf (inca nu ii diversificasem nimic), dar foarte putin. Dar el e invatat cu lapte praf de mititel, pentru ca nu am avut cu cine sa il lasam acasa l-am luat cu noi peste tot unde mergeam eu cu sotul. Cum i se facea foame, ii dadeam laptic praf, ca mi-era nu stiu cum sa ii dau sa suga in public si de muls nu am reusit niciodata sa ma mulg. Asa ca el papa seara laptic praf cu cereale, ziua daca suntem pe undeva si i se face foame tot laptic praf sau borcanel, depinde, iar in restul timpului diversificat si san.
Nu stiu cum sa il faci pe bebe al tau sa pape laptic praf, sper sa reusesti. Tin pumnii
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
pisoi3 spune:
DOINA, bine ai venit printre noi, sa iti traiasca micutul si sa fie sanatos, ca asta e important, restul invata el sa faca!
CRISTINA, imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat casei alor tai si pentru lucrurile tale, sper sa reusesti sa le recuperezi, bine ca sunt ai tai sanatosi si nu au patit nimic, ca restul se face. Nasol cand se dezlantuie natura, fir-ar sa fie!
Sper sa nu se mai intample lucruri de astea!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
Giova spune:
Am aparut si eu...
Anasebe, Janina, maraki va multumesc pt. complimente.
Anasebe nu l-am lasat pe marco cu mama in Alba. Nu pot. e mai bine langa mine, chiar daca nu pot face mare lucru de el.
Janina sandalele le-am luat de la un mag. din mall, la un pret mic, caci erau reduceri.Sunt foarte inalte tocurile.
Acum caut altele, dar nu stiu ce a mai ramas prin magazine.
Doina bine ati venit la noi.Lasa ca se va misca si Theodor, mai ai putina rabdare.
Astery imi pare rau de toate pagubele facute de furtuna, dar bine ca nu au patit ai tai nimic.
Fete merge tabelul. Am facut eu o prostie, noroc cu irina ca m-am desteptat.
Noi am fost la plimbarica, si chiar azi de 7 luni, nu l-am pozat. dar i-am tras multe poze ieri, sunt la semnatura.
E innebunit dupa pufarini si pufuleti, bea apa din cana normala, de cea cu supapa nici nu vrea sa auda.
Nici urma de dinti, dar mie mi-au iesit la 11 luni si lui Clau dupa 7 luni, asa ca nu ma impacientez.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
monica70 spune:
DOINA bine ai venit si Theodor la fel,asteptam poze cu "micutzul"
!
GIOVA faina rochia
bine ca a venit in final,in cap iti pui ceva? Si ce freza iti faci? Sau ne faci surpriza
Maine presupun ca iti cauti sandale ...
OANA si eu am problema cu lapticul,face crize cand vede biberonul,darmite sa il mai bea.Dar de o vreme bea din nou suc (de grapefruit si lamaie
),ceai si apa cu el.N-am incercat si cu lapte praf in ultima vreme,dar o sa incerc zilele astea ca tot sunt acasa. Ea a baut cand era mai mica pe la 3-4 luni si din bibe cat eram la birou,dupa ce terminasem stocul din congelator ... dupa aia brusc n-a mai vrut. Deocamadata mai suge gagica,nu se stie pana cand,dar ce imi place ca deja stie sa cera tzatzta - ma trage die bluza sau sutien 
![]()
URSULINA iar esti stresata mai
![]()

.O fi vreo coincidenta ...
Dia a avut doar pata vanata aia zisa "mongoloida" deasupra
,dar pe la trei luni a inceput sa dispara,acum nu mai e. Acum asteptam sa dispara si alea rosii de pe ceafa
Dar singurul lucru care n-a disparut la noi e incertitudinea cu culoarea ochilor
Nu-s nici albastri,niici caprui,nici verzi ..... sunt ... chiar nu stiu cum 

gri maro verzui bleumarin amestecat si inchisi la culoareeeee
O prietena are un baietzel de trei ani cu niste ochi verzi-albastrui o nuantza foarte inchisa si foarte frumosi ... si zicea ca asa i-a avut si el ca ai Dianei,deci tot mai am o mica sperantza

Am vazut si pozele celelalte cu Raisa
Ce sa va mai zic,azi am fost ingropata in hartzoage
si maine continui.Dar maine am drum si la medic cu Diana si seara iar la dentist.
Diana a fost ca de obicei,se tavalaeste toata ziulica si se deplaseaza prin casa rostogolindu-se,taras sau in patru labe,cum apuca si ea
Se ridica si in fund singura,chiar mai si sta asa un pic,dar inca nu-i genul ei ... pai ce sa faci stand in fund??? Nu??? Nu poti da din picioare cum trebuie in primul rand,sa ca ... 
In picioare ,daca o tin in bratze,se sprijina in ele si se ridica,dar de facut pasi ... mai incolo,ca deocamdata tzopaie pe loc mai mult de parca ar fi marioneta ![]()
Cu papica stam destul de bine.
Azi pe la ora 10 - o banana,pepene si cereale ( a iesit cam mult si partea a doua a papat-o la 12 - cred ca va papa ca si mine putin si des
)
pe la ora - 15 piure din morcovi,cartofi,dovlecei si tzelina,plus cateva linguri din ciorba noastra de porc - toate fara sa comenteze si cu vitezaaaa
si cred ca ar mai fi bagat in ea,dar n-am facut f. mult 
seara la 21 dupa plimbare - mar cu biscuitzi
Si lapte a supt pe la 8,11,14,19 si acum la 22,30 dupa baie. Nu ma intrebatzi cati ml ,ca nu am cum sa stiu 
in concluzie,n-a papat e asa de mult ca altadata,dar cred ca e pe drumul cel bun.Se vede ca s-a racorit afara!
Ca o paranteza aseara a bagat 6 caise amestecate cu fulgi "5 cereale" de la Nestle (eu i-am dat pana acum doar din astea si din alea din orez - toate fara sa contina lapte praf sau mai stiu eu ce arome de fructe).Si baga neneeee in ea ... ca o nehalita!Si a mai baut si alpte dupa aia
Intotdeauna i-au placut caisele (si piersicile).Dar azidimineazta nu va explic ce hal de kk a produs si cantitativ si calitativ
![]()
Astea fiind zise (adica raportul despre kk complet
) trec la nani.
Mai bantui eu un pic doar sa citesc presa de maine!
Noapte buna si o saptamana super!

la toata lumea!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
maraki spune:
Giova eu sant cu capul in nori, noroc cu mesajul tau
La multi ani pt. Marcolino, sa va traiasca, sa fie sanatos, papacios, norocos si sa va aduca numai bucurii 
La multi ani si pt. bebelusii sarbatoriti astazi, sa creasca mari, sanatosi, frumosi si norocosi 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki