Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Alexuta, crezi ca va dormi confortabil o noapte intreaga in carucior? ca acum se misca si ei, se intorc de pe o parte pe alta..Alex a dormit cu noi in pat, si vad ca nu a avut probleme cu acomodatul din nou cu patutul.

Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

fetelor, care e treaba cu voturile primite de acest subiect? poate vota oricine? unde si cum?

Deea si Alex

Mergi la inceput

Da chiar ca e slabuta activitatea pe aici! se vede ca e lumea in concediu...dar e bine, am apucat si eu sa mai citesc cate ceva:)

Deea si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Deea pai tocmai asta e ca nu stiu sigur cum o sa dormim.Eu zic ca o sa doarma in carucior dar nu sunt convinsa de asta.Ai dreptate, acum ea cum se trezeste se ridica in picioare. Probabil ca in pat toti trei o sa ajungem.Zici ca nu ati avut probleme?Mi-e cam teama ca nu am dormit cu ea in pat niciodata.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutari din Spania. N-am stat prea mult la plaja, mai mult prin magazine, ca spanioloaicele au fundul mai mare si am gasit si eu aici pantaloni care sa-mi vina.

Simona, la multi ani! Iti doresc sanatate si clipe minunte alaturi de cei dragi. M-am gindit la tine de ziua ta, sa stii.
Simo, sa va fie de bine mutatul, si sa stapiniti sanatosi casa cea noua!
Carmi, concediu placut!
Gabriela, sa va fie bine in Canada, si sa ne dai vesti cit mai repede.
Diana lui Petrut, m-am mai distrat cu lista pentru Tooth Fairy, si cu teoriile sotului fizician.
Irina cuscra, pupici lui ginerica si succes la servici.
Kristina, hihi, multumesc ca ai explicat cum stau cu emigrarea. Acu ca am mai vazut niste tari, poate ca Germania e o optiune, ca au strazi bune si mincare ieftina pt copii.

Multumesc pentru urari. Am citit tot dar mi-a fost greu sa raspund in paralel, ca scriu de pe un laptop si nu sint deloc obisnuita (ca si mifloricica).

Pe Miruna o mai vad pe webcam cum "citeste" cartile, cica merge mult; peste 2 saptamini o vad si va spun. Cu petrecerea de 1 an, tocmai ce ne-am hotarit sa o facem acasa; noi o sa fim in familie (ca si la botez), dar vrem sa fie si Miruna cu noi, asa ca restaurantul este exclus, nu o pot lasa sa linga tot de pe jos. Va reamintesc de propunerea de a face prin sept-oct o petrecere la un club de copii doar cu noi, sarbatoritii grupului.

Ah, si inca ceva: cu avionul a fost mai rau - multi copii care se alergau pe culoar si tipau. Desi am si eu copil, tot nu pot sa fiu de acord cu parintii care lasa plozii sa-i deranjeze pe ceilalti calatori.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna,

Noi suntem bine. Sotul e in concediu si incercam sa mergem si noi undeva sapt. viitoare.
Stefan doarme foarte mult...poate creste. Mananca orice ii dau....e foarte pofticios, nu pot manca nimic in fata lui ca vrea si el.
Oare tot asa o fi? Ar fi bine.

Am facut si parji "krem a la krem" ieri si a iesit super buna.
Poza la "prajituri".
In rest totul e ok.

va pupicesc

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Hello!
Acum am venit din Vatra Dornei. Am plecat joi, cu Petra, am lasat mesterii si ne-am distrat. De maine iar la nervi..... Tare lung e drumul acum, cum se lucreaza la el (normal faceam 3 ore 1/2 acum am facut 5 ore).

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

buna fetelor,

ce liniste e pe forum...

Ioana,concediu placut!Sa te gandesti si la noi

hilde,am admirat prajiturile tale,

am fost o harnicuta in we..am fost la cumparaturi cu copilul, am facut mancare si curatenie, l-am asteptat pe sot care a fost in delegatie vreo 2 sapt..a meritat asteptarea,ne-a adus cadouri,borcanase,ghetute,sandalute pentru fata si parfum,o gentuta si multe dulciuri pentru mine

mai fetelor,nu mai suport maraiala copilului..cum nu-i convine ceva,cum incepe,ba chiar uneori ma musca si ma trage de par,de vreo 2 zile adoarmela 12 noaptea,are chef de joaca,are o agitatie...nici ziua nu mai pot face nimic,nu are stare deloc,misuna prin toata casa,deschide usile de la dulapuri si face curatenie

vera,sper sa fie asa cum zici tu,ca mie tare mi-e frica sa nu ramana asa...s-a speriat si sotul cand a vazut-o cum face..cica "are personalitate fata"..dar eu nu mai poooot.
i-am luat sirop baby calm,o sa incerc sa-i dau poate se mai calmeaza,oricum are o salivatie abundenta si roade tot ce prinde,cred ca mai vin niste dinti.

am uitat sa va zic ca am tuns copilul!!!nu mai suportam cum transpira la ceafa si am dus-o la ciufolici...a stat tare cumintica la tuns,nu ma asteptam..oricum eu ii mai tunsesem bretonul,asa ca motul i l-am luat demult.uitati aici ceva poze inainte 1, 2 si dupa 1, 2, 3

cu burtica stam mai bine,ieri a fost prima zi de kk normal,dar o sa-i mai dau inca vreo 2 zile mancare de regim...sper sa n-o dau in bara si de data asta.

va pup ma duc la treburi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Alexuta, concediu placut!
Simo, pupa-l pe lopatarul sef din partea lui Matei. Poate venim si noi in cismigiu, ca de mult tot zic sa mergem si acolo.
Sofia, nu sunt deloc invidioasa . Ar trebui sa vezi grupul cu pricina ca sa-ti dai seama despre ce e vorba. Cum a fost la mare?

Ingrosam si noi randul kkciosilor mici. De sambata ne luptam. Chiar sambata ne-am speriat destul de tare, il culcasem la 12 si la 1 s-a trezit si cand m-am dus sa-l iau din pat vomitase. O gramada. Dupa aceea vreo 4 ore a varsat din 10 in 10 minute. Nu mai avea ce si il vedeam cum se chinuie sa mai dea afara. Groaznic. Pana la urma, dupa ce am vorbit a doua oara la telefon cu dr. mi-a zis sa-l duc la o camera de garda sa-i faca un calmant. N-am vrut sa iesim cu el, asa ca am chemat puls-ul. A durat vreo ora jumate pana au ajuns , i-au facut un metoclopramid si pe urma s-a calmat copilul. Dar a ramas kkcios. Si deci la regim, ceea ce il dispera pe el si ma innebuneste pe mine. Nu vrea deloc sa inghita orez.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Maddy, acum am vazut pozele cu Bianca. Ce dulce poate sa fie . Si cat par avea ... noi suntem la ani lumina de nivelul asta.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput