Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Of Cristina, imi pare rau! Bine ca sunt ai tai intregi! Aveti grija pe drum, si da-ne un semn cand ajungeti acasa.

Multi sarbatoriti avem azi, asa ca:

LA MULTI ANI NICOLAS, DAVID, IOANA, MARCO, DARIA, DARIA OANA SI MATEI!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
La multi ani sarbatoritilor de azi ... sunt muuuulti !
ASTERY imi pare rau de ce s-a intamplat,dar bine ca sunt ok ai tai,restul se rezolva.Sper sa iti recuperezi totusi din lucruri
TEOLINDA cum a fost la chef?

Aici a iesit iar soarele,dar inca e racoare.Macar daca ar fi tot asa,ca si azi ma pregatesc sa trag din greu la conta.Asa imi trebuie daca am umblat pe strand in loc sa fiu la zi cu actele dar nu imi pare rau

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

'Neatza si de la noi
Noi suntem inca in concediu dar mi s-a facut dor de voi ... asa ca salutari de la Brasov
Nu pot sa citesc pre mult din urma, dar am rasfoit ultimele pagini si vad ca va laudati cu dintisori ... felicitari dintzosilor!
LA MULTI ANI NICOLAS, DAVID, IOANA, MARCO, DARIA, DARIA OANA SI MATEI!
Cristina imi pare rau de casa parintilor tai. Bine ca ei sunt ok.
Giova vad ca ai mare stres cu rochia sper sa vaina la timp si sa stea perfect pe tine. Esti pe ultima suta de m si sper ca toate sa iasa asa cum va doriti. Pupicei la Marco.
Moni vad ca iti faci de cap si umbli pe la strand ... spor la acte ... sa termini repede si sa mai ai timp de strand. O tzuc pe Diana.
Toanca sa sti ca si eu am avut surpriza sa constat ca Filip refuza legumele ... acasa manca foarte bine, dar de cand suntem in concediu se stramba de parca ii dau caca si asta in conditiile in care ii dau aceleasi legume. Am renuntzat sa mai incerc ... il pun eu la punct cand ajungem acasa ... pana atunci ii dau numai fructe si cereale.
Hai ca ma intind deja ...
Va pupacesc si revin eu mai tarziu ...
Sa nu uit ... DEEA daca ai chef de o intalnire mi-ar placea sa ne vedem. Eu sunt pana maine in zona.

Mai o intrebare ... Filip a facut alergie la banane ... pot sa ii dau pireuri de la Hipp care contin si banane su cereale cu fructe de la Nestle (care contin si banane parca)??? Parca stiam ca produsele pentru bebei sunt safe nu produc alergii, dar nu sunt sigura.

no, va tzuc

Angi de motanel (5.02.2006)

poze Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nicolas, david, Ioana, Daria, Daria Oana, matei !!!

Cristina
imi pare rau pt. cele intamplate alor tai. Bine ca sunt ok, restul se rezolva. sa ne ti la curent.
Canda cand va intoarceti? acum m-am mai linistit ca a venit rochita , ca mi-e buna si imi place.
Moni si la noi a iesit soarele, dar tot e racoare. am trimis neamurile la metro sa pot pune poze in liniste.

Mama ma tot bate la cap sa i-l dau pe Marco in Alba, pana miercuri cand ajung si eu.E un cuminte si se distreaza teribil cu ei. Pe noi nici nu ne mai baga in seama.

Am fost dupa rochita !!!
Imediat pun poze, e ok, dar ivory este mai deschis si nu merg sandalele, plus ca am ceva broderie cu argintiu, asa ca maine merg sa-mi caut sandale arginti.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna fetele. Noi mai rar ca gagalicea mea imi ocupa tot timpul. Rar sta singur sa mai fac si eu putina treaba prin casa.
Si pe noi ne-a prins ieri furtuna, eam la plaja linga Focsani si s-a stirnit imediat vint ca aveam nisip peste tot. Oricum ne-am adapostit imediat in masini pina a trecut totul.
Am si eu o problema si poate ma puteti ajuta. Al meu ficior nu vrea de loc lapte praf sau cereale. Cum simte in biberon laptele, scuipa si tipa si plinge. Cum il pot obisnui cu laptele praf ca eu nu prea mai am lapte? Sfirsesc in final dindu-i ceai pe care il accepta. Stiu ca parca Anda a avut problema asta, ca a plecat la Luxemburg si a lasat copilul acasa pe lapte praf. L-a vrut de la bun inceput?
La multi ani sarbatoritilor de azi!

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pozele cu rochita sunt la semnatura.

Oana nu stiu ce sa zic, imi pare rau ca nu te pot ajuta.
da-i iaurt, branzica, caci trebuie inlocuit laptele cu ceva.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Giova am vazut pozele. E superba rochita. Sa o porti sanatoasa.
L-am pacalit sa manince legumele amestecate cu mar ras. S-a strimbat, am facut ca avionul, a plins, bagat suzeta. Perseveram.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ne-am intors.
Giova, bine ca ti-a sosit rochita! N-am vazut-o inca, dar sunt convinsa ca-i faina tare. Sa-ti poarte noroc!

Oachi, nu stiu sa-ti spun cu laptele, doar poate ca trebuie sa ii dai treptat, putin lapte de san, putin formula (deci in completare), ca sa se poata obisnui. In nici un caz direct un biberon intreg cu formula (desi la noi a tinut figura cand eram mititei). Langa Focsani erati in Crang?

Furtuna a cam facut ravagii aici... sufrageria mamei nu mai are tavan, curtea si gradina arata de groaza, nu au curent electric de 3 zile... e nasol. Ca s-o linistesc putin, i-am dus niste poze cu Razvanel. Nu mai spun ca lucrurile mele (canapea cu fotolii, corpuri de biblioteca, saci cu imbracaminte si multe alte acareturi sunt varza de varza ... Acum ce sa zic, bine ca ei sunt bine, lucrurile le-om face la loc vreodata, sanatosi sa fim. De maine trimit constructor acolo sa refacem acoperisul si tavanul si ce-o mai fi de facut...
Multumesc de cuvintele de incurajare.
Nu mai stiu cui voiam sa raspund...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Deci am aparut si noi...
Buna ziua...!

Linda scuze La Multi Ani!
Andiaroro ... naspa cu restrictiile la foc ... dar mai bine pe alte parti. Iar cat despre gratar sa il stapanesti sanatoasa si ... daca erai in Ro puteai sa faci gratar cu carbuni si in ... balcon!
Nico mercic pt urare dar nu Raisa mea era era atunci sarbatorita ci a lui Miha ... Oricum !
AnaS ... cand o sa imi cumpar pamant si o sa fie casa gata ... (cand mi-oi vedea ceafa)... imi dai si mie un pui de catel (asta ca sa nu te gandesti la gaini) binenteles daca fac pui?

Fetele care ati nascut la Elias ati observat cumva din greseala pe fesa dreapta a puiutului vostru o pata mov care NU MAI TRECE si nici nu o sa mai treca vreodata??????????

Ali, Giova, Moni, AnaS

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ursoaica, bine ai revenit! Cam rarutz... Pupam pe Raisa.
Dar ce-i cu semnul acela? Ca ma duce gandul la ceva ce seamana a marcaj... sper ca nu despre asta-i vorba.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput