Piticodromul de sept-oct 2005 (133)
Raspunsuri - Pagina 15
marinela79 spune:
lA MULTI ANI SIMONA,SI TOATE BUNE, eu stiu si de Inna,mama Noeliei ca e tanara.Si eu fac 27 luna asta pe 29 si parca am asa o nostalgie dupa anii tineretii......
Anya, sper sa treaca repede diarea micutei.Iar de Valen, auzisem eu ceva cum ca pleaca dar nu ma asteptam asa repede.In ce oras sunt?Sper ca la anu' pe vremea asta sa fim si noi in Montreal.Transmite-i salutari si pupici de la noi si sa mai intre pe aici ca ne e dor de ele.
deeapui sa va fie de bine concediul la mare, piticul tau e mortal, cat despre nisip, lasa ca e bun la digestie.
alexuta, sa te distrezi bine la mare, o sa vezi ca va fi bine si pt voi.
gabi, eu cred ca in viata multe lucruri sunt randuite si peste ce e sa se intample,noi nu putem trece,nu ne putem impotrivi, de aceea,desi suna ingrozitor sa spui cuiva sa se impace cu pierderea eu iti spun ca si Sofia, Doamne-Doamne l-a iubit atat de mult pe fratele tau incat l-a luat la el ca sa va pazeasca pe voi.Candva cineva imi spunea ca trebuie sa-l iubesti pe Dumnezeu mai presus decat propriul tau copil pt ca acesta nu-ti apartine tie ci Lui si atunci parintii trebuie sa se consoleze ca fiul lor s-a intors la Tatal ceresc.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
deeapui spune:
Kristinutza, multumim pentru aprecieri! Si ai dreptate, nu e ft greu cu copilul la mare..important e sa fie dat cu lotiune (eu am avut ambre soleil cu factor 50) si sa aiba capul acoperit, si sa avem grija la papa (Alex ..ca in rest..se rezolva de la sine :)
Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
Anya20 spune:
Ei, Kristinutza, n-ar fi rea o intalnire romantica...
. Am putea sa mai adaugam si telecomanda, cheile si mobilul in "meniu"
Mary- si valen este tot in Montreal
alexuta2005 spune:
Kristinutza,Marinela multumim pt. urari.
O sa plecam la mare dupa 15 august.Pana atunci am timp sa fac bagaje, liste...o sa inebunesc nu gluma.
Legat de mancare: de 2 sapt. am obisnuit-o pe Alexia cu mancare de la borcanase.Acum stiu si ce ii place mai mult:meniu cu vita de la hipp,in general de la hipp mananca mai bine.Asa ca nu cred ca mancarea o sa fie o problema.De cand am trecut pe lapte praf il bea la temperatura camerei deci nici cu incalzitul apei nu cred ca o sa fie probleme.Borcanase o sa cumpar de acasa ca mi-e teama ca nu gasesc ce-i place ei.Iaurt mananca mili o sa gasesc si pe acolo.
Sper sa nu aibe probleme cu dormitul caci cu patutul nu ma car.Ma gandeam sa doarma in carucior.
Abea astept o plimbare in trei pe faleza.
La multi ani Simona!
poze
marinela79 spune:
Anya, sper sa ma intalnesc si eu cu ei cand voi ajunge,mai ales ca noi nu avem pe nimeni in Canada.Poate intra totusi Valen si voi mai vorbi cu ea pe privat.
Pupicei inca o data
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
BiuMil spune:
deeapui bine ai revenit!
Simo, pai acum ca v-ati mutat avem un motiv in plus sa luam cu asalt si parcul Cismigiu!!! Va urez sa va simtiti cat mai bine in noua casa!
Kid, m-ai mobilizat sa pun poze...chiar nu mai pusesem de mult.
ne puteti vedea aici la "poze noi"
Dr Alina, am o intrebare pt tine daca nu te deranjeaza...Milan de cateva zile se scutura si din corp dar si doar capul...si mai duce si mana la o ureche. Crezi ca se poate sa fie o legatura intre ele? Noi avem programare la dr marti, dar as fi vrut sa stiu daca e cazul sa ne grabim...merci frumos!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Anya20 spune:
Bianca, din descrierea ta nu pot sa-mi dau seama daca bb are ceva sau nu, pentru ca nu stiu contextul. Faptul ca "se scutura" nu pare sa aibe nici o semnificatie, insa depinde cum face, cand, daca mai are si altceva etc.Sunt o multime de copii care fac asa si nu au nimic. Povestea cu dusul manutei la ureche poate sa nu aibe neaaparat legatura cu vreo problema la acest nivel. Daca-mi permiti sa intreb, pentru ce aveti programare la dr.?
BiuMil spune:
merci Alina. avem programare pt. control. nimic special. cu "scuturatul" nici eu nu stiu ce sa spun... nu am remarcat nici o frecventa, m-am ingrijorat doar pt ca acum pare sa faca fara o cauza. facea si inainte, dar identificam de ce, fie nu ii placea ceva un gust, fie un miros.
Altceva nu mai are acum...a avut o rino-faringita care a degenerat si a avut tuse productiva si secretii cam o sapt, dupa care i-a trecut. Cu manutza la ureche stiam si eu ca ei sunt prea mici ca sa indice locul unde ii doare. el si daca se loveste la picior ne arata mana ca acolo s-a lovit prima data mai tare si cred ca a inregistrat...
multumesc oricum, poate totusi nu e nimic...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005