Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

of, locca, cred ca v-ati speriat. sa treaca repede kkceala!

mey, nu stiu sa va mai zic altceva, ca inca sunt socata de frumusica de bianca. maddy, pai radu e chel, iar bianca are madrete de par in cap! sa-ti traiasca! e draguta rau, dar rau de tot!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, bine ca mai aflam ceva de la tine! Sa inteleg ca esti inca la spanioli! Ce viata buna!!!

Maddy, Bianca e o dulce, si arata a copilas adevarat cu parul asta lung, nu mai are fata de bebelus. Si noi, ca si Matei si Raducu, suntem la ani lumina de atata par, tot la faza de 2 fire suntem, nu stiu nici ce-o sa ii taie nasii la motz.

Bianca, e un scump Milan, foarte frumusel, asa cum mi-l aminteam. Pozele de la mare sunt foarte frumoase, mai ales aia pe malul marii "romantic".

Ruxi, lasa ca ii trece lui Mateiu pana se insoara!! Bine ca n-a mai vomitat, acum e pe regim, nu? Pupam baiat scump sa se faca bine repede. Poate il vedem in parc, acum ca s-a mai racorit.

Ieri, Alex a facut prima ei baie in piscina adevarata, la niste prieteni. Am si poze cu momentul, o sa le pun. S-a speriat un pic ca era recisoara apa (24 de grade) dar apoi i-a placut. Dar nu in celebrul colac galben de la Cora, ci strans agatata de gatul meu. Cum incercam sa o indepartez de mine urla si tremura, dar in brate a stat foarte cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

lume, lume!

doresc sa va anunt ca radu mananca singur!!!
am si dovezi pt neincrezatori:

de aici si dati mai inainte daca vreti, ca finalul e in spiritul inconfundabil marca radu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Bun gasit.
Slaba miscare pe aici dar asta e bine pt mine ca nu am avut mult de recuperat.Noi ne tot plimbam pe la prieteni ca deocamdata concediul lui tati se lasa asteptat, moare lumea fara el, asa ca-l mai lasam sa munceasca.
Locca, sa va treaca repede burticuta, e de belea cu diareea asta pe timp de vara.
Maddy, e scumpica foc Bianca, chiar azi am vazut la stiri cum se fac bebeii frumosi in Bucuresti, si ce cuminti stau ei la tuns.Cred ca era vorba de acelasi salon, dupa cum am vazut si din pozele voastre.
Ioana sa-ti fie de bine concediul si poate poate te decizi, Jermanica poate fi o optiune, de ce nu?
Noi suntem fericiti ca am inceput sa facem pasi singurel, dar deja ne-am pricopsit cu o zgarietura mai serioasa pe piept.Eu tremur toata cand vad ca-si da drumul si pleaca.Ma supara un pic ochisorul lui drept ca s-a inrosit in coltul din interior si tot l-am chinuit cu ser dar nu trece.Ma duc cu el la un oftalmolog sa vad ce si cum.
Va pup si mai vorbim ca inca stam acasa.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Felicitari lui Radu, super pozele Cristina.
Pupici si ex-pletoasei Bianca. Poate dupa barbieritul de la un an sa i creasca si lu fi mea, deocamdata suntem si hairless si dintiless.
Kid abia astept sa vad poze cu Alexuta ta, n am mai vazut o de mult.Hai cu pozici!!!
Hilde ai mila...sunt la regim

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cristina da a ajuns ceva din iaurtul ala si in stomacul lui? hehehe

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kristina, ce barbat important e Radu, cum mananca el singur.
Si Anca tot asa e in stare sa manance iaurt, totul e sa am io nervii sa o las.

Si noi am avut un weekend naspha, Anca a facut febra noaptea vineri spre sambata si sambata.
Cu Nurofen nu ii trecea febra, decat cu supozitor Novocalmin.

Nici nu stiu din ce cauza e febra, ea a facut kk un pic mai moale si mai mirositor ca de obicei. Dar, nici nu a avut pofta de mancare si eu am insistat cu lichidele.
I-am dat Oscilo si ieri era ragusita, si respira mai greu.
Mi se rupea sufletul cand ma striga ragusit 'mama'.

Doctorita zicea ca ar fi o viroza pe care eu am innabusit-o cu Oscilo.
Bona in schimb se jura ca e de la burtica.
Dar nici dr nu a venit sa o vada, numai la telefon i-am descris reactiile fetei.

Mimsi, Alexia ce mai face ?
Parca si ea a facut febra.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cristina, imi pare rau sa aud ca si voi ati avut probleme.
Kristina, uau, ce nervi tari ai sa-l lasi sa murdareasca totul. Am vazut pozele, criminale.
Kid, daca iesim in parc te bipuiesc.

Ziceti-mi si mie cum ati convins copiii sa inghita smecta, va rog. Mai nou, cu orice ma apropii de gura lui se stramba ingrozitor si intoarce capul.

Azi dimineata a mancat un pic de mar copt si nu a mai facut imediat kk, a trecut vreo ora, dar tot foarte moale a fost. Interesant e ca dupa tzitzi, de care este iar indragostit, nu face deloc.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, Matei bea si din biberon sau din canuta ?
Ma gandeam sa ii pui Smecta asa.
Si lui Matei de la Anca. Cum sunt ei bolnaviori in acelasi timp.
Le tinem pumnii sa se faca bine.
Si tu trebuie sa mananci tot cam de regim pentru Matei.

Ioana e chiar dependenta de DC. Sa scrie ea din concediu.
Vacanta placuta in continuare.

Maddy, super pozele cu Bianca. La asa plete visez si io ptr Anca.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Sanatate multa copilasilor bolnaviori,Ancuta si Matei.

Bravo Raducului care mananca singurel,ieeeeeeeeeeee!!!!!!

Frumoasa noua freza a Biancai,dar mai frumoasa e chiar Bianca.

Apropo de tuns.L-am tuns si noi pe Mihnea,respectiv a bagat tac-su masina de tuns pozitionata pe 3mm in splendoarea lui de parut.Rezultatul a fost un copil aproape chel si suspinand(a plans foarte tare tot timpul operatiunii) si o mama traumatizata.Fara gluma,imi venea sa plang cand l-am vazut tuns si-mi venea sa-i tantesc diverse sotului in freza sau chiar sa ma razbun si sa-l chelesc cand doarme.Prima senzatie a fost ca mi-a luat cineva copilul si mi-a dat altul .Pana la urma ma consola Mihnea pe mine,cred ca a simtit ca-s trista si tot venea si ma pupa.Incet ,incet m-am obisnuit,dar tot raman nostalgica dupa parutul lui.O sa spuneti ca-i creste altul.Si eu va zic ca da,dar nu cum a fost cel tuns.Prima diferenta e de nuanta si cred ca va fi si de textura.Cam atat despre traumele mele legate de tuns.Am povestit asta cu scopul de a va atrage atentia sa va ganditi foarte bine inainte de a tunde copiii.Sa fiti sigure ca vreti asta.

Ioana,plaja placuta,cumparaturi multe,frumoase si ieftine!

Kid,ma bucur la i-a placut Alexutei in piscina.Sunt tare curioasa cum va reactiona Mihnea la apa marii.

Bravo lui Iaris pentru pasi si incurajari lui mami a lui,sa nu-i mai stea inima-n loc(usor de spus,greu de aplicat)

Mergi la inceput